duminică, 23 februarie 2014

Noul Pământ II




Mesaj de la Jeshua prin Pamela Kribbe

Ciclul planetar

Totul evoluează în cicluri, planetele la fel ca şi oamenii. Nu este ceva excepţional ca un individ sau grupuri de suflete individuale să iasă din ciclul karmic la un moment dat în timp. Ce face specială această eră este că pământul însuşi îşi finalizează un ciclu karmic major. Pământul este implicat într-o transformare interioară, care va avea ca rezultat un nou tip de conştiinţă în existenţa lui ca planetă. În orice punct se află sufletele individuale în cadrul ciclului lor, procesul de transformare al pământului le va afecta.

Pământul este casa voastră. Comparaţi-l cu casa în care locuiţi. Imaginaţi-vă că aceasta este în reconstrucţie. Acest lucru vă afectează foarte mult viaţa de zi cu zi. În funcţie de starea voastră de spirit, veţi experimenta aceasta ca pe o schimbare binevenită sau ca pe un eveniment perturbator şi supărător. Dacă oricum v-aţi planificat şi aşteptaţi cu nerăbdare reconstruirea casei, vă sincronizaţi cu modificările şi puteţi merge cu fluxul. Procesul de transformare a pământului vă va sprijini şi îmbunătăţi procesul de transformare personală.

Dacă nu doriţi deloc să vă reconstruiţi casa, vă veţi simţi frustrat de haosul care vă înconjoară. Schimbările interne ale pământului vă vor dezechilibra .

Pentru cei care schimbările interne ale planetei pământ sunt binevenite, acestea vor fi timpuri extrem de responsabilizatoare. Veţi fi ridicaţi de valul de Lumină care în prezent inundă universul vostru.

În prezent, pământul este aproape de clacare sub povara karmică a omenirii. Negativitatea şi violenţa care izvorăsc din această povară karmică formează un fel de deşeuri energetice pe care pământului îi este greu să le proceseze, să le neutralizeze sau să le integreze.

Concentraţi-vă conştiinţa pentru un moment pe inima pământului. Relaxaţi-vă şi concentraţi-vă ... puteţi simţi ceva acolo? Puteţi simti cum pământul este sfâşiat de faptul că există atât de multă violenţă pe el?

Pământul se simte neputincios şi fără putere în acelaşi timp. El este pe punctul de a-şi crea o nouă fundaţie pentru existenţa lui. Pământul va elibera energiile de luptă, concurenţă şi dramă, atât pe nivelele interioare cât şi pe cele exterioare. Noua fundaţie care se iveste în interiorul lui este energia inimii, energia echilibrului şi conectării: energia Christică vie.

Pământul, la fel ca şi umanitatea, este implicat într-o experienţă de învăţare. La fel ca şi umanitatea, conştiinţa sa evoluează şi se transformă. Ca şi umanitatea, călătoria sa a început de la un anumit grad de ignoranţă şi inconştienţă despre propria-i fiinţă.

Pământul a fost odată o "planetă întunecată", care a absorbit sau înghiţit  toate energiile din jurul ei. El a luat energiile şi fiinţele pe care le-a întâlnit şi le-a asimilat complet,  le-a luat unicitatea  şi într-un anumit sens le-a ucis. Aceasta provine din dorinţa de expansiune. Pământul a simţit oarecum un neajuns sau o nepotrivire în felul în care a interpretat ca o necesitate cucerirea şi  asimilarea altor energii. Având în vedere că pământul nu a dat nimic înapoi acestor energii, nu a fost o interacţiune adevărată între ele. A fost un proces de ucidere şi de înmormântare.

La un moment dat, pământul a devenit conştient de faptul că acest proces nu-l satisface. A simţit că ceva lipseşte în acest mod de auto-alimentare. Sentimentul lui de insuficienţă nu a fost potolit de aceasta. Nevoia lui de expansiune nu a fost satisfăcută prin uciderea energiilor.

În acest moment, în conştiinţa pământului s-a născut dorinţa pentru însufleţire, pentru Viaţă. Nu pentru că pământul ar fi fost pe deplin conştient de acest lucru. Ştia doar că vrea altceva, ceva nou, un fel de interacţiune cu alte energii, care să nu se termine în reducerea acelor energii la energia pământului. În conştiinţa pământului a fost creat un spaţiu pentru experimentarea a ceva diferit de el însuşi.

Din punct de vedere energetic acest lucru a însemnat începutul vieţii pe pământ.

Este o lege cosmică ca toate dorinţele profund resimţite în cele din urmă să creeze mijloacele pentru realizarea lor. Dorinţele, care sunt în esenţă un amestec de gândire şi simţire, sunt energii creative. Acest lucru este valabil şi pentru planete, precum şi pentru oameni. În interiorul pământului ca  planetă a apărut o dorinţă, un dor de a experimenta viaţa, o dorinţă de a păstra şi preţui viaţa, în loc de a o distruge.
 
Şi aşa s-a întâmplat.

Atunci când viaţa a apărut pe pământ, pământul însuşi a început să înflorească şi să îmbobocească. El a intrat într-un domeniu nou de experienţă, care l-a umplut cu un sentiment de uimire şi satisfacţie. A fost surprins de faptul că o dorinţă atât de simplă, o nevoie atât de vag simţită, poate aduce atât de mari şi neobişnuite evoluţii.

