vineri, 28 februarie 2014

Păzitorii Porții



 Mesaj de la Jeshua prin Pamela Kribbe
 
Dragi prieteni, eu sunt astăzi aici cu multă bucurie şi plăcere oferindu-vă o primire călduroasă fiecăruia dintre voi. Întâlnirea noastră este diferită de altele. Nu este numai o prelegere în care poţi asculta cuvintele. Prezenţa mea aici, care fuzionează cu voi, creează un spaţiu de energie care ajută la ancorarea luminii pe pământ.

Sunteţi păzitorii porţii către lumină. Voi sunteţi cei de pe pământ care deschid poarta către mai multă lumină, lumina Noii Ere. Lumea veche moare treptat. Vechile structuri de putere şi conştiinţa bazată pe ego şi-au pierdut puterea  şi se vor scufunda treptat pe fundul oceanului. Apare o nouă societate, o nouă stare de a fi care se bazează pe iubire şi pe valorile inimii.

Sunteţi atât de mult cu toţii o parte a acestei transformări. Uneori nu vă daţi seama suficient de tare cât de strâns vă este asociat acest proces de transformare. De asemenea contribuţia voastră este diferită de ceea ce credeţi voi de multe ori că este. În timpul acestei tranziţii de la vechi la nou, voi înşivă, corpul vostru energetic este cel care se schimbă. În plus faţă de corpul fizic în care locuiţi, voi sunteţi, de asemenea, o compilaţie de energii, parţial perceptibile şi parţial imperceptibile. Voi toţi sunteţi surse de energie umblătoare. Fiecare dintre voi individual radiază o anumită vibraţie, un câmp de energie care are efectul său asupra mediului, de multe ori fără să fiţi conştienţi de el. Radiaţia acestui câmp de energie este factorul determinant în tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru, în toate lucrurile pe care le atrageţi în viaţa voastră. O puteţi numi "o stare de a fi." Această stare de a fi este cea care permite ca schimbările pământului să aibă loc. Dacă mai multe grupuri sau indivizi îşi modifică şi îşi rafinează câmpul lor de energie, acesta va atrage pe pământ o altă realitate energetică. Aceasta este tranziţia la nivel mondial care are loc acum şi care porneşte din tranziţia la nivel individual.

Desigur, există multe tărâmuri în jurul pământului - tărâmurile astrale şi spirituale - care sunt dispuse să vă ajute să realizaţi această transformare, această iluminare. Dar voi sunteţi paznicii porţii. Voi sunteţi cei de pe pământ care deschideţi poarta spre lumină. Dacă această poartă nu se deschide, lumina nu poate fi încorporată pe pământ. Prin urmare, este atât de important să credeţi în voi înşivă, să ştiţi şi să simţiţi în interiorul vostru că faceţi exact munca pentru care aţi venit pe pământ.


Toţi lucraţi la nivel interior pentru a aduce o transformare spirituală în fiinţa voastră. Şi acesta este tocmai lucrul pentru aţi venit: munca interioară de ridicare a vibraţiei voastre într-o lume care nu cedează întotdeauna şi, uneori, rezistă celor mai pure intenţii ale voastre. Sunteţi Lucrători în Lumină, voi sunteţi pionierii unei noi ere. Din dragoste şi armonie veţi da naştere Noii Ere în inima voastră. În acest fel, prin munca voastră interioară, veţi atrage o realitate materială care este de departe mult mai frumoasă şi îngrijită decât a fost pentru multe veacuri.

Nu este atât de important ceea ce faceţi în viaţa voastră de zi cu zi sau ce profesie aveţi. Fie că sunteţi tâmplari sau terapeuţi, casnice sau profesori, nu este nici o diferenţă. Ceea ce contează cu adevărat este "starea voastră de a fi", energia pe care o trimiteţi mai departe, energia care sunteţi. Nu ceea ce faceţi, ci ceea ce sunteţi este sursa transformării.


