sâmbătă, 15 februarie 2014

Sincronicitatea – Modul în care ea funcționează



Mesaj primit în direct în Asheville, Carolina de Nord,
24 August 2013 

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Încă o dată, partenerul meu se retrage. Am descris deja channelling-ul  ca fiind un proces care onorează Ființa Umană. Acesta folosește un portal biologic, multidimensional, numit glanda pineală și care permite ca sursa creativă din voi să se expansioneze. Acesta este channelling-ul (canalizarea). Canalizarea este, și a fost întotdeauna, disponibilă umanității. Însă, în această nouă energie, ea este disponibilă pentru informații foarte noi, gânduri noi și procese noi care vă apar în cale.   

Înainte de a începe mesajul sau orice altceva ce urmează a vă fi predat, aș vrea să vă pun o întrebare: Este posibil ca în Universul vostru, în galaxia voastră să existe o sursă inteligentă care  a contribuit ca tot ceea ce voi vedeți azi, aici, să fie pus laolaltă? Este posibil să existe un plan care să fie binevoitor Ființei Umane deoarece Omul este parte a acestei surse creatoare? Este posibil ca voi să nu fiți niciodată singuri? Este posibil ca familia să fie un pic mai diferită decât credeți voi? Să fie poate chiar mai mare decât credeți voi? Este posibil ca întregul mesaj pe care sunt pe cale să vi-l trasmit să fie corect, adevărat și real și să vină dintr-o sursă care este exterioară corpului vostru și din afara realității voastre? 

Partenerului meu [Lee] i-a fost necesară o lungă perioadă de timp pentru a înțelege că nu este nici un truc în asta. I-a fost necesară o bună perioadă de timp din cauza cutiei ”realității” creată de minte din care el a trebuit să iasă și care îi spunea că trebuie să fie ceva fals și că vor fi consecințe negative pentru ceea ce el face. ”Dumnezeu nu vorbește cu oamenii în felul ăsta,” spuneau mulți. ”Este un truc al întunericului de pe planetă care dorește să-ți invadeze și captureze sufletul,” spuneau mulți. Cu toate acestea, el a învățat destul de repede că de fiecare dată când își deschidea pineala, aceasta devenea un portal pentru iubirea lui Dumnezeu. Asta a fost tot ceea ce a recepționat la început. Și a fost pură – cel mai pur lucru pe care el l-a experimentat vreodată – și a fost consecventă, întotdeauna la fel. Nu s-a viciat niciodată, nu a devenit părtinitoare și nu i-a spus niciodată unui Om să facă ceva ce să fie lipsit de integritate. Ea a fost întotdeauna măgulitoare, binevoitoare și a reprezentat familia spirituală reală. Și nu s-a schimbat niciodată în 23 de ani.  

Și așa și trebuie să fie dragii mei, și dacă aveți nevoie de vreo dovadă că acest lucru este adevărat, poate, dar numai poate, ați putea deschide acea parte a inimii voastre pe care aveți abilitatea de a o deschide și să declarați: ”Aș dori să simt ceva. Aș dori o confirmare în celulele mele că acest lucru este corect și adevărat.” S-ar putea să începeți să simțiți niște fiori pe care îi recepționați numai atunci când știți că adevărul v-a fost revelat. Adevărul este simplu: vă cunosc; vă cunosc multele voastre vieți; știu prin ce treceți, suflete bătrâne. Vă cunosc. Eu vă văd acum.  

Am făcut atât de multe împreună și totuși voi nu mi-ați văzut niciodată fața și nici nu mi-ați auzit numele meu adevărat. Sunt cu voi tot timpul, în anturajul pe care puteți conta cu trilioanele. Suntem alături de voi în cele mai grele momente prin care treceți, când plângeți, când sunteți întristați și, da, și atunci când sărbătoriți acele momente în care alegeți să toastați pentru victorie. Uneori acea victorie este sănătatea, iar alteori este soluția unor probleme pe care le-ați purtat cu voi o viață întreagă. Noi știm cine sunteți. Voi nu sunteți niciodată singuri. 

