duminică, 16 februarie 2014

Ultimul Mesaj din 2013 – Intrarea în 2014


Mesaje Kryon în direct 


Acest mesaj în direct a fost dat în Laguna Hills, California în 15 Decembrie 2013

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Este Decembrie 2013  dar pare că a trecut doar un moment de când am venit în fața voastră și a mii de suflete bătrâne de pe întreaga planetă și v-am spus ”țineți-vă bine”. 

Am discutat cu voi că profeția legată de precesiunea echinocțiilor era veche de mii de ani și că ea a fost un punct de cotitură. Am prezentat faptul că cei din civilizațiile Mayașe, profeții din timpurile lor, au pus cap la cap fractalii timpului în așa fel încât calendarele lor să reflecte ezoterismul oscilației pământului. V-am spus că viziunea lor a fost atât de profundă încât sfârșitul calendarului lor a coincis cu începutul unei noi ere. 

V-am spus că între perioada cuprinsă între sfârșitul anului 2012 și începutul lui 2014 vor exista momente de recalibrare. V-am transmis mesaj după mesaj despre ceea ce se recalibrează, care v-au spus de fapt totul. V-am spus să vă țineți bine și v-am menționat că au fost plantate semințele pentru lucruri mai importante. V-am spus că ar putea apărea dificultăți pentru voi în acest an [2013] precum și că pentru unii dintre voi aceste dificultăți ar putea fi mai mari decât pentru ceilalți. Imediat voi enumera câteva dintre lucrurile care au fost dificile și vă voi spune ce urmează să se întâmple de acum încolo.  

Vă pot spune aceste lucruri în acest moment, așa cum am putut să vă spun despre 2013, pentru că voi le-ați creat. Aceasta nu este o profeție, dragilor, acesta este un raport. Eu văd imaginea de ansamblu, ceva ce voi nu puteți vedea în timp ce stați aici ascultându-mă pe mine. Voi vedeți doar unitatea dintre voi și câțiva dintre prietenii voștri. Pentru voi este imposibil să vedeți imaginea de ansamblu pe care o vede Spiritul și care cuprinde miliardele de suflete de pe planetă. Acolo sunt miliarde de intenții, iar unele dintre ele sunt pline de surprize pozitive. Unele dintre schimbările de conștiință de-abia încep să apară și din cauza asta   v-am tot repetat că energia întunecată moare greu. Am făcut acest lucru pentru ca voi să înțelegeți faptul că ieșirea din noroi este un proces lent. Noroiul vrea să vă tragă înapoi.  

Energia întunecată are multe de pierdut din cauza luminii pe care voi o reflectați înapoi către planetă, dar acest an a fost anul recalibrării. Știu prin ce ați trecut. Știu de prietenii pe care i-ați pierdut prea devreme. Știu de împrejurările aparent ciudate prin care unii dintre voi ați trecut, așa că hai să vorbim doar despre ce v-ați gândit. V-ați gândit că ceea prin ce ați trecut nu este potrivit pentru un Lucrător în Lumină, sau că nu ați fi meritat asta. Dar asta înseamnă o recalibrare. Dar i-am spus apoi lui Yawee că acesta a fost ”anul lui”. [Yawee este numele Lemurian al Dr. Todd Ovokaitys care tocmai a fost prezentat în cadrul seminarului Kryon.]   

Acum, pentru cei care ascultă sau citesc acest mesaj, în afară de acest grup de suflete bătrâne care stă aici pe scaune, unele din aceste informații ar putea să pară a fi un non sequitur [n.t. concluzia nu rezultă din premise http://ro.wikipedia.org/wiki/Non_sequitur]. Și asta din cauza faptului că am să încep acum să vorbesc direct cu Yawee și să descriu și să explic unele lucruri care nu le-am mai explicat până acum. Acum le-a sosit timpul. 

Așa că, ascultătorilor, aveți încredere că ceea ce urmează să spun oferă o perspectivă mai largă. Voi cei de aici din sală l-ați auzit acum câteva momente pe Yawee vorbind despre modul în care înalta sa știință a început să fie remarcată și respectată. Așa că sunteți mai conștienți de semnificația din spatele a ceea ce am de gând să spun decât ceilalți. Am să dezvălui o funcțiune a corpului cu care tu lucrezi, Yawee, de care nu ești atât de conștient pe cât ar trebui să fii. 