Acum aş dori să vă rog să simţiţi energia de aici din această cameră pentru o clipă, să simţiţi energia colectivă a noastră a tuturor împreună. Pot fi aici numai prin voi. Numai când mă acceptaţi în inimile voastre energia mea curge prin voi şi prin intermediul vostru pe pământ. Ori de câte ori vă deschideţi inima către mine, Eu vin şi permit luminii mele să strălucească. Dar voi sunteţi cei care deschideţi poarta şi vă mulţumesc pentru asta. Faceţi treaba pentru care aţi venit aici. Pământul se schimbă. Din cenuşa unei lumi vechi va răsări una nouă.

Aş dori să spun ceva despre modul în care această nouă eră se simte în interior. Nu doresc să iau în considerare atât de mult simptomele externe, ci semnele interioare. O mare transformare are loc în corpul vostru emoţional. Corpul vostru emoţional este foarte sensibil la frică, la mânie şi agresiune şi la toate sentimentele puternice care vă scot uşor din centrul vostru. Lucraţi cu toţii la rafinarea corpului vostru emoţional. Faceţi acest lucru printr-un proces de interiorizare: asumarea responsabilităţii pentru emoţiile pe care le simţiţi, examinarea acestora şi la urmă trimiterea lor înapoi la sursă(e). În acest proces de interiorizare nu mai căutaţi cauza (ele) problemelor în lumea exterioară, ci le căutaţi în voi înşivă. Astfel, vă asumaţi responsabilitatea pentru propria voastră energie şi acesta este un mare pas înainte. De îndată ce vă asumaţi responsabilitatea pentru tot ceea ce există în interiorul vostru, aveţi posibilitatea să deveniţi conştienţi de emoţiile blocate şi să le transformaţi. Acesta este tocmai lucrul la care lucraţi în acest moment.

În noua eră corpul emoţional se va linişti. Veţi trăi într-un mod mult mai intuitiv decât sunteţi obişnuiţi. Mediul vostru va încuviinţa, de asemenea, acest mod intuitiv de a trăi. Va fi pace şi linişte în inima voastră. Simţiţi cât de mult aţi tânjit după asta ? Eu simt şi văd cum jinduiţi după o stare de conştientizare, în care energia dintre voi şi ceilalţi poate curge în mod liber, în care vă puteţi arăta deschis dragostea, în care vă puteţi baza pe siguranţa lumii şi pe oamenii din jurul vostru . Aţi tânjit mult timp după acea stare de conştientizare în care să ştiţi că totul este bine şi puteţi fi doar cine sunteţi.


Este un sentiment de libertate şi siguranţă pe care l-aţi dorit mult. Şi vă mai spun încă o dată că această energie este total disponibilă pentru voi. Dar voi sunteţi cei care trebuie să deschidă poarta şi să accepte acea energie divină în sufletul lor. Eu şi mulţi alţii din lumea de dincolo suntem chiar lângă voi pentru a vă ajuta şi a vă susţine. Vă cer aici şi acum să simţiţi energia mea, să simţiţi că energia mea este disponibilă pentru voi toţi. Voi într-adevăr lucraţi la o nouă naştere. Simţiţi liniştea în inima voastră, simţiţi spaţiul interior care vă permite să eliberaţi vechile energii şi să faceţi loc pentru cele noi. Libertatea de care vă este tuturor sete este aproape.

Doar că, chiar înainte ca noul să ajungă, întotdeauna există o etapă dificilă: zvârcolirea vechiului care moare. Chiar înainte de ivirea zorilor este ceasul cel mai întunecat atunci când ies la suprafaţă toate temerile vechi, toată durerea şi furia pe care aţi acumulat-o în timpul vieţii şi în multele vieţi trecute de când există întunericul pe pământ. Toate acestea ies la suprafaţă pentru a fi integrate. Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe. Este un semn bun, un semn de progres atunci când toate aceste energii negative intră în conştiinţa voastră. Aceasta înseamnă că sunteţi suficient de puternici pentru a trece testul.


Voi toţi lucraţi la finalizarea unui ciclu de viaţă care a fost dominat de o luptă interioară între lumină şi întuneric, între conştiinţa de sine şi iluziile puterii, frică şi ignoranţă. Vi se face un apel tuturor să priviţi în adâncul sufletului vostru şi să redescoperiţi lumina, flacăra de lumină divină de acolo.