Sistemul 

Este un sistem pe care partenerul meu l-a predat în aceste întâlniri timp de ani de zile. Este un sistem pe care l-am menționat în nenumărate mesaje, dar niciodată nu i-am dedicat un întreg channelling în modul în care o facem astăzi. Acesta este un sistem pe care cei mai mulți dintre voi nici măcar nu știu cum să-l folosească, și totuși unii dintre voi îl folosesc tot timpul. Doar că nu știți când îl folosiți, deoarece nu este intuitiv la ceea ce voi ați învățat.  

Acest mesaj va fi despre modul în care lucrează sincronicitatea, și îl vom subintitula ”Dispariția Curbei în formă de clopot”![ Kryon râde] Când vi se întâmplă ceva frumos, prietenii din jurul vostru ar putea spune ”Ce persoană norocoasă ești! Ce șanse erau ca să ți se întâmple una ca asta?” Când intrați într-o situație dificilă, ceva ce este comun omenirii precum ar fi intervențiile chirurgicale și care reușesc dincolo de orice așteptări, prietenii voștri pot exclama din nou ”Ce persoană norocoasă ești!” Și apoi continuați cumva să fiți ”norocoși” din nou și din nou.  

Poate mergeți într-un loc în care în mod accidental întâlniți exact persoana potrivită care știe pe cineva care are exact informația pe care voi o căutați. Iar acest lucru vă duce exact acolo unde ați vrut. Care sunt șansele ca acest lucru să se întâmple? Prietenii voștri sunt uimiți! ”Ce persoană incredibil de norocoasă ești!” Asta este tot ceea ce oamenii pot spune, deoarece pur și simplu în realitatea lor nu există o altă explicație. Ideea că poate voi de fapt ați îndoit curba în formă de clopot a mediului și, întâmplător, folosiți un sistem care este disponibil, nu le va veni niciodată.  

Oamenii nu văd structura sincronicității. Nu face parte din nici un sistem pe care ei îl folosesc. Ei cred că ea este pur și simplu doar o șansă. Singura structură care este folosită este stabilirea obiectivelor, planificarea și sistemele anticipative. Oamenii cred că numai prin intermediul acestora își pot controla viețile. Într-adevăr, aceasta este singura cale prin care Oamenii pot realiza lucrurile într-un mod liniar, astfel încât ei să ajungă la un scop pre-setat. În acest sistem liniar, nu contează ce fel de proces ați studiat care să vă ducă de la A la B, trebuie să existe un scop. Unii dintre voi vor lipi aceste obiective pe frigider astfel încât să le vadă în fiecare zi. Acesta este un proces liniar pentru o Ființă Umană liniară și el este bine cunoscut.  

Cum ar fi dacă v-aș spune că există un proces care nu este liniar și are doar obiective conceptuale? Un obiectiv conceptual este unul care spune, ”Dragă Dumnezeule, pune-mă la locul potrivit chiar dacă eu nu știu unde este acesta. Dragă Dumnezeule, atunci când o faci, fă-l să fie confortabil pentru mine și ajută-mă să-i văd rostul. Fă să fie ușor și adu-mi situațiile și sincronicitățile potrivite pentru a ajunge în acest loc despre care nu știu nimic.” Ce ziceți de asta?   

Dacă ați spune acest lucru cuiva de pe stradă, ar spune ”Tu trebuie că ești New Age!” Ei vă văd drept nătâng și învârtindu-vă de ici colo fără vreun scop sperând că Universul vă va arătă cumva drumul. Se amuză. Dar Omul care începe să folosească sincronicitatea drept cale a vieții sale, pur și simplu schimbă cutia credințelor pentru a include ceva ce este disponibil tuturor, dar nu este în 3D. De fapt, unii dintre voi folosesc acest proces de foarte multă vreme, doar că nu sunteți conștienți de acest fapt. 

Adevărul Despre Puterea Sincronicității 

Deci, mesajul de astăzi este despre puterea sincronicității și adevărul despre ea. Acum știți ce este, așa că vom discuta de unde vine ea, cine este implicat în ea și ce puteți face ca să ajutați ca ea să se manifeste pentru voi. Ființa Umană crează sincronicitatea prin intenție și credință. Așa începe. 

