sâmbătă, 15 februarie 2014

Misteriosul Înnăscut




Gaithersburg,  Maryland, August 31, 2013
Transmis de Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Partenerul meu se dă la o parte dar rămâne în continuare conectat. Am mai spus-o și înainte: acest proces numit channelling (canalizare) nu este o posedare. Canalizarea este o contopire acceptată, un acord cu conștiința Ființei Umane, împreună cu propriul său Sine Înalt. Acest acord de contopire nu este greu de făcut atâta timp cât realitatea cutiei de credințe și tradiții îl permit. Dacă ați fost învățați că acest proces nu este potrivit, atunci este dificil să canalizați. Așa că, o mare parte din abilitatea partenerului meu de a canaliza se datorează faptului că el știe că aceasta este reală și este liniștit din această privință. 

Canalizarea necesită o pregătire și practică, astfel încât să devină încet confortabilă. Este un ”loc” minunat în care Ființa Umană poate sta și doar să ”fie” pentru câteva momente, timp în care informația este transmisă fără implicarea intelectului. Partenerul meu devine un traducător. El ia în mod neliniar un cuantum de informații de pe partea mea de văl și crează un flux liniar în limba culturii sale. Acest lucru i-a luat ani de zile. Acesta este un proces care se învață.  

Filtrele pe care Ființa Umană le are în mintea sa sunt unele care au fost dezvoltate de către cutia tradiției și educației sale. Acesta devine ”modul său de viață”, iar apoi el trebuie să fie pus deoparte pentru ca mesajul canalizat să fie cât mai succint și mai complet posibil. Aceste mesaje trebuie să fie oferite oamenilor într-un mod în care ele să aibă sens, cât mai mult posibil, fără tendețiozitatea umană.

Dragilor, așa cum voi ascultați aceste lucruri, ele s-ar putea să nu aibă toate sens pentru voi. Acesta este motivul pentru care noi vă oferim posibilitatea ca voi să puteți asculta aceste mesaje mai târziu, să fie transcrise astfel încât să puteți sta și cugeta la ele, astfel încât să le puteți lega cu alte frânturi de informații și să înțelegeți modul în care ele sunt conectate.  

Lecția începe  

În timp ce încep această lecție, vreau să vă reamintesc pentru ce vi-o oferim, pentru că noi nu am discutat niciodată aceste lucruri în această completitudine, așa că este timpul să punem bazele sau fundamentul viitorului. Cea mai bună cale de a face acest lucru este să vă oferim o expunere a modului în care lucrurile funcționează în interiorul vostru. În timp ce vă expunem aceste lucruri, noi folosim în limbaj cu care voi nu sunteți obișnuiți precum și concepte cu care voi nu prea ați mai lucrat înainte. Suntem conștienți de acest lucru, dar trebuie să începem de unde trebuie să începem, iar acest lucru trebuie să fie plin de respect pentru varietatea de conștiință care se află aici. Cele mai multe faze ale procesului de învățare în care voi vă aflați au o mare varietate, unii dintre voi au făcut acest tip de muncă de când vă știți, dar unii dintre voi de-abia acum vă treziți la potențialele a cine voi sunteți. Nu contează, noi vă dăm povestea și învățătura ca și cum voi toți ați fi în cunoștință de cauză. Este oportun pentru ziua de azi.  

În corpul uman au loc procese ezoterice care sunt foarte dificil de explicat. De curând v-am dat câteva dintre ele și modul în care acestea funcționează. Am început să vorbim despre sincronicitate și despre felul în care ea funcționează asupra corpului uman. Am discutat despre Gaia, ghizii și energiile de pe cealaltă parte a vălului. V-am oferit și o prelegere despre Akasha Evazivă. Cum vorbesc ele celulelor corpului vostru? Sunt în creierul vostru sau nu sunt? Ce ar trebui să vă spună? Puteți asculta/citi aceste mesaje ale lui Kryon din trecut pentru că partenerul meu le înregistrează pe toate.  