Acum aş dori să punctez trei capcane pe care le puteţi întâlni în eliberarea vechiului. Acestea toate au de a face cu corpul emoţional şi, de asemenea, sunt profund legate de faptul că sunteţi Lucrători în Lumină.

1. Furia spirituală


Primul obstacol este furia. Aici mă refer la un tip de furie care este motivată de dorinţa de armonie şi de dreptate. Este ceea ce am putea numi mânie spirituală. Voi explica originea ei.

Când v-aţi început ciclul de viaţă pe pământ, toţi aţi avut o sursă de inspiraţie. Această sursă de inspiraţie este strâns legată de energia Christică. Venirea mea pe pământ, venirea lui Jeshua (sau Isus) a fost un far pentru voi, o sursă de inspiraţie. În mine aţi recunoscut o energie pe care toţi o aveţi în voi. Pe vremuri, toţi aţi luat decizia de a ancora această energie pe pământ. Dar în ciclul vieţilor în care aţi încercat să o faceţi aţi experimentat o mare rezistenţă. Şi acest lucru a cauzat prejudicii corpului vostru emoţional. Corpul emoţional nu este altceva decât copilul din interiorul vostru. Copilul vostru interior este partea plină de viaţă, liberă care acţionează şi reacţionează spontan la emoţiile voastre. Acest copil a avut de suferit foarte mult în timpul vieţilor în care aţi căutat să vă îndepliniţi misiunea voastră interioară de a semăna energia Chistică pe pământ.

O parte din voi este întotdeauna cosmic inspirată de la nivelul Sinelui vostru cel mai Înalt sau suflet, ştiţi şi simţiţi scopul a tot ceea ce vi se întâmplă. Puteţi vedea lucrurile dintr-o perspectivă de lumină şi cunoaştere. Dar există şi o altă parte care este personalitatea voastră pământească. Aceasta este copilul interior sau ego-ul vostru, este omenescul vostru, sau oricum l-aţi numi. La acest nivel al vostru, poate fi multă frică şi lipsă de înţelegere cu privire la ceea ce se întâmplă cu voi, chiar dacă sufletul vostru ştie că "este bine" şi că aceasta va servi unui scop mai înalt.

În timpul vieţilor voastre pe pământ aţi fost adesea inspiraţi să plantaţi seminţe de lumină sub forma unor noi idei sau atitudini, dar frecvent aţi fost neînţeleşi de către mediul vostru. Aţi fost respinşi, neglijaţi sau chiar anihilaţi. Din aceste experienţe de a fi nedoriţi, au rezultat multe traume emoţionale.Copilul din voi nu a înţeles de ce a meritat dezaprobare. Sufletul vostru a înţeles dar sinele vostru pământesc, corpul vostru emoţional, a avut de-a face cu experienţe traumatice profunde apărute din persecuţia, violenţa şi dezaprobarea suferită. Toţi purtaţi aceste traume în voi ca nişte cicatrici în sufletul vostru.

Voi toţi aţi venit pe pământ pentru a aduce lumina în această realitate, pornind de la o istorie trecută care este destul de complicată. (Pentru a vedea întreaga poveste vedeţi seria Lucrătorii în Lumină, în prima parte a acestei cărţi). Am nevoie doar să menţionez că exista un tip de karma personală implicată atunci când aţi decis să începeţi ciclul vostru de viaţă pe pământ. Au fost momente în care voi înşivă v-aţi cufundat în întuneric, aţi trăit pentru a obţine puterea şi controlul asupra sufletelor pământ, printre altele. Misiunea voastră pe pământ a fost de a compensa aceste vieţi anterioare, de a aduce înapoi umanităţii iubirea şi dreptatea .


În timp ce această inspiraţie, această torţă de lumină, ardea puternic în inimile voastre, în acelaşi timp era în voi o lipsă de înţelegere din partea copilului vostru interior. Şi, prin urmare, a apărut furia spirituală. Copilul din interiorul vostru nu a înţeles contribuţia voastră karmică  la întuneric şi a proiectat în afară răul din sine. Copilul din interiorul vostru a vrut să lupte pentru bine şi dreptate doar din motive emoţionale. El a avut puţină toleranţă pentru rezistenţa şi lentoarea realităţii de pe pământ şi a devenit nerăbdător. Pornind de la aceasta s-a născut mânia spirituală.