Acum, paragraful următor vine de la partenerul meu căruia îi place să vorbească despre Îngerul Parcării. [Râsete.] Acesta este exemplul pe care el îl folosește, așa că și noi vom face același lucru. Multor Lucrători în Lumină le place să folosească ceea ce ei își imaginează a fi un înger special care are puterea de a trece cu vederea peste o parcare uriașă pentru a vedea cine pleacă și unde pot găsi un loc de parcare. Ideea este că Omul îi va cere Îngerului Parcării să-l ghideze pentru a găsi un loc de parcare potrivit. Acum, asta nu este o planificare dinainte, nu-i așa? Este un concept diferit, un concept care vă plasează pe voi înșivă, sau pe un înger care devine ochii voștri, cu mult deasupra parcării pentru a vedea parametrii întregului parking și ceea ce se întâmplă acolo. Dacă acest lucru ar fi posibil, atunci în 3D voi v-ați putea direcționa automobilul să ajungă atunci când cineva pleacă, și asta funcționează! Chiar funcționează. Din nou și din nou, funcționează. Funcționează pentru că aceasta este definiția sincronicității. Nu există nici o planificare anterioară, ci mai degrabă un concept pe care-l atribuiți și în care credeți și care necesită o vedere de ansamblu a situației cu care voi nu puteți lucra în 3D. Majoritatea oamenilor se învârt în cerc în interiorul parkingului, așteptând o șansă.   

Acum, nu pot încheia această chestiune cu îngerul parcării fără a vă oferi și restul poveștii pe care partenerul meu mi-a cerut să vi-o ofer. Nu există ceea ce numiți îngerul parcării! Sunteți voi, atribuindu-vă puterea unei creaturi mitologice care stă pe mașina voastră cu un P pe piept. [Râsete] 

Oamenii sunt foarte pricepuți la a face asta. Ei nu cred că pot face acest lucru, dar cred că puterile angelice o pot face. Așa că ei își atribuie propria lor putere unei entități mai înalte. Cu toate acestea, voi o faceți, dragii mei! Voi găsiți acel loc de parcare, dar voi pur și simplu nu credeți acest lucru. 

Acum haideți să punem acest exemplu într-o perspectivă mai amplă, care este scala vieții și existenței. Aici vă aflați în situația în care vreți să mergeți mai departe într-o zonă pe care nu o cunoașteți. Tot ceea ce vă doriți este să parcați. Parcarea este o metaforă pentru a pune vehiculul Ființei Umane într-un loc care este potrivit vieții voastre, oriunde ar fi acesta. Trebuie să ajungeți acolo pentru ca apoi să vă puteți muta în locul pentru care ați venit. Aceasta este metafora. 

Oamenii au o idee unde ar putea fi acest loc. Este normal pentru voi să construiți obiective și așteptări. Oamenii spun, ”Vreau să scriu o carte; Vreau să creez un centru de vindecare; Am asta, vreau să am aia.” Este absolut normal. Așa că următoarea întrebare pe care am să vi-o pun este aceasta: Este în regulă dacă ceea ce primiți nu este ceea ce vă imaginați? Este în regulă dacă este mai bun? Este în regulă dacă se potrivește cu Akasha pentru care ați venit sau cu talentele pe care le aveți chiar dacă, probabil, nici nu sunteți conștienți de ele? Acesta este primul pas, să aveți intenția de a crea sincronicitatea în viața voastră pentru a vă duce într-un loc care se potrivește unei abilități invizibile.  

Când folosiți îngerul parcării, specificați locul pentru mașina voastră? Nu. Spuneți ”Oriunde!” Deci obiectivul a fost conceptual, nu specific. Despre asta este vorba. 

Cum funcționează în 3D 

Iată cum funcționează sincronicitatea: Veniți la o întâlnire ca aceasta și întâlniți pe cineva pentru prima dată. Poate că întâlniți acea persoană undeva în spate sau pe hol. Începeți să discutați și aflați că aveți interese comune. Adeseori acea persoană are informațiile de care voi aveți nevoie sau voi aveți ceva de care acea persoană are nevoie și rămâneți cu o conexiune la care nu v-ați fi așteptat. Apoi, acea conexiune vă duce la altceva, pentru că acea persoană cunoaște oameni pe care voi nu-i cunoașteți și vice versa. Mai târziu i-ați putea suna sau v-ați putea întâlni cu ei. Apoi, dincolo de ceea ce ați crezut inițial despre asta, v-ați putea trezi că lucrați într-un domeniu în care nici nu v-ați fi așteptat să lucrați și care îndeplinește multe dintre lucrurile pe care le-ați dorit inițial. 

