luni, 17 februarie 2014

Golul este ușa către satisfacție




Mesaj de la Sananda


Preaiubiților, Eu sunt Sananda!

Sunt aici astăzi pentru a vă aduce un mesaj de pace cu implicaţiile sale. Pacea nu numai că-și arată primele ei semne firave în lumea voastră, dar acum în primul rând apare în inimile voastre.

Prima oară când recunoaşteți această pace poate că sunteți tentați  să considerați acest sentiment ca un sentiment de gol și vă străduiți să vă recăpătați  din nou starea familiară de nelinişte a minții voastre.
Acest lucru se datorează faptului că nu sunețit încă în punctul în care vă puteţi înţelege această nouă calitate, care a intrat în lumea voastră şi în inimile voastre.

Să știți că, pe măsură ce acceptați tot mai mult această pace sau linişte în inima voastră, și posibilitatea ca toate războaiele şi conflictele să se sfârșească, va crește tot mai puternic.

Acum, voi discuta mai pe larg subiectul legat de Pace.

Ce se întâmplă mai exact atunci când lumea pare să se încheie, percepeți un gol în acest sentiment ? Ce este  golul? Într-adevăr, el este golirea de pălăvrăgeala gândurilor, de valurile lor obişnuite, care  în mod constant rătăcesc prin creierul vostru care, la rândul lui, există într-un câmp de gândire mai mare.
Până acum cei mai mulți dintre voi au fost obișnuiți să se concentreze pe acest tip de gândire, în care de cele mai multe ori nu sunteți conştienţi că multe gânduri care trec prin creierul vostru electric, nu sunt "ale voastre".

Dar, de fapt, nici acest lucru nu este chiar corect. În realitate, nici unul dintre gânduri nu este al vostru. Doar că de-a lungul timpului aţi ales să vă identificați cu anumite tipare de gândire  care apoi ați crezut că sunt "voi", în timp ce le dădeați putere, prin repetare!

În timp ce v- aţi identificat cu această colecţie personală de tipare de gândire, v-aţi creat un sentiment de voi înșivă.  Ați spus "Eu" sunt asta! Dar n-ați ştiut că această identitate "eu",  a fost doar un construct de alegeri deliberate a ceea ce ați vrut să credeți şi, prin urmare, a ceea ce ați vrut să fie adevărat.

Dar luați aminte că acest gen de "adevăr" este unul foarte superficial şi nu are, în realitate, nimic de a face cu adevăratul "voi". Își derivă identitatea  din lumile create de valurile de gândire şi din intenţia voastră de a trăi o viaţă în conformitate cu aceste tipare de gândire, în timp ce vă gândeați că lumea voastră este reală.

Dar ce este ea de fapt, este  un film care nu este diferit de filmele la care vă place să vă uitați la televizor! Aceasta este tot o lume ireală, dar nu ați înţeles niciodată acest lucru. De aici atât de multă suferinţă, deoarece  Realitatea Divină nu a fost cuprinsă în această lume artificială a minţii.

Acum, când începeţi să  simţiţi, ceea ce voi numiți gol, vă confruntaţi cu faptul că lumea voastră obișnuită dispare. Şi tot așa și identitatea  voastră familiară. Emoția pe care ați căutat-o în acest film al vieții voastre, brusc nu mai este alimentată şi este golită de experienţele voastre familiare.

Dar ceea ce se întâmplă este ceva nou şi divin şi ceva minunat, pe care din ce în ce mai mult îl veți aprecia și în cele din urmă veți dori să continue şi să nu vă părăsească din nou, odată ce aţi simţit profund in inima voastră ceea ce ESTE cu adevărat în adâncul ființei voastre.

Acest gol apare numai  ca un gol şi o încetare a undelor cerebrale obişnuite şi a tiparelor de gândire, deoarece domeniile în care acestea apar, sunt consumate de binecuvântările noii lumini și energii, care au început deja să vă invadeze lumea.

Aceste noi valuri de lumină și conștiință sunt mesagerii acestei păci care nu este nimic altceva decât esenţa iubirii şi existenței  pure, un sentiment care reflectă realitatea infinită, atemporalitatea şi aspaţialitatea. Aceasta este frecvenţa propriului vostru suflet şi Moştenirea Divină. Frecvenţa unei lumi care se naşte din Inima lui Dumnezeu, A Tot Ceea Ce Este.

Dacă vă întrebaţi cu adevărat inima despre această nouă (dar veche şi întotdeauna-deja existentă), realitate, veţi afla că "golul" este ușa către o satisfacţie pe care nu ați mai întâlnit-o până acum în viaţa voastră.

Ştiți că o lume va fi creată din acest loc nou, gol de proiecţii de gândire vechi, care este în adâncul inimii voastre, şi care este lumea adevărată şi Divină, din care veți face parte de îndată ce nu veți mai plânge pentru o  falsă identitate pierdută?

Deoarece nu ați fost niciodată gândurile voastre, aţi fost întotdeauna inima voastră, locul de a fi al sufletului vostru și ușa către Tot - Ceea - Ce - Este.

Fundamentul  acestei noi lumi se bazează pe indestructibila Lumină Divină Conştientă şi pe Iubirea Divină, ea este eternă şi liberă de iluzia scurtelor valuri de  gânduri şi lumi întunecate pe care le-ați luat din greşeală ca adevăr.

Deci, nu regretați şi nu vă întristați şi să nu vă pară rău atunci când începeţi să simţiţi acest gol, care nu este altceva, aşa cum am explicat, decât începutul renaşterii  în Realitatea Divină. Toate emoţiile, bazate pe ceea ce percepeți ca fiind gol, cum ar fi depresia, furia și teama, nu sunt altceva decât căutarea unei lumi care nu există, şi care a fost întotdeauna ireală.  Acum, voi vă treziți la lumea reală, Preaiubiților, aşa că aș dori să văd fericirea voastră crescând, deoarece aţi înţeles.

Aceasta este ceea ce mi-am dorit să vă aduc, dragii mei, astfel încât să nu staţi nemișcați în nefericirea voastră, care pur şi simplu bazează pe prezumţii false!

Înţelegeți acest lucru şi fiți liberi!
Fiți fericiți!

Eu sunt Sananda


Copyright©.Toate drepturile sunt rezervate: Ute Posegga-Rudel 2012 http://radiantlyhappy.blogspot.ro/
Distribuirea acestui mesaj este permisă numai împreună cu această informație și fără nici o schimbare.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.