Cum pot să explic acest lucru? Yawee, cu ani în urmă tu ai intrat în viziunea ta și ADN-ul ți-a vorbit. Ați vorbit despre acest lucru. Timp de 15 minute tu, practic, l-ai ”auzit” și la un anumit nivel ai fost conștient de faptul că tu nu vorbeai doar cu o moleculă. De fapt aveai de-a face cu propriul tău ADN. Cred că știai asta, dar a fost ceva neobișnuit în plus față de ceea ce ai descris și nu ai descris totul, știu asta. Adevărul este că tu ai vorbit cu mai mult de 1oo de trilioane de molecule în același timp! Și asta din cauza faptului că nu poți comunica cu o singură moleculă de ADN. Este un proces care va fi descoperit, unul pe care îl folosiți în mod curent, și despre care voi discuta acum. 

Medicina, medicina ezoterică, a folosit timp de secole ceva ce n-a înțeles pe deplin. Se știa că funcționează, dar nu se știa cu adevărat cum funcționează. Homeopatia este misterioasă pentru că în homeopatie se ia o cantitate de tinctură prea mică pentru a interacționa chimic cu orice din corp, dar are rezultate. Omul o ingerează, în mod normal o pune sub limbă, și aceasta funcționează. Cu toate acestea, dacă le cereți celor înclinați către homeopatie să renunțe la folosirea remediilor homeopate, ei vor veni cu tot felul de explicații în legătură cu motivul pentru care ele sunt eficiente. Dar ei merg doar pe ghicite. 

Motivul pentru care acestea funcționează este că acea mică tinctură pe care voi o prezentați corpului vostru este ”văzută” și ea comunică cu ceea ce numim ”corpul inteligent înnăscut”. Acesta nu este intelectul, nu este creierul vostru, și nici ceea ce voi credeți că este chimia corpului vostru 3D. Tinctura este un semnal dat corpului să se vindece singur. Tinctura nu este ghidată undeva, dar corpul sesizează intenția Ființei Umane și substanța chimică din medicament, iar corpul inteligent înnăscut știe imediat ce are de făcut. El începe să vindece acolo unde știe că este nevoie de vindecare. Câte tipuri de remedii homeopate există? Nenumărate tipuri, și este cunoscut faptul că ele lucrează fără nici un fel de îndrumare. În corp funcționează un anumit proces – el trebuie să existe. 

Yawee, hai să vorbim despre invenția ta, despre cea mai recentă. Ai descris protocolul tău ghidat de celule stem drept o tehnologie de instruire ”du-te acolo și stai acolo” care ghidează celulele stem direct acolo unde ele sunt necesare. Tu ”instruiești” celulele stem să meargă într-un anumit loc din organism și să stea acolo unde ele pot fi folosite. Acum, cei care stau astăzi aici pe scaune nu știu nimic despre acest lucru. Dar tu știi și știu și eu. Și tu știi că, fie ești incredibil de norocos, din nou și din nou, fie ai de-a face cu altceva. Pentru că a ghida o celulă stem într-un scenariu ”du-te acolo și stai acolo” este ca și cum ai căuta într-un oraș de un miliard de oameni o Ființă Umană care stă la periferie și ai localiza imediat acea persoană pe care o cauți, în mod accidental! Dar cumva acest lucru funcționează.  

Programul tău ”du-te acolo și stai acolo” este un program de macrocomandă care are un rezultat la nivel micro incredibil. Cum? Trilioane, dacă nu sute de trilioane de molecule de ADN sunt identice în corpul uman. Oarecum ele ”vorbesc una cu cealaltă” instantaneu. Dacă o moleculă de ADN simte ceva, atunci simt toate. Știința nu știe încă acest lucru. Poate că s-au gândit la asta, dar încă nu știu acest lucru. Este un mister modul în care ADN-ul face ceea ce face. Cumva ele trebuie să comunice, deși nu există nici un proces de comunicare pe care știința voastră să-l cunoască și care să poată explica această comunicare. Dar ele toate ”văd” împreună ca una intenția programului tău și-l pun în aplicare ca una. 