Uneori ajungeți fără nici o așteptare, dar întâlniți un partener de viață! Acest lucru se întâmplă din nou și din nou multora pentru că ei s-au decis să vină acolo unde se află familia lor. Adesea Ființele Umane s-au resemnat să fie singure în viață. Apoi ele vin la o întâlnire cu cei asemănători lor și vor găsi pe cineva care să li se potrivească. Viața se schimbă și uneori apare romatismul și sincronicitatea. Și nu ați planificat-o! Vedeți diferența? 

Ce face Omul care merge la această întâlnire când iese pe ușă? Apare și se simte minunat, dar în tot acest timp, el/ea este deschis/ă sincronicității. ”Dragă Spiritule, dacă eu trebuie să întâlnesc pe cineva, atunci fă să primesc în intuiția mea semnalele ca cel puțin să mă uit după el/ea.” Vedeți diferența? Sincronicitatea este planificarea pentru concepte pe care voi nu le puteți defini.

Stau într-o cameră plină de suflete bătrâne și cel puțin un sfert dintre voi știu despre ce vorbesc eu. Din cauza asta sunteți aici; cineva v-a arătat ceva ce vă face să vedeți lucrurile în mod diferit. Nu v-a dat o doctrină nu-i așa? V-a făcut doar să priviți. Puteți pune un preț pe asta? V-a făcut să vă uitați la ceva care v-a arătat că sunteți divin construiți și că poate biologia are ceva mai mult în ea, ceva ce se numește înnăscut.

Înnăscută este inteligența corpului care știe cine sunteți voi. Ea lucrează cu Ființa Umană ori de câte ori i se cere. Ea este o conștiință în interiorul conștiinței și cuplează prin sincronicitate. O face dincolo de legile obișnuite și dincolo de curba în formă de clopot. Eu doar v-am oferit scenariul a ceea ce se poate întâmpla în decursul unei astfel de întâlniri, în micile întâlniri, dar și în întâlnirile mai mari. Acum, haideți să vorbim despre modul în care funcționează. Acestea sunt lucruri pe care le-am discutat foarte rar și niciodată într-un channelling ca acesta. Dar, în primul rând, vom discuta despre măreția Ființei Umane. 

Nu cu mult timp în urmă v-am oferit un channelling numit Cele Nouă Energii ale Ființei Umane. Este ceea ce aș vrea ca partenerul meu să înceapă să predea în curând. Este izoteric, este complex și i-a venit vremea. Există părți conceptuale ale acestor nouă atribute care merg dincolo de ceea ce Ființa Umană este obișnuită să audă, și iacătă una dintre ele. 

Omul este Parte a Sursei Creatoare a Universului  

Dacă este adevărat, dragii mei, că voi sunteți parte a sursei creatoare, atunci în mod logic înțelegeți că sufletul vostru este enorm și că doar o parte din el este în interiorul biologiei voastre 3D? Dacă toată această energie ar fi în corpul vostru, voi ați dispărea! V-ați transforma înapoi în lumină cu mai multă putere decât toți maeștrii umanității. Ați experimenta ceea ce a experimentat Ilie ca unicul Om care a ascensionat vreodată în timp ce un alt om l-a urmărit și l-a înregistrat. Potrivit relatării, Ilie s-a vaporizat pentru că puterea lui Dumnezeu nu poate dăinui în Ființa Umană în deplina sa putere. Înțelegeți? Și dacă înțelegeți acest lucru, veți înțelege că voi experimentați doar o mică parte din Dumnezeu în voi, și care este Creatorul în corpul vostru. Așa că aici se ridică o altă întrebare: Unde este restul sinelui vostru spiritual? Este cu mine, dragii mei. Este de cealaltă parte a vălului ca parte a sursei creatoare. Ea nu a plecat niciodată. 

Acum, aici este ceea ce este dificil pentru percepția voastră din cutia 3D. Voi purtați o identitate corporală care este unică. V-am spus mai înaine că voi nu sunteți cu adevărat deloc singulari. Mai degrabă voi sunteți parte a unui grup foarte mare, care este Dumnezeu. Când mergeți pe Pământ, o parte din voi se separă și devine corporală. Are un corp și un chip, și acesta este modul in care voi vedeți lucrurile. Dar restul din voi – care este tot voi – rămâne cu Dumnezeu.  