Mânia spirituală înseamnă că poţi fi extrem de afectat de răul din lume, de suferinţa oamenilor nevinovaţi, de distrugerea de pe pământ, de distrugerea plantelor, copacilor şi a lumii animale. Toate aceste lucruri - inegalitatea socială şi politică, aparent inutila moarte a atâtor de mulţi copii, războaiele, violenţa – vă înfurie. Acestea sunt aspecte care vă afectează profund şi care pot stârni mânia în voi şi să vă facă să vă simţiţi neputincioşi.


Este caracteristic Lucrătorilor în Lumină să se lase duşi de această furie şi să-şi depăşească  limitele în această privinţă. Ei se pierd în dorinţa lor de a schimba şi de a îmbunătăţi lumea. Aceasta poate fi o pasiune pentru a schimba lucrurile la nivel politic sau social sau poate apărea ca o dorinţă de a ajuta oamenii la un nivel personal, ca profesionist sau în viaţa privată.

Dorinţa de a ajuta şi de a schimba lucrurile conţine adesea o formă de furie spirituală, deşi acest lucru nu poate fi întotdeauna vizibil. Mai presus de toate vouă vi se pare pur şi simplu să "doriţi ce-i mai bun" pentru altcineva sau pentru societate. Dar, cu siguranţă există mânie în voi atunci când vă simţiţi înclinaţi să forţaţi pe cineva - indiferent de cât de subtil - să îşi schimbe comportamentul sau emoţiile. Adesea nu observaţi că timpul nu este încă perfect pentru el.

De fiecare dată când simţiţi o indignare intensă sau o pasiune enormă de a schimba lucrurile sau atunci când aveţi sentimente de neputinţă şi furie faţă de starea lucrurilor, vă aflaţi în capcana furiei spirituale. Vreţi prea mult dintr-o dată. Sunteţi nepăsători la realitate aşa cum este ea pentru că sunteţi prinşi de o emoţie, emoţia furiei. Vă cer să fiţi conştienţi de acest lucru şi să-i daţi drumul, deoarece acest tip de inspiraţie, care este cauzată de furie vă duce departe de centrul vostru. Aceasta nu vă va oferi inspiraţia adevărată, pacea şi liniştea din corpul vostru emoţional care să vă ajute să întruchipaţi lumina voastră pe pământ.


Voi atingeţi starea ce întruchipează cu adevărat lumina voastră pe pământ  fiind în întregime centraţi în fiinţa voastră, într-o stare pură şi calmă a minţii. În această stare puteţi simţi că vă aflaţi în lume, dar nu ai ei. A fi în lume înseamnă că voi ataşaţi valoare la tot ceea ce observaţi cu simţurile voastre : violenţă, război, boli, distrugere. Dacă priviţi toate acestea numai cu simţurile voastre fizice puteţi deveni cu uşurinţă furioşi. Prin urmare, vă rugăm să faceţi un pas în spate şi să simţiţi lăuntric dinamica spirituală ce are loc în lucrurile care v-au supărat.

Există un plan secret în suferinţă. Orice suflet, orice fiinţă vie de pe pământ este aici pentru a se desfăşura, a se exprima şi a afla mai multe despre ceea ce înseamnă să fii şi uman şi spirit în acelaşi timp. Fiecare suflet procedează în conformitate cu propria cale de dezvoltare. Şi vi se cere să respectaţi acest lucru, să faceţi un pas înapoi şi să vă concentraţi în întregime pe voi, pe propria voastră lumină. Energia, adevărul, vibraţia pe care le radiaţi ca efect vor invita oameni sau animale sau plante să intre în câmpul vostru energetic şi să experimenteze o vibraţie de vindecare. Aceasta este munca pentru care aţi venit. Nu este necesar să staţi pe baricade. Nu este necesar să vă luptaţi pentru acest lucru.


Munca voastră spirituală nu este de a face, ci de a fi. Atunci când energia voastră spirituală este în echilibru, energia de vindecare pe care o trimiteţi mai departe la alţii pur şi simplu curge uşor şi fără efort, fără efort fizic sau mental. Pare uşor şi plăcut, nu obositor. Lucrurile şi oamenii apar spontan în calea voastră şi se întorc spre voi pentru vindecare.