V-am mai spus asta și mai înainte și am și scris cărți despre asta. ADN-ul vostru are atribute cuantice. Nu este o moleculă cuantică, dar dă instrucțiuni cuantice. Ah, dar este cu mult mai mult de atât. Tot ADN-ul pe care eu îl percep în corpul vostru chiar acum este singular, cu o singură conștiință aliată. Aceasta se datorează faptului că ADN-ul din corpul Uman este în starea de a fi încurcat cu el însuși. El este cuantic blocat într-un fel în care funcționează ca o uniune binevoitoare. Acesta este un atribut al fizicii cuantice care nu este încă pe deplin înțeles și nu a fost încă aplicat biologiei. Acesta reprezintă corpul inteligent, corpul înnăscut și dacă doriți dovada acestui fapt, o găsiți peste tot! 

Ce știți despre gemenii identici? Știți că au același ADN și că sunt singurii oameni de pe planetă care au această caracteristică. Ce știți despre studiile efectuate asupra gemenilor identici? Știți că pot fi unul de o parte și celălalt de cealaltă parte a planetei dar pot avea aceeași intuiție în același moment atunci când estre vorba despre ceva ce se întâmplă în legătură cu familia lor. Deci, ce vă spune asta despre ADN-ul lor? Vă spune că este conectat! De fapt, el este conectat într-o anumită stare cuantică. Ce știți despre cuanticitatea ADN-ului? Răspunsul este, aproape nimic! Atunci lăsați-mă să vă lămuresc. Este frumos. Lăsați-mă să vă lămuresc, pentru că asta vă va tempera în tot ceea ce veți face de acum încolo.  

Acum, ia-o încet partenere, pentru că vreau ca acest lucru să-l facem bine. Are de-a face cu ceea ce se petrece în recalibrarea Ființei Umane. Ceea ce voi descrie este procesul de recalibrare și ceea ce se schimbă în mulți dintre voi.  

Câmpul din jurul ADN-ului este cuantic și el răspunde în diferite moduri la alte cuanticități care-i sunt date. Răspunsul nu este liniar, nici chimic și nici nu poate fi obținut prin gândire intelectuală. Această lume cuantică din jurul vostru este o lume pe care încă nu ați măsurat-o și pe care încă nu o puteți vedea. Încă nu există instrumente cu care ea să poată fi dovedită, dar vor fi și atunci când acel moment va veni, o veți putea vedea în mod clar. Atunci veți ști că am dreptate.  

Dacă ADN-ul este înconjurat de un fel de stare cuantică, asta înseamnă că el are anumite atribute cuantice cu alte lucruri într-o stare cuantică. Ce altceva mai bănuiți că ar fi cuantica? Tonurile pe care le cântați sunt cuantice [vorbind de tonurile pineale pe care le-a dezvoltat Todd]. Biologia seminței din Pleiade este cuantică. Voi merge mai departe și voi face niște afirmații , iar Yawee își va da seama. La nivel cuantic, acest câmp multidimensional care conectează tot ADN-ul are o inteligență care este conectată la modelul original. Asta înseamnă că acesta ”știe” așa cum homeopatia ”știe” exact ceea ce voi încercați să faceți și că este binevoitor la maxim!    

Chimia ADN-ului vostru va lucra de la 30 la 35 la sută în 2014, dar modelul maestru este de 100 la sută. [Acest model este acolo și  întotdeauna a fost.] Prin urmare, câmpul din jurul ADN-ului vostru este acolo întotdeauna funcționând în procent de 100 la sută. Voi, ca Ființe Umane, faceți alegeri bazate pe dualitate și vă creați deciziile de viață. Dar la nivelul cuantic al ADN-ului, la nivelul ”corpului inteligent” există o secțiune de control care este conectată la model și care este întotdeauna pregătită să se manifeste - cu bunăvoință și gata să coopereze cu orice îi oferiți. Acesta este efectul homeopatiei.  

Mai devreme în experimentele tale, Yawee, ai descoperit ceva neobișnuit – un efect homeopatic al laserului tău cuantic. Ai descoperit că dacă ai putea transmite instrucțiuni câtorva molecule de ADN, toate ar primi informația în același timp. Chiar dacă le-ai transmite-o în mod liniar, toate o vor primi în același timp.  

