sâmbătă, 15 februarie 2014

Expansiunea într-un Adevăr energetic mai mare

Înaltul Consiliu de pe Orion


Primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood 

Salutări dragilor, 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion 

Pe măsură ce energiile schimbării și transformării se fac din ce în ce mai cunoscute pe planeta voastră, în aceste momente poate fi dificil, sau chiar provocator, pentru voi să puteți vedea binele sau aspectele pozitive ale acestui fapt. Vă vom cere să vă plasați într-un loc în care să nu aveți nevoie să judecați unele dintre lucrurile pe care le vedeți că se petrec acum pe planetă. În loc de a simți nevoia că este necesar să le definiți drept ”bune” sau ”rele”, vă rugăm să le priviți mai mult faptic: ca ceea ce se întâmplă, dar fără nevoia de a le defini. În momentul în care spuneți despre ceva ”Acest lucru este bun” sau ”Acest lucru este rău” automat ați creat o limitare în jurul acelui lucru.  Ați creat o rețea constrictivă, ați pus energia acelui lucru sub control prin simplul fapt că i-ați atașat judecata de ”bun” sau ”rău”. Aceasta nu înseamnă însă că, în ceea ce privește experiențele umane, lucrurile nu vor fi văzute ca bune sau rele, dar mai bine uitați-vă la schimbările care au loc acum pe planetă ca fiind necesare pentru mersul înainte, pentru că schimbările sunt totodată și dovada schimbărilor energetice care au loc pe planetă: dureri ale creșterii, le puteți numi. Priviți-le într-un mod puțin mai obiectiv și vedeți unde puteți acționa într-un mod mai pozitiv în ceea ce le privește. 

Acum, în mod clar, dacă ceva se petrece într-o altă parte a lumii ați putea simți chemarea de a face ceva în legătură cu acest fapt și de a merge în acel loc să vă oferiți sprijinul în orice mod. Înțelegeți că voi trăiți  într-o realitate energetică, iar prezența voastră fizică nu este neapărat necesară acolo, dar prezența voastră energetică poate fi de mare folos. Cum puteți face acest lucru? Am vrea ca voi să acordați spațiu faptului că este vorba despre ceva mai mult decât puteți voi înțelege, chiar dacă acest lucru pare a fi dezastruos.  

În situații cum ar fi ceea ce se întâmplă în Japonia, nu gândiți negativ în legătură cu acest fapt și nu judecați cine ce face sau dacă cei ce sunt implicați acționează corect sau nu. Este atât de ușor să arătați cu degetul. Ceea ce vă cerem să faceți este să o priviți ca pe o experiență care este aici ca dovadă a schimbărilor și transformărilor care au loc pe planetă. 

În măsura în care voi susțineți spațiul pentru ca aceste schimbări și transformări, care pe termen lung sunt benefice, indiferent de motiv, să aibă loc, voi deschideți spațiul necesar pentru ca energia soluției să pătrundă, pentru ca alternativele să poată apărea. Atunci când emiteți judecăți negative cu privire la unele din aceste lucruri o faceți dintr-o stare de teamă, grijă și îngrijorare (ceea ce este rezonabil ca o ființă umană să simtă în legătură cu unele din aceste evenimente), dar în momentul în care voi deschideți spațiul de a le privi dintr-un punct de vedere energetic și evolutiv, voi deschideți acest spațiu și mai mult astfel încât permiteți soluțiilor și posibilităților să se manifeste. Voi nu ați îngrădit acest spațiu cu gândirea voastră și nici nu l-ați constrâns energetic spunând ”Asta este rău. Acești oameni au luat decizii greșite. Nu acționează corect.” Punctul de vedere este de fapt, că în cele din urmă, totul se întâmplă în perfecțiunea sa. 

Dacă toate se întâmplă în perfecțiunea lor și voi simțiți multă mânie, supărare, îngrijorare, preocupare sau frică în legătură cu ceea ce se întâmplă, asta înseamnă că, probabil, nu aveți încă toate informațiile legate de ceea ce se întâmplă. Pe măsură ce trece timpul și voi primiți mai multe informații, punctul vostru de vedere în legătură cu ceea ce se întâmplă se poate schimba. Dacă susțineți spațiul și numai prin a vă spune ”Simt multă judecată în legătură cu acest lucru, dar poate că o fac pentru că nu percep încă imaginea de ansamblu în sens evolutiv, la nivelele energetice”, atunci voi permiteți să aibă loc și mai multă schimbare și transformare.  