Dați-mi voie ca acum să vă dezvălui adevărul: Voi sunteți ființe multidimensionale și o parte din voi este de cealaltă parte a vălului. Obișnuiți-vă cu asta. Sufletul vostru nu este separat, dar în 3D așa pare. Acum nu vă închipuiți că, undeva de cealaltă parte a vălului, există un suflet cu chipul vostru atașat lui care să bată încet din picioare așteptând ca cealaltă parte a lui să se întoarcă acasă. Voi sunteți întotdeauna împreună.  

Cu toate acestea, există Oameni care cred în această separare, pentru că tot ceea ce ei pot să facă este să-și proiecteze liniaritatea peste măreția lui Dumnezeu. Am mai vorbit despre acest lucru. Așa că vă obișnuiți cu faptul că există un Dumnezeu cuantic și o Ființă Umană liniară, și nu le puteți pune alături cu ușurință în mintea voastră. Adevărul este că voi faceți parte din supa sacră a lui Dumnezeu, iar acele părți sacre privesc în jos spre voi și vă sunt întotdeauna disponibile, întotdeauna disponibile. La fel ca îngerul parcării, părțile sufletelor voastre văd totul. Imaginați-vă! O parte din voi este disponibilă din cealaltă parte a vălului. Hai să privim acest lucru dintr-o perspectivă 3D: Este un spion în cer care se uită la toate tot timpul. Știe cine sunteți și știe totul despre voi pentru că el este o parte a voastră. El vă transmite informații pe care voi le recepționați prin gândirea intuitivă. Voi sunteți aici, ați înțeles? El vă informează să vă ridicați și să mergeți în anumite locuri, dacă-l ascultați.  

Este un Sistem Divin în Toată Umanitatea 

Asta este ceea ce trebuie să știți: Fiecare Ființă Umană de pe planetă face parte din el pentru că fiecare Ființă Umană face parte din întreg. Înțelegeți acest lucru? Cu toate acestea, ce s-ar întâmpla dacă la radio se difuzează ceva dar 90% dintre oameni nu au un radio? Aceasta înseamnă că acești 90% dintre oameni nu vor recepționa deloc acea transmisie. Transmisia este însă acolo, cu numele lor pe ea, dar ei nu au un radio pentru că nu cred în el.  

Apoi veniți voi. Unii dintre voi ați obținut acest metaforic radio cu mult timp în urmă, iar alții l-ați obținut de-abia acum. Crezând că el există, îl activați. ”Radioul” este glanda pineală care se deschide într-un portal multidimensional care se acordează direct la ceea ce voi sunteți. Acest lucru este dificil de înțeles pentru o Ființă Umană. Când recepționați această transmisie de la ”multidimensionalul voi”, ea vă ghidează spre stânga, dreapta; ea știe cine sunteți; e binevoitoare; este parte din Dumnezeu; este parte din mine. Este greu de explicat. De aceea ea se simte atât de bine, dragii mei. V-ați întrebat vreodată de ce mesajele și meditațiile profunde le simțiți atât de bine? Pentru că sunteți voi cu voi! Este minunat! Dacă voi sunteți o parte din forța creatoare și sunteți cuantici și multidimensionali, înseamnă că aceste mesaje intuitive au chipul vostru pe ele și niciodată nu vă vor conduce într-un loc pentru alte motive decât cele binevoitoare. Acesta este sistemul.  

De ce Sunteți Voi la Această  Întâlnire? 

Acum, haideți să ne întoarcem la punctul în care ați decis să veniți la această întâlnire. Unii dintre voi stau aici astăzi fără ca măcar să fi știut de această întâlnire până în ultimul moment. Vreau să vă spun că voi sunteți acordați la sistem. Radioul vostru funcționează deoarece intuiția voastră vă vorbește suficient de mult ca voi să priviți în jurul vostru și să mergeți undeva unde să aflați că va avea loc această întâlnire.  

