miercuri, 19 februarie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian16 Februarie 2014



Mesaj primit prin Marilyn Rafaele 
Mesajul pe care vi-l aducem în acest moment este unul de speranță. Atât de mulți dintre voi sunt frustrați și se luptă cu problemele vieții de zi de zi. Este absolut necesar să înțelegeți dragilor, că aceste dificultăți reprezintă absolviri și nu eșecuri. Anumite energii acumulate viață după viață sunt stocate în memoria celulară a corpurilor voastre fizice și, de asemenea, în corpurile voastre emoționale și mentale. Fiecare individ stochează și poartă până la curățare propriile energii ale moștenirii, jurămintelor, promisiunilor și a tuturor experiențelor importante ale vieții (unele bune, altele foarte rele) împreună cu o amintire celulară a persoanelor implicate în aceste experiențe.  

Acum sunteți suficient de puternici din punct de vedere spiritual pentru a vă elibera de orice energii care nu fac altceva decât să vă țină în ceea ce este vechi și încheiat și asta include și rezolvarea oricăror situații karmice care este necesar să fie încheiate. Aceste energii au fost stocate și purtate de-a lungul multor vieți pentru că nu ați fost încă suficient de evoluați pentru a le putea recunoaște și rezolva într-un mod care v-ar fi permis să vă eliberați de ele.  

Există straturi la aceste buzunărașe de energie care au rezultat din experiențe de viață foarte intense (fizice, emoționale sau mentale) care au fost păstrate adânc în voi pentru că voi ați ales să nu le re-trăiți sau măcar să vă gândiți la unele dintre ele din nou.  

De multe ori se întâmplă ca un elev serios să creadă că prin munca sa interioară susținută o problemă a fost abordată și încheiată. Acest lucru este, de obicei, ceva ce l-a afectat pe parcursul întregii sale vieți; o anumită persoană, sau o frică, sau o dependență, sau o reacție emoțională – iar apoi, iată că este din nou acolo spunând ”Salut, m-am întors”. 

Niciodată să nu credeți că acest lucru indică un eșec sau că lucrarea voastră nu a fost făcută corect, pentru că reapariția unei probleme care are nevoie de curățare pur și simplu înseamnă că acum ați ajuns la un nivel mai profund al ei. Când se întâmplă acest lucru, re-examinați orice concepte de care poate că nu ați fost conștienți înainte și mutați-vă din nou în adevăr. Pe măsură ce apar noi straturi, vi se vor deschide noi nivele de conștientizare în ceea ce privește starea propriei voastre conștiințe. Întrebați-vă ”Ce cred că este ceea ce mă face să mă simt în felul ăsta?” 

Încercați să nu dați puterea de bine sau rău nici unei probleme, persoane sau experiențe cu care v-ați putea lupta pentru că aceste lucruri au doar puterea pe care voi le-o dați și acesta este, în primul rând, motivul pentru care ele au fost stocate în voi. Energiile vechi și terminate ale celei de-a treia dimensiuni a dualității și separării nu pot fi cărate cu voi în frecvențele mai înalte ale Luminii, ele vor acționa ca niște blocaje până când vor fi eliminate.  

În mod special pentru această viață, din cauza importanței schimbării care are loc, s-au încarnat suflete evoluate care și-au adus o listă completă cu toate problemele pe care au nevoie să le curețe. Mulți au ales încă înainte de a se naște, să se nască în situații familiale care să activeze orice era necesar a fi depășit. De exemplu, mulți au crescut în situații familiale abuzive, au ales (înainte de a se naște) în mod special aceste familii în scopul de a activa pe termen lung o conștiință a unei stime de sine scăzute. În acest fel ei ar putea ca odată pentru totdeauna să se elibereze de acest concept despre sine și să crească realizarea a cine și ce sunt ei cu adevărat. În mod frecvent aici există și o situație karmică care este necesar să fie finalizată.  

În ceea ce privește relațiile karmice – dacă vă aflați într-o situație în care recunoașteți că un dezacord mereu prezent trebuie să fie karmic, dar cealaltă persoană nu este interesată de nici o rezolvare, voi vă puteți elibera și încheia singuri acea situație.  

1.Recunoașteți Natura Divină a acelei persoane chiar dacă aceasta nu este absolut deloc interesată

2.Eliminați corzile energetice care încă vă leagă de acea persoană cu ajutorul intenției și vizualizării

3.Trimiteți-i Lumină și Iubire ori de câte ori vă gândiți la ea

4.NU vă lăsați agățați.... acest lucru doar va perpetua ceea ce voi încercați să curățați 

În viețile anterioare, sufletele s-au încarnat cu o listă scurtă, alegându-și probabil o problemă cu care să se confrunte și pe care să o depășească. De multe ori luptele sau pur și simplu rămânerea în viață au împiedicat orice progres, iar un obiectiv a fost urmărit timp de mai multe vieți. Din cauza puternicului schimb energetic ce are loc acum pe pământ, sufletele încarnate își dau seama că este nevoie să abordeze orice probleme care le rețin în frecvențele care sunt vechi și încheiate și acesta este motivul pentru care se pare că atât de mulți oameni au experiențe de viață atât de dificile.  