Așa că acum este momentul să discut cu voi despre sistemele de credințe conceptuale și despre felul în care acestea au început să lucreze în favoarea voastră precum și despre modul în care conștiința voastră devine tot mai puțin liniară. Toate aceste lucruri pot părea a fi concepte mentale foarte înalte, dar unii dintre voi le folosesc chiar acum. Există una pe care în mod special am păstrat-o până acum pentru că este greu de explicat. Este ceea ce voi numiți Înnăscut. Astăzi vor fi revelații despre felul în care acesta funcționează, lucruri care nu au mai fost spuse înainte sau explicate până acum. 

O Scurtă Trecere în Revistă a Celor Nouă Atribute ale Omului 

Există un sistem ezoteric complet pe care vi l-am transmis mai demult numit Cele Nouă Atribute ale Ființei Umane. Aceste atribute interacționează și lucrează împreună într-un circuit, și aș vrea ca partenerul meu să predea acest sistem în viitorul apropiat. Aș vrea ca el să-l dezvolte în cel puțin trei părți de predare astfel încât umanitatea să le poată uni și să vadă modul în care ele sunt legate. Și asta, cu scopul ca voi să înțelegeți mai bine. Cele nouă atribute, așa cum noi vi le-am transmis, sunt trei grupuri de câte trei. Acest lucru nu este atât de dificil de conceput, dar dificultatea apare atunci când voi încercați să înțelegeți modul în care ele se raportează unul la celălalt, ce ar putea ele să însemne pentru voi, cum sunt ele conectate astăzi, și cum vor fi ele mâine. Sunt nouă dintre ele. V-am spus că trei dintre atribute, câte unul în fiecare din cele trei grupuri, au același nume – Sinele Înalt. Am identificat grupurile drept Grupul Corporal Uman, Grupul Sufletului și Grupul de Sprijin. Sinele Înalt face parte din fiecare dintre ele. Dar cel despre care vom vorbi astăzi este cel pe care în mod fățiș îl numim Grupul Corporal Uman și care, la fel ca multe altele, este cu mult mai mult decât ceea ce pare. El este numit Înnăscut. 

Înnăscutul 

Cuvântul înnăscut face parte din conștiința Umană. Voi toți îl aveți la nivel corporal și vom discuta astăzi despre el așa cum n-am mai discutat niciodată. Vă vom spune numai câte ceva despre el, dar suficient, sperăm, cât să vă suscite interesul și să vă facă să înțelegeți că acolo este mai mult decât credeți voi – cu  mult mai mult.  

În trecut Înnăscutul a fost descris ca fiind partea inteligentă a celulelor voastre. Acum, asta ar putea denota că există, în același timp, și o parte non-inteligentă, hai să spunem că este o parte mai ignorantă și, fie că credeți fie că nu, acea parte ignorantă este creierul vostru. Creierul percepe multe lucruri și este un excelent calculator. Astăzi, el este cea mai bună memorie și cel mai bun instrument de calcul relațional de pe Pământ. Tot ceea ce voi ați experimentat se află în creierul vostru. El temperează modul în care vă comportați, ceea ce faceți, acțiunile voastre, ceea ce credeți, precum și modul în care voi percepeți lucrurile. Dar dați-mi voie să vă spun unde el nu este eficient. El nu știe nimic despre ce se întâmplă în interiorul celulelor sau în corpul vostru emoțional. El poate trimite corpului semnale cum acesta să opereze, dar este orb la ceea ce se întâmplă după aceea. De asemenea, el este ușor confuz.  

Creierul vostru nu este ”În Buclă”  

Puteți intelectualiza acest fapt cât timp vreți, dar nu veți afla niciodată de la creierul vostru ce fac celulele voastre. Aveți o alergie la ceva ce corpul vostru n-a experimentat încă? Poate un aliment pe care încă nu    l-ați gustat sau o substanță chimică pe care n-ați văzut-o încă. Cum veți ști? Pe măsură ce începeți să mâncați acel aliment sau să ingerați acea substanță, nu ar trebui ca creierul vostru să înceapă să strige ”Nu face acest lucru! Ești alergic/ă la ea! Vei plăti prețul!” Dar nu o face. El nu este conectat la structura celulară. Dar Înnăscutul este.  