Am să vă pun o întrebare: Cu cine din această încăpere nu ați făcut încă cunoștință? Aceasta este o întrebare grea, deoarece nu puteți face cunoștință cu toată lumea, nu-i așa? Așa că acum intrăm într-un proces de sincronicitate și un proces care este ghidat prin gândirea intuitivă. Este ceea ce ați putea numi inteligența înnăscută a corpului și care vă permite să fiți în locul potrivit la momentul potrivit și să vorbiți cu oamenii potriviți. Așa ceva într-adevăr nu se poate planifica, nu-i așa? Mai degrabă trebuie să fiți acordați la ea, iar unii dintre voi au putut descoperi astăzi aici lucruri care vor aduce o schimbare în viața voastră. Poate că v-ați întâlnit cu alții cu care aveți interese similare? Despre asta este vorba. 

Deci, atunci când o persoană vă va spune ” Tu trebuie să fii New Age”, doar zâmbiți și admiteți acest lucru. Voi vă folosiți gândirea intuitivă și o ascultați pe cât de mult este posibil pentru a ajunge la locul potrivit în momentul potrivit. Acest lucru ar trebui să risipească ideea că o persoană New Age doar stă acasă și nu face  nimic altceva decât să mediteze și să aștepte ca Dumnezeu să-i vorbească. Nu în acest fel funcționează. Mai degrabă mergeți în locurile în care intuiția voastră vă spune să mergeți. Apoi discerneți, a fost potrivit? Nu a fost potrivit? Ce simțiți atunci când a fost potrivit și ce simțiți atunci când nu a fost potrivit? Puneți toate acestea la un loc și, destul de curând, asemeni unui mușchi atunci când este exersat, ea va începe se funcționeze mai bine pentru voi.  

Înnăscutul lucrează cu voi pentru a vă regla acordajul cu el. El știe ceea ce voi încercați să faceți și vă ajută pe parcursul acestui proces. Uneori vă puteți uita la cineva și când el/ea vă privește la rândul lui/ei, dintr-o dată vi se pare că ați putea spune ”Bună ziua prieten vechi! Ce bine-mi pare că te văd.”L-ați putea îmbrățișa pentru o clipă sau i-ați putea strânge mâna, în funcție de obiceiurile culturale, și ați ști că tocmai v-ați reîntâlnit un vechi prieten. Ar putea să aibă ceva pentru voi sau s-ar putea să nu aibă. Ar putea să dureze doar un moment, atât cât să vă puteți atinge într-un mod cuantic și să vă recunoașteți drept suflete bătrâne. Și asta este suficient.  

Concepte dure 

Lucrurile cele mai dure pentru Oameni în toate astea sunt cele pe care am să vi le prezint în continuare. Procesul este diferit față de ceea ce voi credeți a fi. În primul rând, am stabilit că el nu este liniar. Este un atribut conceptual pe baza căruia voi nu puteți planifica. Momentul nu este cunoscut, astfel încât să puteți lipi o hârtiuță cu un obiectiv despre care nu știți nimic pe ușa frigiderului. Mai degrabă se cere Ființei Umane să aibă încredere nu ceas. Acesta este numărul unu. 

Apoi, am stabilit că informația vine de la o parte din voi care se află dincolo de văl, deoarece voi nu puteți susține în corpul fizic  toată măiestria pe care o dețineți. Voi sunteți o parte a sursei creatoare și veți fi întotdeauna. O parte din voi este pe partea mea de văl – acea parte din voi care vă vorbește în mod intuitiv și care vă spune ”Du-te la stânga, du-te la dreapta, ridică-te, stai jos, du-te acolo și întâlnește acea persoană.” 

Iar următorul este cel mai dur concept dintre toate. Cum am putea să-l descriem? Sunt șapte miliarde de suflete pe planetă și toate au același atribut ca și voi – toate. Ele toate sunt și de cealaltă parte a vălului tot așa cum sunt și aici, la fel ca și voi. Toate vorbesc în același timp și transmit informații, la fel ca și voi. Informațiile pe care le transmit folosesc aceiași ”minte a lui Dumnezeu” ca și voi, pentru că ele se află pe partea mea de văl. Partea divină a umanității rămâne întotdeauna divină, indiferent de ceea ce părțile corporale și intelectuale cred sau fac. Înțelegeți acest lucru? 