Sunteți suficient de evoluați ca să faceți ceea ce ați venit să faceți altfel nu ați fi fost acum aici. Niciodată să nu credeți că sunteți un ratat chiar dacă conceptele trei-dimensionale spun că sunteți. Nu, și asta chiar așa și este, bateți-vă pe spate dragii mei, pentru că voi sunteți Ființe de Lumină puternice și evoluate care acum sunt capabile să vadă dincolo de aparențe și să susțină adevărul în timp ce fac ceea ce au de făcut. Nu uitați niciodată că toate lecțiile vi le-ați pre-planificat singuri pentru că v-ați dat seama de ce este nevoie să experimentați în scopul de a crește și de a evolua.  

Grupul Arcturian dorește acum să vă vorbească despre abundență. Abundența este o problemă care-i derutează pe mulți având în vedere că voi suferiți de pe urma aparențelor de lipsă și limitare. În Unitate există tot ceea ce este.... toate calitățile unei Surse Divine omniprezente, omnipotente și omnisciente sunt, de asemenea, și în voi. Acesta este punctul esențial al acestei călătorii în care v-ați aflat toți de-a lungul a sute de vieți.... ca în cele din urmă să evoluați într-o stare de conștiință în care să realizați acest adevăr. Sursa nu știe nimic despre lipsă sau limitare, Ea este de la Sine susținută și de Sine menținută.... infinit. Ideea de lipsă este un concept născut dintr-o credință în dualitate (perechi de contrarii) și separare. Tot ceea este întrupat în conștiința Divină este menținut de legea Divină. Dacă lipsa și limitarea ar fi în conștiința Divină, ele nu ar mai putea fi schimbate niciodată. Înțelegerea acestui lucru este primul pas pentru a schimba aparențele exterioare.   

De fiecare dată când plătiți o factură, stați o secundă și gândiți-vă că datorită faptului că Sursa este completă și nu-i lipsește nimic, acel cec sau banii pur și simplu reprezintă o manifestare materială a acestui fapt. Când credeți că abundența este limitată și personală atunci tot ceea ce ați cheltuit vă epuizează, voi declarați că banii ar fi ai voștri – finiți și limitați (dualitate și separare). Înțelegeți că abundența curge prin voi, nu de la voi. Acest lucru ar putea să vi se pară o prostie atunci când vă uitați în portofelul gol, dar practicarea acestor adevăruri este singura cale de a dobândi o înțelegere mai profundă a infinității abundenței care este deja a voastră în virtutea Unității voastre cu Sursa.  

Lăsați curgerea să se pornească.... dăruiți hainele sau lucrurile pe care nu le mai folosiți, dăruiți timp, aruncați o monedă în sticlă, chiar și un bănuț.... lăsați ca curgerea iubirii (servicii sau bunuri) și recunoștința (plata) să se pună în mișcare. Întotdeauna trebuie să existe curgerea. Voi sunteți creatori dragilor și voi creați cu fiecare gând și cuvânt (ex. Eu nu am...) care curge din starea voastră de conștiință. Călătoria voastră nu are ca scop numai să învățați ce este Unitatea ci și să învățați și ceea ce este întruchipat în acea Unitate. Începeți să aplicați adevărul fiecărei tranzacții financiare pe care o faceți, binecuvântând fiecare plată pe care o faceți prin cunoașterea că aceasta curge dintr-o Sursă Infinită și nelimitată.  

Faceți toți pașii care sunt de făcut în situația voastră particulară, dar lăsați ca întotdeauna primul vostru pas să fie o reamintire a adevărului Sursei voastre Infinite. Alegeți să nu îmbrățișați din toată inima barajul constant al știrilor trei dimensionale despre lipsă și limitare.  

Voi ați ajuns la un punct de cotitură, unul în care trebuie să decideți cine va fi maestrul vostru și pe cine veți servi – adevărul sau conceptele trei dimensionale care vă sunt prezentate din toate părțile de către o lume ne-trezită? Fiți foarte sinceri cu voi înșivă, dragilor, pentru că voi sunteți acum într-un punct în care fie mergeți înainte, fie rămâneți în vechi. Alegerea este, ca întotdeauna, a voastră.


Noi suntem Grupul Arcturian 2/16/14


Traducerea Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.