Aceasta este cheia care permite ca schimbarea să poată cu adevărat începe indiferent de părerea voastră umană despre ceea ce se întâmplă. Pentru că în mintea multora există gândurile legate de ascensiune și de mutarea într-un loc cu mai multă lumină și iubire. Mulți visează la asta, dar când încep să apară dovezi că schimbarea și transformarea au loc, voi începeți să le judecați pentru că ele se petrec într-un mod diferit de cel  în care voi vă așteptați. Judecarea crează o barieră încetinind evoluția mișcării spre încheierea sa inevitabilă. 

Fiți cetățeni ai globului. Fiți conștienți de ceea ce se întâmplă. În momentele în care vă surprindeți că judecați, fie că este vorba de Fukushima, sau de ceea fac liderii politici sau vreo figură publică, sau de ceea ce-și fac unii altora diverse grupuri de oameni, nu vă cerem să vă îngropați capul în nisip, ci să priviți aceste lucruri din următorul punct de vedere: dacă ele sunt dovada schimbării, atunci ele sunt un imperativ energetic care este necesar să se petreacă pe planetă chiar acum.... dacă simțiți că aveți vreo judecată legată de acest fapt, doar spuneți-vă acest lucru ”Simt judecată. Simt frică. Simt îngrijorare. Îmi fac griji. Mă simt critic/ă.” Permiteți ca acest lucru să se întâmple, iar apoi spuneți-vă ”Dar dacă acest lucru face parte din schimbarea și transformarea de pe planetă, atunci voi deschide câmpul înțelegerii că poate nu văd imaginea de ansamblu și motivația acestor energii în ceea ce privește accelerarea schimbării noastre și a transformărilor de pe planetă”. În momentul în care faceți acest lucru, voi permiteți ca acea schimbare și transformare să aibă loc. Pentru că voi vedeți ceea ce se petrece prin ochii voștri, adică prin experiența voastră, care este reală, dar aici este vorba de o imagine de ansamblu mult mai mare și la un nivel pe care voi nu-l aveți încă. Totul face parte din acest mare colectiv al mersului mai departe.  

Când faceți acest lucru, acele energii care nu sunt necesare, energiile ”vechi”, trebuie aduse la suprafață pentru a putea fi eliberate. Unele dintre experiențele umane dificile pot fi cele în care Adevărul trebuie să iasă la suprafață pentru ca apoi să poată fi eliberat. Pentru a folosi o comparație cu ceea ce se întâmplă în corpul uman, vrem să spunem că este asemeni unei infecții care a ajuns la apogeul ei, un furuncul, care trebuie să iasă la suprafață pentru a fi spart, astfel încât infecția să poată fi vindecată (schimbată și transformată).  

În timp ce vă uitați la aceste experiențe care au loc peste tot pe planeta voastră, vă invităm să le priviți drept ceva ce este necesar să iasă la suprafață pentru a putea fi eliberat, iar pe voi drept cei ce mențineți energia pozitivă care este acolo pentru a permite ca eliberarea să aibă loc spunând ”Știu că pe termen lung există un rezultat pozitiv în ceea ce se întâmplă”.... permiteți ca energiile schimbării și transformării să se manifeste mult mai ușor. Ele nu mai sunt împiedicate de constrângerea ce vine din judecată, critică, teamă și îngrijorare.  

Puteți aplica acest concept despre care vorbim astăzi la nivel global tuturor circumstanțelor din viața voastră. Dacă sunt lucruri față de care aveți multă judecată și care vă fac să vă simțiți inconfortabil în acest moment, ce ar fi dacă ați menține spațiul care este adus în fața voastră pentru schimbare, transformare și eliberare? Chiar și numai dacă trăiți în acel spațiu, care este acolo pentru eliberare, cu mai puțină judecată, critică, teamă și îngrijorare, vă deschideți câmpul energetic pentru a permite ca descoperirea, vindecarea și eliberarea să aibă loc, astfel încât voi să puteți merge mai departe. Pe măsură ce aplicați acest tratament circumstanțelor individuale din viața voastră precum și judecăților pe care voi le aveți față de modul în care lucrurile se petrec pe planetă în acest moment, acesta va sprijini abilitatea voastră de a vă expansiona   într-un Adevăr energetic mai mare.

Fiți binecuvântați, 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.


© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood 

Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către  www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  

Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.