Deci, chiar dacă ele au un sine corporal pe Pământ care este complet și total inconștient și care nu are nici un radio cu care să recepționeze, acest lucru nu are nici o importanță. Ele tot pot trimite potențiale mesaje intuitive și iubitoare. Aceste mesaje sunt binevoitoare pentru întreaga umanitate. Acest lucru înseamnă că voi puteți să le ascultați și pe acestea dacă sunt acordate la frecvența voastră, din moment ce acea frecvență nu este particulară. Rezultatul? Vă vor spune lucruri care în mod intuitiv vă vor ajuta să vă ghidați și vă vor ajuta să lucrați cu părțile lor corporale. Acest lucru este greu de înțeles. Gândiți-vă în felul următor: Părțile divine ale unor Oameni pe care poate că nu i-ați întâlnit niciodată știu că voi ascultați. Prin urmare, transmițându-vă vouă, ele își ajută propriile părți corporale ale sufletului lor, pentru ca voi să lucrați pe Pământ într-un mod pașnic și plin de compasiune. 

În unicitatea voastră 3D sunteți conectați la un singur suflet – al vostru – nu-i așa? Pe partea mea de văl? Nu. Pe partea mea de văl sunteți conectați la toate. Prin urmare, chiar și părțile și piesele de suflet ale total necredincioșilor transmit totuși informații care vor ajuta omenirea. Este un concept dur. Gândiți-vă la el ca și la o forță intuitivă colectivă.  

”Wow” spun oamenii. ”Uită-te la tragedia din care ai scăpat. Cum că ai plecat din clădire înainte ca ea să se prăbușească?” Voi ați putea spune, ”Nu știu, ceva mi-a spus să plec și am făcut-o.” Astfel de lucruri se întâmplă tot mereu, dragii mei, iar acum știți de ce funcționează. Este posibil ca sufletul uman să fie conectat în așa fel încât să vorbească cu toată lumea în același timp? Răspunsul este da. 

Când un vindecător intuitiv stă în fața unui necredincios total și încăpățânat, poate primi totuși mesaje care să ajute la vindecarea acelei persoane? Da! Intuiția înnăscută a fiecărei Ființe Umane funcționează indiferent de faptul că acel Om are sau nu are capacitatea de a ”auzi”. Ea transmite informația vindecătorului! Transmite informația tuturor. Și numai acest lucru ar trebui să vă dovedească faptul că intuiția nu vine din sinapsele creierului, ci mai degrabă din portalul glandei pineale.  

Ce ar trebui să faceți cu această informație? Ei bine, am acoperit deja o mică parte din ea. În primul rând, înțelegeți acest proces și credeți în el. Nu fiți dezamăgiți că planificarea voastră nu funcționează. Nu le puteți avea pe toate, dragii mei. Nu puteți avea planuri de rezervă, pentru orice eventualitate. Sincronicitatea nu va funcționa deoarece o veți anihila dacă încercați să faceți planuri în jurul ei. Vedeți acest lucru?

În al doilea rând, înțelegeți că sincronicitatea v-ar putea duce într-un loc în care nu v-ați planificat să ajungeți. Acest lucru este OK? Sufletul bătrân va sta liniștit pe scaun și va spune: ”Binențeles. Da, este în regulă. Orice este bine.” Chiar așa? Chiar așa? Oamenilor le place în felul lor. Ați putea fi împinși și trași în situații incomode și în locuri pe care nu le-ați fi ales inițial de capul vostru. Puteți onora această situație? Puteți spune, ”Sunt bine. Știu că ar trebui să fiu aici pentru că acesta este locul în care m-a adus sincronicitatea”? Simțiți cum iubirea lui Dumnezeu clocotește în inima voastră și în toate celulele corpului vostru. Apoi spuneți, ”Îți mulțumesc Doamne că m-ai adus la locul potrivit în momentul potrivit.” S-ar putea să dureze ceva timp până să vă dați seama ”de ce” pe de-a-ntregul, dar în cele din urmă veți vedea clar motivul și veți zâmbi. Vă veți da seama că voi niciodată n-ați fi planificat așa ceva, dar că a ieșit perfect. 