Scenariul tău ”du-te acolo și stai acolo” cooperează cu bunăvoința Ființei Umane, care este conectată la model și care știe exact ceea ce tu îi spui, iar asta va funcționa întotdeauna. Întotdeauna funcționează! Lucrezi cu corpul inteligent, care este cuantic. Cu cât mai precise devin instrucțiunile tale, cu atât mai multă bunăvoință este văzută și înțeleasă în timp ce corpul se vindecă singur prin intemediul modelului. Dar deja știi asta. Ceea ce faci tu este homeopatie cuantică 

Părțile și bucățile în liniaritate nu prea se unesc cu efectul de ansamblu, nu-i așa Yawee? Acest lucru este lipsit de sens într-o lume liniară. Restul poveștii este că acum ați dat o mână cuantică cu  încâlcitul ADN cuantic al corpului Uman. Motivul pentru care rezultatele sunt atât de profunde, unele dintre ele zburând în fața științei cunoscute, este că voi aveți una dintre primele energii fizice cuantice calificate de pe planetă care este apoi un accelerator pentru părțile biologice cuantice ale Ființei Umane. Tocmai v-am spus de ce toate acestea funcționează. Este mult mai mult, întotdeauna este mai mult, dar cunoscând acest lucru voi puteți face următorii pași pe care-i căutați și la care vă gândiți, știind că directorul oricărei biologii cu care voi lucrați va fi ”cooperarea binevoitoare”.

-----------

Dragilor, acest câmp cuantic al ADN-ului a fost doar un pic oprit anul acesta. Adevărata bunăvoință a ADN-ului vostru, care este conectată la modelul maestru, a fost recalibrată. Uneori aceasta este aliniată cu modelul, dar alteori nu este. Acesta este motivul pentru care v-ați simțit așa cum v-ați simțit. Din această cauză apar uneori boli surpriză. Haideți să facem o listă cu câteva dintre problemele de recalibrare din 2013. 

Sănătatea este prima. Trebuie să extind acest aspect? Au fost bolnave mai multe suflete bătrâne decât oricând înainte de 2013. Dintr-o dată a fost ca o urgie ezoterică de boală. V-ați recalibrat! Lucrurile nu sunt chiar aliniate, dar sunt pe cale să devină.  

Acum, Spiritul nu lucrează după calendar, și la 1 Ianuarie 2014 fiți atenți să nu sărbătoriți că totul devine minunat. Pentru că fiecare dintre voi este diferit și căile sunt diferite și calibrările sunt diferite. Soluțiile la probleme și problemele sunt diferite, dar ceea ce vreau să vă spun este că semințele recalibrării au fost plantate pentru acest an 2013 iar din 2014 vor începe să încolțească. Încet acest câmp ADN al vostru se va întoarce în calibrare, dar cu un model diferit al naturii Umane. Este unul care este îmbunătățit și pregătit pentru lucrurile de dincolo de energia veche.  

 V-am spus că ați fost în modul de supraviețuire ezoteric și v-am dat chiar și atributele să priviți înainte, care nu sunt deloc specifice supraviețuirii. Acestea au inclus compasiunea și toleranța și cumpătarea. Au inclus generozitatea și toate celelalte lucruri pe care modul de supraviețuire nu le include. Ați putea spune că este un ”alt fel de supraviețuire”. Este o supraviețuire prin crearea de compasiune, ceea ce duce la dobândirea păcii pe Pământ. Și cu asta vin alte lucruri care vor susține viața Umană pe planetă, în ciuda celor ce propovăduiesc judecata de apoi și a tuturor celor care continuă să se aștepte la ce-i mai rău. Și, apropo, ei vor primi ”ce-i mai rău” deoarece acesta este mesajul pe care ei îl transmit ADN-ului lor. Ați cunoscut vreodată vreun ipohondru care și-a atras direct în celulele sale fiecare boală de care s-a temut? Vedeți, funcționează! O structură celulară binevoitoare va face tot posibilul pentru a urma instrucțiunile ”șefului”. Deci, care sunt instrucțiunile voastre? Ce îi spuneți câmpului cuantic din jurul vostru? Acesta este următorul lucru despre care vreau să vă vorbesc. 