De fiecare dată când vă blocaţi în indignare şi mânie, chiar dacă este vorba de nedreptate sau suferinţa pe care le găsiţi insuportabil de privit, vă cer să păşiţi înapoi şi să vă întoarceţi în centrul vostru. Intraţi în linişte şi acceptaţi că lucrurile sunt aşa cum sunt. Acceptaţi faptul că fiecare îşi finalizează ciclul propriu şi are propria sa dezvoltare, inclusiv oamenii care vă sunt dragi. Lăsaţi-i liberi. Este suficient să fiţi acolo pentru ei, nimic mai mult şi nimic mai puţin.

2. Depresia spirituală


A doua capcană spirituală pe care aş dori să o abordez este depresia sau melancolia. Tocmai am descris în linii mari o istorie în care voi toţi ca Lucrători în Lumină aţi căzut pradă împotrivirilor, persecuţiilor şi violenţei. Acest lucru a lăsat cicatrici în sufletul vostru. Poate v-au rănit atât de adânc încât v-aţi pierdut curajul de a vă lăsa lumina voastră să mai lumineze încă o dată în această lume. Vă puteţi simţi frecvent deprimaţi şi viaţa poate părea lipsită de sens pentru voi. Este posibil să simţiţi că nu sunteţi bineveniţi în această lume, care nu se potriveşte cu tipul vostru de energie. Simţiţi că sunteţi diferiţi.

Sentimentele de depresie sau melancolie rezultă dintr-o lipsă de încredere în sine. Pe de o parte poate ştiţi foarte bine că purtaţi o lumină spirituală în voi, că sunteţi o persoană sensibilă, plină de compasiune şi înţeleaptă. Dar, pe de altă parte, există un copil rănit în interiorul vostru care doreşte recunoaşterea şi aprecierea din lumea exterioară. Există o parte din voi care tânjeşte după atenţie externă şi siguranţă. Dar se pare că niciodată nu obţineţi destulă atenţie sau siguranţă sau nu puteţi găsi acel fel de recunoaştere care îl căutaţi cu adevărat din cauză că voi sunteţi diferiţi. Adesea mediul vostru nu recunoaşte eu-l vostru real şi, prin urmare, nu poate să vă recunoască şi să vă susţină.

Copilul vostru interior rănit nu va fi niciodată vindecat de ceva din exterior, ci numai de voi, de propria voastră putere şi înţelepciune. Şi aceasta constă în a avea grijă de propria durere şi suferinţă şi de a avea încredere în voi în momentele în care nimeni altcineva nu are cu adevărat încredere în voi. După ce aţi deschis această sursă de energie, veţi atrage un mediu fizic şi social care să vă sprijine şi care să sprijine aspiraţiile voastre cele mai profunde.


Orice persoană care suferă de melancolie spirituală sau de depresie prezintă o dorinţă puternică de a transcende realitatea pământească şi de a reveni la un tărâm al armoniei şi luminii, în care pacea şi siguranţa prevalează. Vouă tuturor vă cer, vă rog ca sufletele voastre să se încreadă şi să stea ferme în lumina voastră interioară din nou. Lumina care oferă dragoste şi siguranţă este disponibilă pentru voi aici şi acum. Ea arde în inima voastră şi vă cer doar să vă concentraţi din nou atenţia asupra ei. Noi, cei din lumea de dincolo suntem dornici să vă uşurăm povara, dar nimeni nu vă poate ajuta atâta timp cât voi nu credeţi în propria voastră lumină şi n-o aprindeţi singuri.

