duminică, 16 februarie 2014

Soluții din conștiința extinsă



Înaltul Consiliu de pe Orion

 15 Februarie 2014
Mesaj primit de Holly Hawkins Marwood
Tradus de Paul Marwood 

Salutări dragilor, 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion 

Cu acest mesaj îi vom împinge astăzi pe unii dintre voi un pic mai departe pentru că mai multe schimbări abundă pe planeta pe care voi locuiți în acest moment. Dorim ca voi să înțelegeți că din ce în ce mai puțin soluțiile pe care voi le căutați vor putea fi găsite în cel de-al treilea tărâm dimensional. Pe măsură ce energiile din interiorul planetei voastre se expansionează, și dintr-o perspectivă umană ați putea spune că problemele devin din ce în ce mai mari, ceea ce se  întâmplă este că aceste ”probleme” transcend soluțiile care sunt disponibile în tărâmul în care ele se manifestă. Acest lucru înseamnă că soluțiile nu vor fi disponibile prin mijloacele normale la care ne-am putea aștepta. Soluțiile la aceste probleme mai mari (noi nu spunem că ele sunt probleme... ci că așa sunt ele experimentate în tărâmul uman 3-dimensional în acest moment) vor fi aduse jos pe Pământ sau vor veni prin intermediul tărâmurilor energetice pe măsură ce oamenii învață să trăiască în corpul mai mare de cunoaștere care există în tărâmurile de dincolo de cele cinci simțuri, dincolo de dimensiunea a 3-a.   

Oamenii de știință, clarvazătorii și vizionarii vor aduce soluțiile dintr-o stare de conștiință expansionată, acestea fiind considerate drept idei noi și revoluționare, dar energia necesară pentru găsirea lor nu va fi găsită pe planetă. Soluțiile vor trebui să transceandă ceea ce este în prezent în corpul de cunoștințe și informații, în acest moment, pe planetă.  

Nu este vorba despre faptul că toate resursele pentru susținerea schimbărilor nu sunt aici pe planeta voastră, pentru că noi am spus de multe ori că toate răspunsurile sunt aici, dar este ca și cum conștiința colectivă a pus laolaltă puzzle-ul energiilor planetei și înțelegerea într-un anume fel și conștiința colectivă spune ”Nu, acesta este modul în care puzzle-ul se potrivește”. Ceea ce noi vă spunem este că pe măsură ce tot mai mulți oameni se deschid și adună cunoaștere și informații de dincolo de acest tărâm 3-dimensional, ei vor aduce informații noi care vă vor sugera că pentru următoarea etapă în evoluția voastră piesele puzzle-ului trebuiesc re-aranjate pentru a putea crea o imagine și o înțelegere diferită a ceea ce se petrece pe planetă.  

Dacă folosiți această metaforă a puzzle-ului, piesele sunt toate acolo. Resursele sunt toate acolo, dar ele trebuie să fie înțelese în mod diferit, ele trebuie îmbinate diferit, iar informațiile trebuie sintetizate în noi moduri pentru a crea rezultate noi. Ar fi ușor să spunem ”Ei bine, toate soluțiile sunt deja aici.” Am putea spune că da, ele sunt, dar inspirația, cunoașterea despre cum să folosiți tot ce este aici într-un mod nou în scopul de a crea rezultate diferite, pentru a rezolva problemele care sunt noi, diferite, mai mari, mai profunde, mai largi și mai extinse din punctul de vedere al experienței umane, necesită o gândire nouă. În timp ce vă uitați la oamenii de știință (și am spune chiar la copii, la tinerii adulți prin intermediul cărora va fi adusă multă informație nouă și multă inovație) înțelegeți că aceștia sunt oameni care au învățat să tragă în jos, să acceseze, să se conecteze (sau oricum ați dori să-i spuneți) cu un nou nivel de informații care a fost coborât în acest tărâm pentru ca apoi acesta să-i ridice baza în scopul de a-i permite să se schimbe în noi moduri.

Dacă căutați în istorie rezolvarea problemelor voastre noi vă întrebăm ”de ce?” Oamenii spun că ”istoria se repetă”, și este ceva adevăr în asta, dar amintiți-vă că voi intrați acum într-un ciclu nou-nouț. Istoria veche nu va comunica cu noul ciclu. Lăsați ca informația veche să stea acolo unde este. Fiți inspirați să gândiți dincolo de ceea ce a fost cunoscut. Uneori puzzle-ul trebuie complet desfăcut pentru a putea fi reasamblat în așa fel încât să creeze o nouă imagine. Inspirația, cunoașterea și realitatea formării acelei noi imagini pentru următoarea etapă a vieții pe această planetă va fi, da într-adevăr, adusă prin oamenii de pe planetă; oamenii care nu se vor uita la istorie ci vor gândi dincolo de cutie în următorul nivel. 

Deja ați avut exemple a unor astfel de oameni pe planeta voastră, cum ar fi Tesla, cum ar fi Einstein care au pătruns în acest câmp aflat dincolo de ceea ce era înțeles la momentul respectiv. Acum sunt oameni de știință care pătrund din nou în acel câmp. Uitați-vă la ei. Uitați-vă la oamenii care spun lucruri care ar putea părea ”de dincolo” și înțelegeți că ei au pătruns în noile realități pentru următorul stadiu de evoluție pe această planetă. 

După cum am mai spus de multe ori înainte, și vom continua să spunem pentru că este un exemplu atât de frumos, aduceți-vă aminte că a existat un timp în care adevărul a fost că Pământul este plat. Au fost unii care au spus ”poate că nu”. Ei au dat dovadă de curaj. Oamenii au spus că erau nebuni. Apoi paradigma s-a schimbat pentru că s-a descoperit că Pământul este rotund! Acei oameni care au călătorit cu curaj pentru a aduna acele informații și au trăit acele experiențe s-au întors și au spus ”Nu au fost dragoni dincolo de margini. Am făcut-o din nou!” Acest lucru a creat o expansiune uriașă în energetica planetei pentru a putea trăi o nouă realitate, și totuși oamenii din acea vreme le-au spus că sunt nebuni. Ar fi vrut să-i împiedice să facă acest lucru din cauza fricii , dar ei au spus ”Nu, o facem oricum”. Aveți pe planeta voastră chiar acum oameni de știință, oameni și minți strălucite care ar putea să nu fie recunoscuți ca atare de sursele tradiționale. Ce putem să spunem este ”Cui îi pasă?” pentru că ceea ce dorim să spunem este că aceștia sunt oamenii care vă vor împinge în noul nivel al realității. Ascultați-i. Vedeți ce au de spus, chiar dacă sună ciudat, poate că e adevărat. Poate că ei sunt cei care ajută colectivul să asambleze piesele puzzle-ului în așa fel încât să găsească soluțiile, cei care aduc o nouă gândire pentru a deschide calea unei experimentări mai extinse a vieții pe această planetă în această dimensiune. 


Fiți binecuvântați. 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

 © 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com 

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.