Sănătatea. Acum că știți ce se întâmplă în propriul vostru corp și că acesta este binevoitor, voi aveți posibilitatea să-i dați instrucțiuni prin intermediul intuiției voastre. Nu v-am spus să o faceți prin intermediul creierului vostru, nu-i așa? Va trebui să folosiți gândul conceptual intuitiv. Vedeți-vă vindecați! Vedeți-vă ieșiți din boală sau din anomalie. Acestea sunt instrucțiunile voastre care vor merge direct în acel ADN realiniat cu receptorii care sunt mult mai dispuși și mai pregătiți să primească informația voastră decât vă puteți voi da seama. Vindecările pot fi rapide, credeți-mă, și ceea ce este cel mai rău se termină. Dar realinierea și facilitarea noilor energii va dura ceva timp, așa că acordați-le timpul necesar. Dar pentru cei mai mulți dintre voi, ceea ce-i cel mai rău s-a terminat. 

Conștiința. Ați fost numai un pic deconectați, așa cum v-am spus. Anul lunilor pline s-a încheiat. Conștiința nu se poate alinia cu esența din voi atunci când aceasta este tot timpul un pic deconectată. Energiile o împing și o trag pentru că ea se recalibrează. Din acest motiv unii dintre voi ați fost trași departe de Spirit, ați știut acest lucru? Eu știu cine este aici, eu știu cine ascultă. Unii au fost de-a dreptul rupți de credința lor și chiar de iubirea lor față de Dumnezeu și au devenit cinici. Eu știu cine este aici și știu cine ascultă. Asta este ceea ce face recalibrarea. Dacă aveți încredere numai în intelectul vostru, atunci nimic nu va merge. Intelectul vostru nu este conectat la Înnăscutul vostru! 

Voi știți, nu-i așa, că acea conexiune a voastră cu Sinele vostru Înalt, acea minunată coardă de argint, nu este un produs al sinapselor creierului vostru. Știați acest lucru, nu-i așa? Nu puteți examina intelectual măreția divină. Acest lucru se poate face numai cu inima, cu înnăscutul și cu corpul vostru emoțional. Apoi echilibrați această cunoaștere cu partea intelectuală a creierului vostru și așa dobândiți măiestria! 

Eu știu cine este aici. Câți dintre voi ați încercat să păstrați ceea ce ați avut? Vă amintiți sentimentele pe care le-ați avut când ați meditat în vechea energie? Aceasta a fost o energie ”cunoscută”. Ce părere aveți de conexiunile pe care le-ați avut cu Spiritul și care v-au făcut să zâmbiți, sau de lucrurile pe care le-ați simțit și v-au făcut să vă simțiți bine în interior – și care acum au dispărut? Eu știu cine este aici și eu știu cine ascultă. Ei bine, dați-mi voie să vă spun ceva, toate acestea se întorc! Dar va trebui să vă acordați la un alt post ca să le recepționați. Așa că fiți conștienți de acest lucru. Nu repetați pur și simplu vechile căi. Încercați unele lucruri noi. Simțiți suflarea lui Dumnezeu în timp ce El suflă pacea chiar acum spre voi. Asta a fost numărul doi, conștiința.  

Numărul trei este sincronicitatea. Pentru unii dintre voi ea a încetat să se manifeste. Voi depindeți de ea în viața voastră, iar ea pur și simplu nu se mai manifestă. Acum pentru Yawee, este puțin diferit. I-am spus personal că pentru el caracteristica anului 2013 va fi sincronicitatea. Dar aceasta din cauza faptului că el este diferit și trebuie să planteze semințele care în cele din urmă vor începe dezvoltarea a ceea ce am descris cu numai o săptămână în urmă ca fiind noua frontieră de pe continentul African. Asta este ceva ce-am spus de ani de zile, iar acum va trebui să auziți astăzi în acest asamblaj – începutul ei, exact acolo unde am spus că se va întâmpla. Așa că Yawee ajută la facilitarea recalibrării în loc să participe la ea.  

Sincronicitatea a fost explicată de multe ori, dar aceasta cere să fiți sincronizați cu sinele vostru intuitiv și cu înnăscutul vostru. Dar conexiunea binevoitoare la modelul pe care voi contați pentru intuiția voastră s-a reajustat singură pentru voi, iar acest lucru a fost dificil. Lucruri care ați crezut că se vor întâmpla nu s-au întâmplat, iar lucruri care v-ați gândit că nu se vor întâmpla niciodată s-au întâmplat. Acest lucru vă face să vă întrebați dacă este bine ceea ce faceți, nu-i așa? Eu știu cine este aici, eu știu cine ascultă. Asta se va schimba și încet vă veți recâștiga sincronizarea pentru că conexiunea binevoitoare a început să se alinieze cu modelul sursă a ADN-ului vostru. 