Înnăscutul este partea corporală inteligentă. El știe totul despre întregul vostru sistem. De fapt el este la fel de inteligent ca și creierul vostru, dar într-un mod diferit. Deci, ce poate să facă o Ființă Umană pentru a afla dacă este alergică la ceva? Să spunem că sunteți voi, așa că vă puteți întreba creierul, dar el habar nu are. În consecință, luați în mână alimentul sau substanța chimică și faceți un test muscular. Acesta este numit kinesiologie, un cuvânt mare pentru ceva foarte simplu. Testul muscular folosește înnăscutul corpului pentru a vă da un semnal de ”da sau nu” despre ceva ce el cunoaște, iar creierul vostru nu.

Deci, prin procesul kinesiologiei, înțelegeți că ați recunoscut că există o parte a sistemului vostru corporal care știe mai multe decât creierul vostru? Într-adevăr, acesta este un proces care a fost folosit de secole, și el este foarte precis.  

Înnăscutul știe mult mai multe decât la ce sunteți voi alergici, prietenii mei. El este, de asemenea, complet acordat la părțile cuantice ale ADN-ului vostru care știu totul despre evoluția voastră spirituală și celulară. Înnăscutul dă mâna cu Sinele vostru Înalt în toate cele trei nivele de grupuri Umane, dar acest lucru este dificil de descris. Dacă puneți această informație într-o diagramă circulară, puteți trage linii între grupuri și veți vedea ce vreau să spun. Este corpul vostru inteligent, și el este conectat la tot.

Permiteți-mi să vă pun o întrebare dragii mei: Nu vi se pare ciudat că există anumite tipuri de boli care pot sta ascunse în celulele voastre, care vă pot ataca, iar voi să le aflați doar prin disconfort sau prin moarte? Ce fel de creier aveți încât nu vă spune nimic despre asta? Nu primiți prin intermediul creierului vostru nici un semnal legat de acest fapt cu excepția disconfortului și durerii! Dar Înnăscutul știe ce se petrece încă din momentul în care aceasta are loc. Înnăscutul știe din momentul în care aceasta a intrat în corpul vostru. Din momentul în care celulele albe din sângele vostru se îndreaptă către locul în care ele trebuie să lupte, întregul vostru sistem imunitar intră în alertă! Și totuși voi habar n-aveți de asta, deoarece creierul vostru face ceea ce face el de obicei – calculează și își amintește. Dar, în acest caz, el face o treabă foarte proastă în a vă ajuta să supraviețuiți. 

Despre Înnăscut 

Ce este Înnăscutul? Unde se află el? Acest lucru este dificil de explicat. Dragi Ființe Umane, v-am spus că nici informațiile Akashei Evazive nu se află în creierul vostru. Nu puteți intra în creierul vostru pentru a afla cine ați fost într-o viață anterioară. Înnăscutul este la fel. El nu se află în creierul vostru, dar în schimb el se află în fiecare celulă a corpului vostru și în fiecare moleculă a ADN-ului vostru. Diferența dintre Înnăscut și Akasha este că Înnăscutul este în vârf (un concept liniar pentru voi) și el transmite întotdeauna, este întotdeauna acolo. Dacă știți cum să-l ascultați și știți unde este situat, vă puteți acorda la el. Testarea musculară este o cale de a cunoaște, o cale chiar de bază. Unii dintre voi mai știu că Înnăscutul răspunde la acupunctură. Știați asta? Creierul vostru nu o face. 

Merkaba – Câmpul cuantic al Înnăscutului 

Înnăscutul este conștient de toate lucrurile la nivel celular și el transmite tot timpul. El transmite atât de bine încât curge în ceea ce voi numiți Merkaba corpului. Acum, Merkaba este un câmp cuantic în jurul corpului vostru care pulsează foarte puternic cu informații ezoterice, inclusiv sănătatea corporală. Mulți au capacitatea de a vedea și de a citi acest câmp.  

