joi, 20 februarie 2014

Renunțați la tot ceea ce este în voi – chiar și în cea mai mică măsură – lipsit de iubire

  


Mesaj de la Isus prin John Smallman


Acum relaxați-vă și primiți abundența energiei iubirii pe care mesajul lui Isus o extinde către fiecare dintre voi.

Sunteți cu toții mai ferm stabiliți pe calea voastră personală către trezire, și fiecare dintre aceste căi face parte din Autostrada care conduce umanitatea afară din iluzie în Realitatea de acasă. Voi toți ați ales să călătoriți la viteza care vi se potrivește cel mai bine în acest moment, dar în orice moment voi puteți modifica această viteză alegând să o măriți sau să o reduceți. Afluxul energiilor noi, iubitoare care au început să curgă insistent și cu putere peste tot pe planetă, sunt încurajatoare pentru voi toți în a crește viteza  cu care vă angajați pe drumul vostru către casă, iar acest lucru este perfect logic. De ce ați vrea să petreceți mai mult timp în iluzia în care ați experimentat atât de multă confuzie, nesiguranță, ba chiar haos când vă puteți întoarce rapid acasă la bucuria veșnică din Tărâmul divin al Tatălui vostru?

După cum știți în adâncul vostru voi sunteți ființe divine, spirituale care au o experiență fizică. Cu toate acestea, o parte din această experiență a fost să uitați cine sunteți cu adevărat. A fost o alegere pe care ați făcut-o în scopul de a vă asigura că experiența voastră fizică vi se va părea pe deplin reală în scopul de a vă supune unor lecții pe care ați vrut să le începeți de la zero. Dacă ați fi fost capabili să vă amintiți cine sunteți cu adevărat, lecțiile v-ar fi fost practic de foarte puțin folos deoarece voi ați fi cunoscut deja tema la nivelul de înțelegere cel mai înalt posibil – și efectiv nu ați fi avut nimic de învățat. Și bineînțeles că asta sună ca un non-sens, de ce v-ați ascunde cunoașterea față de voi înșivă ca să vă întrupați ca oameni și să o reînvățați? Este, într-adevăr un paradox care duce la multă confuzie.

Iubirea din care Tatăl nostru a creat toate ființele simțitoare este o energie care este infinită, abundentă, înțeleaptă, vastă, creativă și puternică. Ea poate fi accesată și folosită în mii de feluri – feluri care, în forma voastră întrupată limitată, nu este posibil să le concepeți. Pentru ființele spirituale există posibilitatea de a alege să lucreze cu un singur aspect al acestei energii sau cu un număr infinit de aspecte ale ei. De exemplu, lucrând numai cu puterea poate duce la dezechilibre imense în înțelegere și percepție dacă încheierile în care ea este folosită și dezvoltată nu sunt în aliniere cu nevoia de înțelepciune, armonie, cooperare, precum și interes reciproc atunci când se operează numai prin acest singur aspect.

Întrupându-se și având o experiență fizică pe Pământ, ființele simțitoare pot folosi diferite aspecte ale câmpului energiei divine individual pentru a învăța și a înțelege care sunt responsabilitățile care decurg din aceasta, și care trebuie să fie acceptate și încorporate în timpul acestei folosiri, în timp ce se asigură că, în același timp, nu pot fi generate prejudicii majore prin folosirea eronată sau omisiunea unor responsabilități care au fost neglijate sau uitate. Practic, jocurile au fost inventate și jucate, iar consecințele care apar atunci când lecțiile prezente sunt învățate, conduc la o înțelegere și la o înțelepciune mult mai înaltă care nu ar fi putut avea loc fără prezența limitărilor pe care le presupune întruparea umană.

Devenind oameni voi ați ales să experimentați o stare de conștiință sever limitată pentru provocările și lecțiile pe care această stare v-a permis să le întreprindeți. Face parte din starea ireală de separare care a apărut atunci când voi ați inventat și construit iluzia și ați început, așa cum a fost, să reconstruiți aspectele voastre divine care nu vă sunt evidente ca oameni, dar care vă sunt accesibile prin rugăciune și meditație atunci când mențineți intenția de a fi spiritual ghidați în scopul de a vă întoarce acasă. A reconstrui nu este chiar cuvântul potrivit, pentru că nici o parte din voi nu a fost distrusă sau demolată – fiecare aspect al vostru a fost creat nemuritor, veșnic și divin – și niciodată nu ar putea fi, dar este util ca analogie.

Experiența de a fi uman este atât de departe de adevărata voastră natură încât reîntoarcerea la acea stare fără o pregătire adecvată ar fi șocant de deranjantă deoarece voi încă mai dețineți amintiri ale unor atitudini și comportamente pe care vi le-ați însușit și care sunt total străine de starea iubitoare în care voi ați fost creați. Inițial nu ar fi evident pentru voi că ceea ce vă amintiți nu este decât o stare ireală care niciodată nu s-a întâmplat, și să vedeți aspecte ale voastre atât de lipsite de iubire și aparent reale, ar fi oribil de alarmant și de tulburător.

Voi sunteți ființe divine, ființe de Iubire, și ar fi total de neînțeles și de reprobabil să vă vedeți mai puțin de atât, ca ființe care ar putea ca, de bunăvoie și aparent cu bucurie, să cauzeze suferință altor ființe simțitoare. Și în Realitate acest lucru este într-adevăr imposibil, dar a avea amintiri aparente, amintiri a unor lucruri, evenimente, comportamente, acțiuni care nu sunt întrutotul iubitoare, și la care s-ar părea că ați luat parte, ar fi devastator pentru voi – chiar dacă ele ”nu s-au petrecut niciodată”. Să vă imaginați astfel de situații este dincolo de tărâmurile posibilității pentru ființele divine, așa cum sunteți voi. Așa că să vă dați seama că aveți astfel de amintiri, chiar dacă ele nu sunt reale, ar fi într-adevăr șocant.

Revenind la starea voastră pe deplin conștientă și naturală – trezirea la Realitate – este ceea ce voi faceți pe măsură ce vă luptați cu confuzia și suferința din iluzie. Modul de a urma această cale este prin eliberarea din interiorul vostru a tot ceea ce este – chiar și în cea mai mică măsură – lipsit de iubire sau nu în aliniere totală cu Iubirea. Și pe măsură ce eliberați acele aspecte ireale ale voastre, care nu au făcut parte niciodată din ființa divină pe care Tatăl vostru a creat-o, amintirile atașate acestora se vor dizolva în totalitate astfel încât să vă puteți trezi pe deplin în strălucirea, frumusețea, pacea, armonia și Iubirea care sunt starea voastră naturală și eternă.

Calea către casă, garantată și divin asigurată de către mereu-iubitorul vostru Tată, este prin eliberare, prin completa eliberare a tot ceea ce nu este de la Dumnezeu. Aceasta este sarcina în care sunteți acum pe deplin angajați, iar eșecul nu este nici o opțiune, nici o posibilitate. Voi sunteți ființe de Iubire care se întorc la conștientizarea acestei stări divine minunate.

Fratele vostru iubitor, Isus
18 Ianuarie 2013 


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.