duminică, 16 februarie 2014

Integrarea în noi nivele de energie

Kuthumi și Hilarion prin Lynette Leckie-Clark


Eu, Kuthumi și Lord Hilarion venim să împărtășim cu voi cunoaștere, pace și iubire. Aici suntem conștienți cu toții de frământările marii energii Gaia (Pământul), așa cum ea caută să curețe vechile energii și se pregătește pentru nou. Acest lucru este similar cu ceea ce omenirea trebuie la rândul ei să facă. Unii au început, unii doar se gândesc la idee în ansamblul ei, alții au terminat, s-au eliberat, sunt gata și așteaptă să pășească în câmpurile noii energii care este atât de aproape de voi. Lord Hilarion va continua.

Așa că noi, Consiliul Luminii ne-am reunit, oferindu-vă sprijinul nostru pentru ca Precum sus – Așa și jos să devină realitate deplină pentru toți. Pentru a vă ajuta și a ușura intrarea voastră confortabilă  în noile energii aș vrea să ne întoarcem la copilăria voastră.  În acea vreme puteați să vă jucați, să vă distrați, să râdeți sau să plângeți în mod liber atunci când cădeați sau erați răniți de vorbele cuiva. Pe măsură ce plângeați în mod inocent vă eliberați de durere.  După ce vă trecea supărarea, vă jucați și râdeați din nou. În acea vreme erați tot timpul prezenți, fără gânduri de responsabilitate, presiune sau control. Pur și simplu doar erați în prezent. Preocupați de ceea ce doreați în fiecare moment. Și asta putea fi o minge, ceva de băut sau pur și simplu să explorați lumea din propria voastră curte. Vă amintiți?

Prefaceți-vă că credeți

Vă mai amintiți când ați jucat jocul de a vă preface că credeți? Ce amuzant a fost. Ați visat orice cu ochii deschiși și v-ați imaginat că totul devine adevărat. Ați creat în mintea voastră imagini minunate despre lucrurile pe care le doreați și despre cum ați vrea să fie lucrurile în lumea voastră. Vă amintiți? Aș dori să vă amintiți cum credeați cu toată tăria în crearea viselor voastre diurne. Cât de concentrați erați pe fiecare creație, jucându-vă și prefăcându-vă că credeți.

Am venit astăzi să vă reamintesc acel timp. Să vă ajut să vă amintiți. Veți vedea că ați încheiat cercul. Da, deoarece pe măsură ce vă apropiați de finalizarea ciclurilor de pe Pământ, va trebui să vă jucați din nou că vă prefaceți că credeți. Este timpul să vă amintiți de încredere, de concentrare, de puterea credinței  în visul diurn. Vă cer să faceți o pauză în viața voastră ocupată, să stați liniștiți, să închideți ochii și doar să fiți. Toți vom fi acolo cu voi în momentul în care veți începe din nou să vă jucați, un vis diurn despre un nou voi. Ce ați dori dacă ați putea alege chiar acum? Ce ați dori să faceți, să experimentați? Ce ați dori să reușiți în viață? Cum ați vrea să fie prietenii  voștri, familia, copiii? Poate v-ați dori mai mult timp liber să faceți ceea ce v-ați dorit întotdeauna, să vă plimbați pe plajă, sau de-a lungul unei alei în parc. Sau să vă întâlniți cu noi, să comunicați cu noi. Nu ar fi foarte distractiv?

(Este disponibilă o meditație transmisă pentru a vă ajuta să jucați jocul de-a vă preface că credeți, de a vă aminti, și de a vă ajuta să vă dezvoltați propria intuiție.)

Trezirea voastră energetică

Aceasta va aduce viața voastră înapoi într-o stare mult mai echilibrată. V-ar ajuta în recunoașterea părții  voastre sentimentale – Sinele vostru Înalt. Toți vă îndreptați către starea voastră naturală de a fi, interpretând evenimentele și interacționând în mod diferit. Nu numai prin ceea ce vedeți , prin ceea ce fizic puteți vedea sau auzi. Ci la nivel energetic. Totul pe Pământ are un câmp energetic. Totul. Animalele, plantele, munții, pârâurile și râurile, insectele, mineralele, omenirea, chiar și masa și scaunele voastre. Toate sunt legate prin acest câmp energetic.