Un intuitiv medical poate poate sta în fața voastră în diferite nivele de reușită și să citească mesajele de la Înnăscutul vostru. Această persoană intuitivă nu trebuie să vă facă testul muscular pentru a ști că în interiorul celulelor voastre se întâmplă ceva. Ea o poate vedea sau simți în câmpul din jurul corpului vostru. Acum, este posibil ca voi să vă fi gândit că acea persoană medical intuitivă se uită la ficatul sau la inima voastră, făcând un fel de analize. Aceasta este o gândire foarte liniară și nu asta este ceea ce se întâmplă. Aceasta este cutia voastră de credințe care lucrează peste program. De fapt, persoana medical intuitivă simte energia cuantică din câmpul vostru din care Înnăscutul vostru transmite informații despre sănătatea voastră, despre ceea ce se întâmplă în chimia voastră și despre ceea ce ar putea fi în curs de dezvoltare în interiorul vostru. Este diferit de ceea ce v-ați închipuit voi nu-i așa? Acesta este Înnăscutul și acesta este doar unul din lucrurile pe care Înnăscutul le face. 

Mineritul în Akasha – Rolul Înnăscutului 

Ceea ce am să vă spun în continuare, v-am mai spus și înainte. Totuși aș vrea să vă explic mai bine în această comunicare. Înnăscutul vostru este în același timp și un guvernator a ceea ce voi personal aveți nevoie. Dați-mi voie să vă explic: Întoarceți o pagină cu mine. Am vorbit în trecut despre mineritul în Akasha. Așa că haideți să deschidem acea ușă  pentru o clipă. Este posibil, dragilor, ca voi să puteți intra în marele depozit al atributelor din viețile voastre anterioare și să alegeți ceva de care aveți nevoie astăzi? Răspunsul este da. Se numește mineritul în Akasha și este un punct principal al învățăturilor lui Kryon. Cu toate acestea, modul în care acest lucru este obținut de individul Uman este foarte dificil de descris. Acest proces este un proces intuitiv personal. Cu toate acestea, un aspect al acestui proces care adeseori nu este  înțeles, este că el necesită permisiunea Înnăscutului. Și asta din cauza faptului că Înnăscutul corpului inteligent știe de ce aveți voi nevoie. Prin urmare, el este guvernatorul sau filtrul care vă acordă permisiunea în ceea ce privește ce poate fi scos și folosit din Akasha. El va spune nu lucrurilor neîntemeiate și da acelor lucruri care vă vor permite să vă vindecați singuri de boli, să trăiți mai mult și să creșteți eficiența ADN-ului vostru. El este un regulator al corpului inteligent.    

Înnăscutului nu-i pasă cum arătați. Lui îi pasă de sănătatea voastră. Dacă vreți să intrați în Akasha voastră și să scoateți ceva de ce aveți nevoie pentru a supraviețui, el este alături de voi. Dar dacă vreți să vă faceți pielea mai deschisă, el nu va răspunde. Înțelegeți ce vreau să spun? El este guvernatorul în ceea ce privește mineritul în Akasha. Apropo, Akasha este extrem de pregătită pentru a fi folosită în acest scop.[Kryon trage cu ochiul] 

Ați câștigat ceea ce ați trăit, dragilor, și vă este pe deplin disponibil. Toate se află într-o supă cuantică ce conține informații din toate viețile și care sunt pregătite pentru a fi folosite. Dacă aveți în corpul vostru chiar acum o boală, și probabil doriți să mineriți în Akasha în scopul de a obține vindecarea, puteți. Ca toate lucrurile neliniare, este nevoie de o conștiință nouă, matură precum și de practică. Dar corpul este pregătit pentru ca voi să ”aduceți” structura celulară dintr-o viață trecută în care nu a avut nici o boală. Tiparul pentru această structură se află în voi încă de când l-ați câștigat și l-ați trăit. Înnăscutul este responsabil de remisia spontană! Știința habar nu are cum face Omul acest lucru. Înnăscutul vă poate ajuta să ”aduceți” lucrurile câștigate din Akasha voastră și să le puneți în structura voastră celulară. Chiar atât de inteligent este! Vă puteți imagina că o boală poate fi curățată atât de complet încât să nu rămână nici un semn că ar fi fost vreodată acolo? Se întâmplă tot timpul. Vă puteți imagina că puteți renunța la o dependență de un produs chimic peste noapte? Este exact același principiu. 