Dați-mi voie să vă spun ceva: Poate că scopul vostru 3D nu va fi niciodată realizat. Este în regulă acest lucru? În loc să vă fixați un scop final, veți fi întotdeauna în mișcare, întotdeauna. Este în regulă acest lucru? Întotdeauna va exista scara pe care să urcați în cunoaștere, în conștientizare și în energie. În calea voastră vor apărea în permanență lucruri noi. Și așa va fi până la ultima voastră suflare. Veți simți că ”niciodată nu v-ați atins” scopul, dar acest lucru nu este adevărat, pentru că vi l-ați atins în fiecare zi. Este o stare de spirit – și vouă nu vă place asta, nu-i așa? Mai degrabă vă doriți să ajungeți într-un loc și să spuneți ”Am făcut-o și pe asta!” Apoi vă doriți să purtați un tricou care să confirme acest lucru. [Râsete] 

Sincronicitatea vă poate duce în locuri minunate. Ea vă poate salva viața, și de multe ori o și face. Ea anulează toate atributele karmice care v-au împins și v-au tras în toate părțile tot timpul. Ea schimbă felul în care vă privesc oamenii pentru că voi vă schimbați. Ea schimbă felul în care priviți voi oamenii pentru că vă pune în situații în care să vedeți cine sunteți. Ea vă reașează credințele pentru că voi începeți să fiți întăriți de acțiune, și voi știți că ea funcționează. Puteți sta drept și să le spuneți celorlalți că nu aveți nici o idee încotro vă îndreptați și că sunteți mândri de acest lucru! În tot acest timp, voi sunteți mai sănătoși decât sunt ei, sunteți mai fericiți decât sunt ei și iubiți oamenii așa cum ei nu pot să-i iubească. Înțelegeți ceea ce vreau să spun? 

Aceasta este o schimbare în modul în care percepeți viața. Este o schimbare în tot ceea ceea ce Ființa Umană a fost învățată în 3D, și asta nu este ”renunță și lasă-l pe Dumnezeu”. Acesta este un parteneriat – un nou acord care este conceptual și care vă cere să vă faceți munca pe partea voastră, vi-o cere.  

Așteptați sincronicitatea, dar nu fiți dezamăgiți dacă ea nu apare atunci când credeți voi că ar putea să apară. Pur și simplu nu trebuia să apară! Oamenii sunt amuzanți. Uitați-vă la frazele pe care mulți din cultura voastră le folosesc. Ei știu asta! ”Ei bine, cred că trebuia să se întâmple.” Ei nu au nici măcar o idee! Da![ Kryon râde] Sau ”Universul a avut un mesaj pentru mine.” Ei nu au nici măcar o idee, și exact așa și este! Exact așa! 

Așa că, eu tocmai v-am dat mecanica ei, frumusețea ei și ea este numai pentru voi. Informații binevoitoare și utile sunt transmise tot timpul, chiar și de sufletele ne-credincioșilor. ”Partea lor de Dumnezeu” este activă și ele știu că voi le auziți. Acest lucru ajută sufletele bătrâne să meargă de la A la B. Mai mult de atât, ea vă ajută să găsiți procese și principii și oameni care pot face o diferență pe planetă. Aceasta este ceea ce este nou.  

Acesta va fi începutul unui mariaj, nu doar pentru a ajuta oamenii să navigheze în ceea ce este acum, ci să navigheze în ceea ce vine. Acestea sunt pregătiri pentru data viitoare din punctul de vedere al Akashei. Ce v-am spus ultima dată când am vorbit? Am discutat despre Moștenirea Akashică. Ceea ce învățați data asta duceți pentru data viitoare, așa încât pregătirile pe care le dobândiți în viața asta le veți duce în următoarea. Vi le veți aminti și le veți continua. Sincronicitatea de astăzi este viitorul de mâine. Este important, suflete bătrâne, să începeți să învățați cum să o folosiți și să o susțineți. Învățați cum să o așteptați, cum să credeți în ea și să schimbați modul în care lucrurile lucrează pentru voi. Ca parte a acestei noi învățături, vă spunem că a sosit timpul să anulați curba în formă de clopot a 3D care vă vorbește despre medii și probabilitatea vieții voastre. Tot ceea ce aveți de făcut este să înghiontiți un pic acea curbă cu o energie multidimensională numită sincronicitate și să vă desenați propria voastră curbă. Sincronicitatea presupune să învățați să vă recunoașteți Sinele Înalt și faptul că Dumnezeu este în voi. Ea arată o disponibilitate de a asculta într-un mod în care n-ați mai făcut-o niciodată până acum, o sursă care este personală, iubitoare, binevoitoare și frumoasă – o energie care nu se va schimba niciodată.  

Și așa este.    

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.