Acum vibrația acestui mare câmp energetic a fost ridicată. Voi ați fost pregătiți pentru asta în ultimii cincizeci de ani și chiar mai mult, și mai multă pregătire vă va fi dată în anii ce urmează. Acum învățați cum să vă recunoașteți și cum să comunicați cu Sinele vostru Înalt. Învățați să conștientizați ce simțiți în interiorul vostru despre o situație, o persoană sau un eveniment, sau o acțiune personală. Sinele vostru Înalt vă împinge continuu  înainte și vă întreabă ” Ce părere ai de asta, ce simți în legătură cu asta? Simți că e bine, simți că e bine pentru tine? Doar ce simți în legătură cu asta?”

Propriul vostru câmp energetic  a trebuit să fie ridicat pentru acest mare pas ce va avea loc în evoluția umană. Mai este încă mult până ce va fi atins. Mulți dintre voi sunt la nivele diferite de dezvoltare energetică. Fratele meu Kuthumi v-a vorbit foarte mult despre curățarea câmpurilor voastre emoționale. Fără completarea acestui pas vital nu veți fi capabili să mențineți nivelul vibrațional înalt al energiei. Corpul de Lumină nu va face față și va începe să cedeze, cauzând mari suferințe și boală fizică. Este o călătorie pentru fiecare dintre voi. Una cu care sufletul vostru a fost de acord cu bucurie de dinainte de a vă încarna.

Pași

Omenirea a operat cu o energie trei dimensională foarte joasă mii de ani. De aceea este atât de problematic pentru unii să lase în urmă ceea ce este atât de familiar pentru ei. Nu mai puteți susține evenimente vechi și depășite. Nu le mai puteți folosi pentru a juca rolul de victimă. Din nou Îl citez pe Kuthumi, care spune ” Nu există victime, există doar experiență.”

Odată cu schimbarea energetică trebuie să vină și vindecarea. Acesta este următorul vostru pas – vindecarea, eliberarea de tot trecutul. Fiți dispuși să faceți acest lucru. Vă vom ajuta cu energia iubirii noastre, dacă ne-o cereți. Pe măsură ce înaintați, recunoașteți marea voastră energie, inima voastră, conduse de Sinele vostru Înalt. Cu fiecare eliberare, cu fiecare pas, vibrația voastră este capabilă să se ridice un pic mai mult, eliberându-vă Sufletul.  Pas cu pas este calea înaintării. Puțin câte puțin. A privi toată călătoria dintr-o dată de multe ori este descurajant. Ego-ul pășește în față și spune ” Eu nu pot” . Cuvintele ” Eu nu pot” vă țin în trecut. Vă blochează să rămâneți așa cum sunteți, vă blochează evoluția, vă trage înapoi în energia trei dimensională.

De fiecare dată când vă surprindeți rostind cuvintele ”Eu nu pot”, opriți-vă, jucați-vă că vă prefaceți că credeți că puteți cu toată încrederea și credința de care v-ați bucurat ca și copil. Prefaceți-vă că credeți. Cereți-ne ajutorul dacă vreți. Jocul că vă prefaceți că credeți este mai puternic  decât vă închipuiți.  Vă poate duce mai departe pentru a asculta cu adevărat vocea interioară, să învățați să vă simțiți și să vă iubiți Sufletul – adevărata voastră esență.

Ne luăm rămas bun cu îmbrățișarea iubitoare a Creatorului

Maestrul Kuthumi și Lord Hilarion

Dacă distribuiți acest mesaj, vă rugăm să menționați mediumul – Lynette de la Școala Înțelepciunii Kuthumi



Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.