Ca rasă Umană voi ați început să primiți activarea ADN-ului într-un procentaj mai mare. Unii dintre voi o vor folosi iar unii dintre voi nu o vor folosi. Dar toată umanitatea o primește nu numai câțiva. Lucrătorii în Lumină, sufletele bătrâne au înțelepciunea Akashei și ei o simt și o cunosc. Ei au înțelepciunea strămoșilor de a asculta mesaje ca acestea și să se alinieze cu ele.  

Așteptați-vă la lucruri bune! M-ați crezut în urmă cu un an când v-am vorbit despre 2013? Ei bine, credeți-mă acum. Începe să fie mai bine. Nu v-am spus eu că energia veche va muri greu? Va încerca să vă oprească. Acum, din nou, această energie veche nu este o entitate care să vă acapareze. Este pur și simplu o energie întunecată care se manifestă într-un anumit fel și care se echilibrează cu lumina. Dar fiți conștienți de felul în care vă uitați la știri și cum vedeți anumite tipuri de acțiuni. Pentru o perioadă acestea nu vor arăta prea bine pentru că știrile prezintă doar partea întunecată. 

Judecata, numărul patru. Judecata rea. Unii dintre voi ați făcut alegeri proaste! În mod normal voi nu faceți, așa că stați acolo pocnindu-vă pentru că ați făcut alegeri proaste! În retrospectivă, voi știți mai bine: ”Eu sunt un suflet bătrân, ar trebui să știu mai bine. Ar trebui să știu să nu fac asta sau aia.” Poate că ați mers în anumite locuri și ați făcut anumite scheme dar acestea nu au funcționat. Apoi vă spuneți ”Ar trebui să știu mai bine”. Dar asta este ceea ce se întâmplă în timpul unei recalibrări.  

Vedeți voi, voi nu sunteți aliniați la modelul ”simțurile voastre comune”, iar judecata voastră nu este așa cum este ea în mod normal atunci când se află într-o perioadă de realiniere. V-am spus eu acum un an că  v-ar fi mult mai bine dacă v-ați închide într-un dulap pentru un an de zile și n-ați mai ieși afară – să aveți pe cineva care să vă strecoare mâncarea pe sub ușă așa încât să nu trebuiască să interacționați cu lumea. [Râsete.] Binențeles, acesta este umorul Kryon, dar voi știți ce vreau să spun. Când ați ieșit în lume și ați luat deciziile pe care le luați tot timpul, s-a dovedit că nu toate au fost bune în acest an. Nu vă lăsați doborâți. Dacă vreți, considerați anul 2013 un an de întuneric. V-ați mișcat printr-o ceață, care curăță, dar ceața nu curăță totul dintr-o dată. Pe măsură ce vă deplasați încet înainte, vă veți simți mai bine în ceea ce privește drumul.

Vă veți simți mai bine în multe feluri, dragilor. Conexiunea, alinierea – nimic nu este mai bine decât o aliniere totală a ADN-ului vostru cu modelul creației.  

ADN-ul binevoitor: Îți dai seama, Yawee, că tu ești primul care a folosit acest proces pe această scală? Îți dai seama, Yawee, ce poți să faci de acum încolo prin faptul că cunoști aceste lucruri? ”Du-te acolo și stai acolo” este numai începutul. Încearcă ceva și mai stelar și vei fi uimit! Întregul câmp cuantic al ADN-ului știe cine ești și ce faci, și cu acordul total al Ființei Umane, acest lucru va funcționa. Va funcționa.  

În cele din urmă este frica. Voi sunteți Lucrători în Lumină și suflete bătrâne și continuați să spuneți ”Ei bine, mie chiar nu mi-e frică de nimic!” Oh, da voi sunteți! Am mai folosit acest termen și înainte și el vine din creierul partenerului meu. Vă rog să mă iertați dacă nu este chiar așa de amuzant, dar 2013 a fost anul ”Ai un foculeț, sperietoare de ciori?”  