Este extrem de important să nu vă împotmoliţi în sentimente de deznădejde sau de depresie. Aceasta este o capcană periculoasă în care v-aţi putea pierde complet drumul pentru că pierdeţi legătura cu cine sunteţi cu adevărat: îngerul, fiinţa de lumină care locuieşte în voi. În momentele de depresie sau de nostalgie, poate fi util să staţi în linişte şi doar să respiraţi. Fiţi conştienţi de circulaţia respiraţiei în tot corpul şi cu fiecare inspiraţie şi expiraţie spuneţi-vă cu voce tare sau înceată: "Eu sunt Cel ce sunt. Sunt atât de bun pe cât sunt. "


Eu vă înconjur cu lumina mea. După ce aţi deschis uşor poarta la mai multă încredere în sine, la un sentiment de respect de sine, care într-adevăr provine în întregime din sinele vostru interior, lumina va străluci în interior: lumina propriului nostru Sine mai mare, lumina energiei Christice şi lumina tuturor ajutoarelor, ghizi şi îngeri care vă sprijină şi vă iubesc din tărâmurile din jurul pământului.

Timpul transformării a sosit. Chiar acum când vremurile sunt dificile eu vă cer să continuaţi cu capul sus şi să vă concentraţi pe orizontul Noii Ere. O realitate a armoniei şi iubirii vă aşteaptă, este moştenirea voastră şi mulţi dintre voi o vor gusta chiar în această viaţă. Cheia este să aveţi încredere în voi şi să aveţi încredere că vi se va da tot ce aveţi nevoie. Nu vă temeţi de întuneric, lumina din voi este mai puternică. Lumina voastră nu va fi niciodată învinsă. Realitatea luminii aşteaptă cu iubire şi răbdare până când întindeţi mâna şi deschideţi poarta.

3. Frica de propria voastră putere


În cele din urmă vreau să menţionez un alt obstacol care cauzează o mare agitaţie în corpul vostru emoţional. Aici vorbesc despre energii care vă împiedică să realizaţi pacea interioară şi claritatea. Poate fi furia, poate fi depresia, dar poate fi, de asemenea, frica şi acesta este cel de-al treilea obstacol.

Frica are în principal, de a face cu o lipsă de încredere în propria inspiraţie, sentimente şi intuiţii. Dacă vă îndoiţi de propriile voastre sentimente, vă faceţi multe griji şi stârniţi o serie întreagă de emoţii care vă duc mai departe şi mai departe de centrul vostru. Atunci când sunteţi plini de frică intuiţia voastră este blocată. Intelectul şi emoţiile triumfă şi crează, ulterior, o situaţie de panică şi haos. Intelectul şi emoţiile au nevoie de intuiţie, de inimă ca fundaţie. Numai atunci vă poate servi într-un mod util.

Dacă lăsaţi pe dinafară inima, intelectul va lucra tot timpul şi emoţiile nu vor avea nici un moment de pace. Apoi, frica vă poate înhăţa şi se poate manifesta în toate situaţiile. Vă puteţi îndoi de capacitatea voastră de a face lucrurile pe care sunteţi capabili să le faceţi în mod normal. Puteţi începe să puneţi sub semnul întrebării lucruri care sunt de la sine înţelese şi să faceţi o problemă din tot. Există un fel de nervozitate în interiorul vostru, ceea ce face imposibil să fiţi cu voi înşivă într-un mod liniştit şi paşnic.


Cheia  este să vă eliberaţi de toate grijile şi să vă întoarceţi la inima voastră, la sentimentele voastre. Ce puteţi simţi cu adevărat sub toate acele gânduri şi emoţii neliniştite, confuze? Respiraţi calm, abdominal şi veţi fi în stare să vă întoarceţi la fundaţia voastră. Apoi, puteţi simţi o relaxare în interiorul vostru, un moment de linişte, care este dincolo de gândurile şi emoţiile voastre. Puteţi simţi apoi gândurile şi emoţiile pe care le aveţi ca un nor în jurul vostru, un nor asupra căruia vă puteţi sau nu concentra atenţia. Vă veţi recupera sentimentul de libertate, abilitatea de a alege un anumit gând sau emoţie.