Ați stat vreodată într-o reuniune și s-a spus ceva sau ați simțit că ceva se întâmplă, și v-au trecut fiorii? Ce sunt aceștia? Ați putea spune, ”Sunt fiori de validare.” Ia ghiciți de unde vin? De la Înnăscut! Înnăscutul are abilitatea de a vă semnala adevărul. Creierul nu o are. De fapt creierul vostru vă va sta de multe ori în drum. Pentru că creierul vostru este cel care deține cutia voastră cu credințe. Creierul este cel care deține percepția a cine sunteți voi bazată pe experiență și pe memorie. Este instrumentul vostru 3D pentru supraviețuire. Dar creierul nu vă poate oferi adevărul. El vă poate oferi doar ceea ce el percepe ca fiind adevărat bazându-se pe raționamente logice, procesate, calculate, sinaptice, bazându-se în același timp numai pe experiențele voastre din trecut. 

Creierul vostru vă poate spune să nu puneți mâna pe sobă din cauza a ceea ce s-a întâmplat cândva mai demult. Dar nu vă poate da fiori de validare pentru informații pe care nu le are. Intelectul vostru vrea să vă facă să credeți că creierul vostru deține supremația. Cu toate acestea, creierul este doar o parte a sistemului corporal și nu o parte foarte intuitivă. Înnăscutul este cel care cunoaște adevărul. Înnăscutul este conectat la părțile cuantice ale ADN-ului vostru și, prin urmare, știe de asemenea de spiritualitatea voastră și de adevărul lui Dumnezeu din interior.   

Următorul Pas 

Unul dintre atributele viitoarei Ființe Umane este să construiască o punte de legătură între conștiința voastră Umană și Înnăscut. Acesta este unul dintre cele trei lucruri în părțile celulare a lecției celor nouă atribute, partea energiilor Umane. Aceasta trebuie să fie o punte de instrumente noi astfel încât să nu mai aveți nevoie de teste musculare. De fapt, voi puteți deveni propriul vostru medical intuitiv. Nu vi se pare că are sens? Așa că atunci când un virus sau o bacterie vă invadează corpul – ceva despre care creierul vostru nu vă poate informa – voi oricum veți ști acest lucru! Această punte de legătură va începe să completeze evoluția Ființei Umane și în mod logic este următorul pas pentru o viață mai lungă. Știu că acest lucru are sens pentru voi. Voi ar trebui să fiți capabili să simțiți aceste lucruri atunci când ele se produc mai degrabă decât trebuiască să mergeți la un doctor pentru analize. A merge la un doctor pentru analize nu este un lucru rău, dar acestea ar trebui să confirme ceea ce voi știți că se întâmplă și nu să descopere.     

Al Doilea Creier  

Înnăscutul face atât de multe lucruri pentru voi! Unii dintre voi încep să vadă încotro mă îndrept cu această discuție. Aici este un concept pe care noi nu l-am prea abordat până acum. Îi vom da un nume, dar vă rog să nu-l înțelegeți greșit. Voi aveți doar un cuvânt care să denumească centrul vostru de control inteligent, iar acel cuvânt este numit creier. Așa că am de gând să vă dau un concept în care Înnăscutul este cel de-al doilea vostru creier. El nu funcționează absolut deloc ca primul, dar este deștept și este inteligent și știe de ce aveți nevoie. Uneori el poate chiar înlocui o funcție care în mod normal aparține creierului vostru logic.  