Dezechilibrul poate distruge tot ceea ce sunteți și vă e frică că vă veți pierde esența. Nu este nevoie decât de câteva lucruri ca voi să vă îndoiți de spiritualitatea voastră, nu-i așa? ”Fac corect lucrul ăsta? Spiritule, îl fac corect? Acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Ce am făcut greșit? Fac corect acest lucru? De ce merg lucrurile atât de prost?” Dragilor, eu sunt aici ca să vă spun că nimic nu a mers prost. Totul este așa cum trebuie să fie, Lucrătorilor în Lumină, pentru că voi sunteți cei care vă recalibrați. Înțelegeți acest lucru? 

Nouăzeci la sută din planetă doar stă acolo simțindu-se bine și pentru ei nimic ciudat nu se întâmplă. Și asta din cauza faptului că ei nu sunt în contact cu ceea ce un suflet bătrân este. Ei pot avea liber arbitru și libera alegere, dar nu sunt interesați. Dar voi sunteți. Acest lucru se datorează faptului că voi v-ați acordat permisiunea de a vă recalibra. Cum vă place asta?   

Doresc ca toți cei care ascultă și citesc acest mesaj chiar acum să primească acest dar pe care noi îl împingem spre voi. Noi o facem într-un mod cuantic și vă voi cere să vă eliberați de frică! Este o energie veche tigru de hârtie care spune că dacă lucrurile se simt diferit, atunci ceva este greșit. Dar acest lucru nu este adevărat. Voi faceți totul corect, totul corect! În acest proces, o să vă apară motivul pentru care sunteți aici și ce aveți de făcut. De ce voi? De ce acum? Oare din cauza faptului că acesta a fost planul tot timpul?  

Aruncați această frică falsă! Nu lăsați ca circumstanțele unui an de recalibrare să vă facă să vă pierdeți credința. Întindeți-vă mâna, dacă doriți, și apucați-o pe cea a Sinelui vostru Înalt chiar acum, și nu-i dați drumul. Pentru că Sinele Înalt vă oferă acest lucru. A sosit momentul să încheiem acest nonsens al recalibrării, al senzației de ciudat și neobișnuit, al stării de boală sau de a nu ști ce este în neregulă cu voi. A sosit timpul să nu vă mai îndoiți de cine sunteți sau să încercați să vă dați seama de ce aveți o judecată atât de amuzantă sau de ce au dispărut sincronicitățile. 

Am fost alături de voi tot timpul și v-am spus că acesta va sosi. Dar când ați ajuns acolo, n-ați știut de ce și mulți s-au speriat. A sosit timpul să aruncați frica. Lucrurile vor începe să se alinieze și atunci când o fac, sincronicitatea lucrurilor la care sperați vor începe să facă click și vor începe să se așeze. Unii dintre voi vor avea sincronicități mai mari decât v-ați imaginat vreodată, și vor recupera pentru tot anul 2013. Veți începe să înțelegeți de ce anumite lucruri s-au întâmplat așa cum s-au întâmplat. 

Dragul meu, ești un suflet bătrân. Tu ești premergătorul și speranța galaxiei. Am venit în urmă cu toți acei ani pentru a-ți oferi acest mesaj în această seară. Îți dai seama de asta? Nu a existat pe atunci decât speranța că vei trece podul – acea schimbare a precesiunii echinocțiilor – numai speranța. Dar apoi l-ai trecut cu fermitate și acum începe munca. S-a dus 2013, lucrarea va fi cea care va începe să se sincronizeze cu tine și cu cine ești.  

”Kryon de ce a trebuit să trecem prin asta?” De aceea vă numiți Lucrători în Lumină, dragilor. O parte din aceasta este muncă – muncă grea.

Suntem pe cale să ne despărțim și data viitoare când voi transmite va fi 2014. Anul 2014 reprezintă un ”an șapte”, un an al divinității. Lăsați ca semințele pe care voi le-ați plantat prin problemele voastre de sănătate, prin problemele voastre de conștiință, prin slaba voastră judecată și prin frică să fie îngropate în pământ! Apoi udați-le cu compasiune și ceea ce va crește va fi frumusețea a ceea ce mereu v-ați dorit. Lăsați ca pământul să rodească fructul muncii depuse de voi, creând în cele din urmă punctul de cotitură pentru pacea de pe Pământ.  

Lăsați compasiunea să domnească în voi, dragilor, și stați drept că ați reușit. Ați reușit.  

Și așa este. 

KRYON   

 
Traducere Monica Poka
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.