Dacă credeţi că gândurile voastre sunt adevărate sau că emoţiile voastre sunt adevărate, veţi fi în întregime absorbiţi de acestea şi veţi continua să urmăriţi calea acestor gânduri şi emoţii. Dar aveţi posibilitatea să faceţi un pas înapoi şi să spuneţi: "Stop, las aceste gânduri şi emoţii pentru ceea ce ele sunt şi mă întorc înapoi. Cobor mai adânc în mine şi voi simţi ceea ce se întâmplă cu adevărat, de ce am găzduit aceste gânduri şi emoţii acum ". De îndată ce faceţi acest pas înapoi vă veţi redescoperi puterea. Încrederea în voi va curge din nou liber.Norii negri se vor risipi şi pacea şi claritatea vor reveni. Acest pas trebuie să fie repetat frecvent deoarece natura intuitivă, care trăieşte în inimă nu a devenit încă de la sine înţeleasă pentru voi. Prin urmare, vă confruntaţi cu multă frică.


Sunteţi eliberaţi de certitudinile vechi. Nu vă mai bazaţi necondiţionat pe ceea ce tatăl vostru şi mama voastră v-au spus, pe ceea ce profesorii voştri v-au învăţat sau pe regulile recomandate de superiorii voştri. Nu mai aveţi încredere oarbă în rezultatele intelectului sau a ştiinţei. Şi, mai ales, ştiţi cât de instabile pot fi emoţiile şi că acestea nu sunt o măsură a adevărului. Pentru că aţi eliberat toate aceste certitudini - şi acesta este un semn de putere - frica poate reveni şi s-ar putea să vă simţiţi în derivă de unul singur pe un ocean învolburat. Cu toate acestea, exact această situaţie este cea care într-adevăr vă forţează să mergeţi în interior şi să apreciaţi din adâncul interiorului vostru, de la unica şi propria voastră fundaţie: "Cine sunt eu? Care este poziţia mea în această lume? Eu nu mă las ghidat de către lumea exterioară, ci numai de busola mea lăuntrică ." Aceasta este busola prin care veţi intra în Noul Pământ.

De fiecare dată când intraţi în contact cu acest centru interior şi faceţi un pas înapoi, veţi găsi o claritate reînnoită în sufletul vostru. De acolo, vă puteţi privi emoţiile fără să fiţi absorbiţi de ele. Vă puteţi privi mânia şi să-i trimiteţi iubire. Vă puteţi observa depresia şi să-i daţi o mână de ajutor. Puteţi să vă uitaţi la frica  voastră şi să-i trimiteţi energia de eliberare.


Sunteţi propriul vostru Mesia .

Nu există nici un alt Mesia în afara voastră. Există mii de Mesia care doresc să ajungă la voi, dar numai voi aveţi posibilitatea să deschideţi poarta inimii voastre şi să acceptaţi lumina. Aceasta este, aproximativ, în principiu ceea ce este venirea Noii Ere: deschiderea inimilor voastre. Voi sunteţi cei care locuiesc efectiv pe pământ, noi suntem ajutoarele. Voi sunteţi cei care acţionaţi şi pentru aceasta noi putem arăta numai cel mai profund respect. Noi suntem întotdeauna la dispoziţia voastră pentru a vă permite să vă împărtăşiţi din dragostea noastră şi din lumina noastră.

Sunteţi bravi, sunteţi curajoşi. Voi sunteţi luptătorii Noii Ere. Vă cer să credeţi în voi şi în misiunea voastră. Şi de fiecare dată când vă simţiţi copleşiţi de emoţii grele sau de gânduri negre, luaţi-vă un moment de odihnă şi conectaţi-vă la sinele vostru interior, centrul liniştii interioare. Aceasta este ancora din Noua Eră. Ancora a fost aruncată deja. Ea există deja în inima voastră. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi acum este să vă întoarceţi la ea, de fiecare dată, pentru a vă menţine ancoraţi în acea concentrare de pace şi de claritate.


Nu vă blocaţi în teatru şi agitaţie. Turbulenţele emoţionale nu sunt un prieten al adevărului. Bazaţi-vă pe vocea liniştită, paşnică şi clară a inimii voastre şi fiţi conştienţi de faptul că nu sunteţi singuri. Stăm alături de voi la fiecare pas ce-l faceţi pe această cale. Vă iubesc şi vă rog să acceptaţi energiile mele de iubire printre voi. Este dorinţa mea arzătoare de a vă servi în acest moment istoric şi de a vă susţine pe calea, laborioasă uneori, către lumină.

Acceptaţi dragostea mea.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.