Dați-mi voie să vă arăt ce spun. Am aici un puzzle, o enigmă a medicinii: Când are loc un accident care vă retează complet măduva spinării, nu vă mai simțiți și nici mușchii nu vă mai funcționează de la talie în jos. Asta din cauza faptului că semnalele de la creier nu mai pot fi transmise către mușchii voștri. Calea pentru aceste semnale este tăiată. Apoi vă petreceți restul vieții într-un scaun, poate chiar fiind hrănit de alții. Dar puzzle-ul este că există în voi anumite lucruri care totuși continuă să funcționeze. Unul dintre ele este inima. Altul este digestia. Toate aceste lucruri continuă să funcționeze chiar dacă vi se spune că creierului vostru, sistemul vostru nervos central, organul care trimite toate semnalele care fac ca lucrurile să funcționeze, i-au fost oprite semnalele. Canalul din interiorul coloanei vertebrale prin care sunt transmise semnalele este întrerupt. Atunci ce face ca toate acele organe care se află mai jos de gât să funcționeze în continuare? 

Pentru ca să funcționeze inima voastră depinde de semnalele primite de la creier. Ea are nevoie de impulsurile electrice trimise de anumite părți ale creierului care crează un ritm sincronizat cu scopul ca inima să bată. Cu toate că creierul este deconectat, inima continuă să bată. Cum se poate una ca asta? Vă voi spune: Înnăscutul preia controlul și continuă semnalul. El este tot timpul acolo pentru că Merkaba este larga deschidere a corpului, nu este centralizată într-un singur loc așa cum este creierul vostru. Organele vor continua să funcționeze, dar calea către mușchi este pierdută. Chiar și reproducerea poate avea loc în continuare! Inima continuă să bată, digestia continuă, și totul fără vreo cenexiune la creier. 

Înnăscutul este deștept! El este un al doilea creier. Știința medicală este de multe ori nedumerită de acest fapt, iar eu tocmai v-am dat răspunsul. Deci, Înnăscutul este inteligența din corpul vostru și în ceea ce privește chestiunile celulare este mai deștept decât creierul vostru. Acum aș vrea să închei toate astea.  

Ce credeți că ar trebui să faceți cu toate informațiile acestea? Vreau să luați legătura cu Înnăscutul. El este conexiunea cu inima, dragilor. Sinele Înalt, Înnăscutul și Conștiința Umană sunt cele trei energii Umane care trebuie să se contopească – Conștiința Umană, Sinele Înalt și Înnăscutul.  

Când ADN-ul începe să lucreze cu mai multă eficiență, între acestea încep să se construiască punți de legătură. Veți începe să le simțiți atunci când veți recunoaște și simți adevărul. Atunci când veți începe să vă folosiți discernământul și să cunoașteți lucrurile drept ceea ce ele sunt, veți înceta să mai căutați în jurul vostru răspunsuri. Voi sunteți cu mult mai stăpâni pe voi înșivă, iar răspunsurile voastre sunt de cele mai multe ori aceleași cu cele ale celor din jurul vostru care au același tip de discernământ. Acum toate acestea vin din interior în loc să vină dintr-o sursă exterioară. 

Mulți vă vor spune că acest lucru este un nonsens. Ei vă vor vorbi despre Dumnezeu și vă vor cere să îi credeți. Vă vor spune că v-ați născut murdari, sau că există societăți care încearcă să vă controleze, sau că oriunde priviți există o conspirație împotriva voastră. Ei stârnesc frică, iar rezultatul este frica, confuzia, separarea Umană  și chiar războiul.  

Inteligentul Înnăscut 

Ce s-ar întâmpla dacă voi ați putea începe să înțelegeți adevărul din Înnăscutul din voi? Ați înțelege că voi sunteți o bucată de Dumnezeu pe această planetă și că voi puteți discerne ceea ce se întâmplă sau nu se întâmplă în jurul vostru. Ființa Umană devine mai inteligentă când cele două creiere încep să lucreze împreună, iar voi deveniți astfel capabili să vedeți situația propriei voastre stări de sănătate înainte ca lucrurile să vă scape din mână, și chiar să simțiți adevărul lui Dumnezeu în interiorul frumosului vostru sistem Akashic.  