Pe pământ a început să se desfăşoare un experiment măreţ al formelor de viaţă. Multe forme de viaţă au fost elaborate pentru a se manifesta pe pământ şi a experimenta  energiile prezente. Pământul a devenit un loc de cultură pentru noutate. Acolo a fost libertatea de a explora noi drumuri, noi posibilităţi. Acolo a  fost şi încă este liber arbitru pentru toate creaturile.

Odată cu crearea vieţii, pământul şi toate creaturile vii de pe acesta au început să urmeze o anumită linie de dezvoltare interioară. Această cale a experimentării a avut ca temă centrală echilibrul între a da şi a primi.

La nivelul interior al conştiinţei, pământul a făcut eforturi timp de eoni pentru a găsi echilibrul corect între a da şi a primi. Ca  planetă, pământul primeşte şi dă viaţă. În "perioada neagră" a pământului, etapa în care el a absorbit şi lichidat energii, accentul puternic a fost  pe ”a primi ”.

În prezent el are de lichidat cealaltă extremă: să dea până la limita la care poate da.

Pământul a tolerat mult timp violenţa şi exploatarea de către umanitate pentru că, într-un sens, acest lucru a fost o potrivire karmică. Pământul a trebuit să exploreze cealaltă parte a puterii şi a opresiunii. Acţiunile sale ca agresor au incitat experienţa opusă de a fi o victimă, ca un bumerang. Acesta  este modul în care funcţionează karma, nu este o chestiune de pedeapsă. Pentru a înţelege cu adevărat şi a vă împăca cu consecinţele puterii, va trebui să experimentaţi ambele părţi. Cu orice vă luptaţi sau când doriţi să vă afirmaţi puterea, veţi deveni din nou victimă sau agresor până când recunoaşteţi că sunteţi UNUL şi amândouă fac parte din energia divină.

Exploatarea nemiloasă a pământului în vremurile actuale, este într-o anumită măsură adecvată karmic, deoarece a furnizat pământului o oportunitate de a ajunge la o înţelegere deplină a echilibrului între a da şi a primi.

Cu toate acestea, limitele în care lipsa de respect şi exploatarea sunt karmic adecvate sunt avute în vedere. Pământul şi-a atins înţelegerea echilibrului şi şi-a completat ciclul karmic al conştiinţei. A atins acum un nivel de iubire şi de sensibilizare încât nu va mai tolera pentru mult timp nici un abuz uman. Acest nivel de conştiinţă va cauza atragerea energiilor mentale similare care inspiră armonie şi respect şi respingerea energiilor cu intenţii distructive.

A venit timpul pentru un nou echilibru între a da şi a lua. Pe Noul Pământ va fi pace şi armonie între planeta Pământ şi tot ce este viu pe el: fiinţe umane, plante şi animale. Conectarea armonioasă şi sinceră între toate fiinţele va fi o sursă de mare bucurie şi creativitate.

Tranziţia de la pământul vechi la pământul nou este un proces care nu este stabilit în timp şi nici ca modalităţi. Depinde foarte mult de alegerile făcute de către umanitate,de alegerile făcute chiar acum de voi toţi ca indivizi.

O multime de previziuni au fost şi sunt făcute cu privire la această perioadă de tranziţie. A face astfel de predicţii este întotdeauna o afacere incertă. Ideea este: realitatea voastră materială vizibilă este o manifestare a stării interioare a conştiinţei colective. Conştiinţa este, după cum am spus de la început, liberă şi creativă. În orice moment, puteţi decide să vă schimbaţi viitorul gândind şi simţind diferit. Voi aveţi putere asupra gândurilor şi sentimentelor voastre. În orice moment, puteţi spune nu limitării, gândurilor sau sentimentelor distructive. Acest lucru contează pentru voi, ca individ, dar este de asemenea valabil şi pentru grupuri mai mari de oameni.

Atunci când un grup important de persoane alege libertatea şi iubirea în locul urii personale şi distrugerii, atunci aceasta se va manifesta în realitatea materială. Pământul va reacţiona la aceasta. El este sensibil la ceea ce are loc în interiorul oamenilor. El răspunde la mişcările voastre interioare.

Prin aceasta am dori să punctăm faptul că nimeni, nici chiar de pe partea noastră, nu  este capabil să facă predicţii exacte cu privire la modul în care Noul Pământ se va naşte. Este clar însă că grupul de suflete care acum îşi completează ciclul lor karmic este strâns legat energetic de Noul Pământ. Aceşti oameni, care adesea se simt profund conectaţi la idealurile întrupate în Noul Pământ, vor beneficia de oportunităţi frumoase să crească şi să se elibereze din cauza faptului că ciclul planetar şi personal coincid.

În următorul capitol voi vorbi în mod particular despre acest grup de suflete. Ei sunt adeseori numiţi Lucrători în Lumină şi voi folosi şi Eu acest nume pentru ei. Motivul lor pentru a se încarna în aceste timpuri de tranziţie nu este întâmplător. Ei sunt profund conectaţi cu istoria pământului. Voi descrie trăsăturile psihologice pe care cei mai mulţi dintre ei le posedă. Voi vorbi despre istoria lor, despre originile lor  galactice şi despre misiunea lor pe pământ. Voi discuta în detaliu despre stadiile creşterii interioare şi modul în care ele sunt implicate în eliberarea din ciclul karmic.

 © Pamela Kribbe
link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.