V-am spus acest lucru în discuțiile anterioare despre Akasha. Fiecare dintre voi are un regim alimentar diferit bazat pe ceea ce funcționează pentru voi. Nu există ceva ce se numește regim alimentar iluminat, cu excepția celui dat de propriul vostru discernământ. Înnăscutul este inteligent. El lucrează împreună cu Akasha voastră și cunoaște tot ceea este legat de aspectele sufletului vostru. El este conectat la Sinele vostru Înalt. El știe ce regim alimentar este potrivit pentru voi bazându-se pe viețile voastre anterioare cele mai apropiate. Acest lucru se află în Akasha voastră, iar Înnăscutul este în legătură cu ea.  

Acum, pe măsură ce începeți să construiți o punte de legătură cu Înnăscutul, toate încep să se schimbe. Întrebările pe care voi le puneți în această sală (și ele sunt întotdeauna aceleași) nu vor trebui să fie: ”Dragă Kryon, cum pot eu (și numele vostru apare aici) să fac extracții din Akasha mea? Eu (numele vostru apare aici) vreau să intru acolo, eu vreau să știu acest lucru, eu vreau să știu acel lucru. Cum pot eu (numele vostru apare aici) să creez asta sau aia în viața mea?” 

Dragilor, va veni ziua în care nu va trebui să întrebați niciodată aceste lucruri, tot așa cum nu ați întreba o persoană de pe stradă cum să umblați. Într-o zi, atunci când vine vorba de lucruri ezoterice, nu veți mai simți că sunteți în întuneric sau că sunt piese care lipsesc. Când Înnăscutul începe să fie prezent în conștiința voastră, conceptele vor începe să se contopească iar piesele lipsă vor începe să apară toate. Veți deveni mult mai deștepți în legătură cu cine sunteți voi, iar unul dintre lucrurile care vor avea loc va fi că veți afla că voi nu sunteți de aici! Veți simți acest lucru! Voi sunteți din Marele Soare Central. Voi sunteți de unde sunt și eu și veți ști că sunteți eterni! Veți ști că ați trăit mai mult decât o viață, iar asta va fi ceva ce veți ști așa cum Înnăscutul știe și nu ceva ce voi intelectualizați cu computerul din capul vostru.  

Este conexiunea inimii, dragilor. Înnăscutul este cel ce crează emoție. Dați-mi voie să vă spun, dragilor, că Înnăscutul vă ajută să vă îndrăgostiți. Înnăscutul vă dă energii pe care voi nu puteți să le explicați. Înnăscutul face din voi niște mici sonați (nimeni nu poate explica sentimentul ”îndrăgostit”), dar Înnăscutul știe totul despre acest lucru. Înnăscutul poate să schimbe fiecare celulă din corpul vostru și el va suna credincios cu informații și ajutor pentru voi personal. Acest lucru va crea mai mult discernământ și un Uman înțelept. Nu este nimic asemănător lui, și cel mai important lucru este că ”adevărul este adevăr” și din ce în ce mai mulți Umani vor vedea ceea ce vedeți voi. Puteți vedea cum Înnăscutul ar putea servi umanitatea și cum ele este mână în mână cu Sinele vostru Înalt și îl cunoaște pe Dumnezeu?  

Aceasta a fost povestea noastră pentru această zi – despre ceva din voi care este uimitor și gata să lucreze pentru voi. Poate că nu ați știut despre extinderea lui sau despre ceea ce el era? Poate că nici măcar nu ați știut cum funcționează el sau cât de important este? Acum știți un pic mai mult. Și în sfârșit, partea frumoasă: El nu este o entitate în interiorul vostru, dragilor. Sunteți voi – puntea de legătură dintre corpul material și Sinele Înalt, partea inteligentă a celulelor voastre.   

Și așa este.  

KRYON 

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.