marți, 25 februarie 2014

Mesaj de la Melchizedek


Mesaj primit prin  Marlene Swetlishoff

Preaiubitilor,

Dorim să vă comunicăm nevoia şi necesitatea menţinerii împământării voastre în aceste timpuri în care înaltele energii continuă să curgă prin fiecare particulă simțitoare de viaţă de pe planeta voastră, pentru că acum cel mai important lucru este să fiți pe deplin prezenți şi treziți în incredibilul vostru sistem de calculator biologic pe care voi îl cunoașteți drept corpul vostru fizic. Este important să vă ocupați şi să găsiți instrumentele necesare pentru a vă menţine treziți în zilele următoare. Schimbările din interiorul corpurilor voastre sunt în continuă creştere şi deschid căi care nu au fost folosite de la începutul timpurilor. Totul pe planetă este în proces de transformare şi de transmutaţie, aşa cum ştiţi deja, şi fiecare dintre voi este o parte integrantă a acestui proces, pentru că voi creați schimbări în voi şi în viaţa voastră de zi cu zi, la fel cum creați schimbare în largile câmpuri din jurul planetei voastre.

Petreceți cât mai mult timp posibil în aer liber printre copaci, floră şi faună. Stați pe pietre, atingeți şi comunicați cu tot ceea ce vă înconjoară, pentru că totul este viu şi este o parte din voi. Învățați cum să vă concentrați pe un singur gând într-un moment dat, astfel încât în fiecare moment de Acum să experimentați conexiunea la reţeaua cristalină, care se pregătește și vibrează la o viteză din ce în ce mnai mare. Acum toate se accelerează și se deschid spre voi. Aerul pe care voi  îl respiraţi este umplut cu particule de substanţă de Lumină care sunt în aliniere cu frecvenţele mai înalte pe care planeta voastră le  emite acum. Dacă vă faceţi timp să ascultați, puteți auzi zumzetul reţelelor cristaline în ton şi în armonie cu Universul. Permiteţi-vă să deveniți o parte din acest flux, pentru că în acest fel forma voastră biologică este informată şi avertizată de schimbătoarele valuri de energie. Învățați să vă acordați la reţeaua cristalină, iubitilor.

Urmaţi-vă înclinaţiile instinctive indiferent de modul în care mintea voastră umană vă judecă acţiunile. Ați intrat pe o cale care nu a mai fost posibilă niciodată şi posibilităţile şi potenţialele sunt coapte pentru a fi culese. Deveniți foarte siguri asupra a ceea ce vreți în viața voastră și ceea ce vreți se va manifesta acum cu o rapiditate surprinzătoare şi o sincronicitate minunată. Vă sfătuim să fim atenţi la ceea ce cereți, ca toate gândurile voastre să fie axate pe obținerea și pe experimentarea binelui vostru cel mai înalt fără a face rău nimănui. Vă spunem acest lucru deoarece  vedem că mulţi dintre voi sunt încă cufundați în aducerea în echilibru în interiorul vostru a forţele opuse care au fost atât de provocatoare zi de zi. Aceste forţe există în câmpul gândurilor care înconjoară Pământul și care păstrează formele - gând ale Umanității din cele mai vechi timpuri până în prezent. Pe măsură ce acest câmp se confruntă cu înalta substanță a Luminii, acesta creează fricțiuni şi poate crea dezechilibre în sistemele voastre biologice.

Fiecare dintre voi este deosebit de sensibil la fluxurile energetice care sunt în jurul vostru și astfel veți aduce aceste fricțiuni în sistemul vostru. Este greu, ştim, să discerneți care sunt energiile proprii și care sunt energiile care aparţin acestui câmp de forme - gând care orbitează în jurul vostru. Prin respectarea disciplinei voastre de a aduce o Lumină mai înaltă în câmpul vostru propriu, voi asistați transformarea şi transmutarea câmpului mai mare la care fiecare om de pe Pământ este conectat şi de care este afectat. Împreună, eforturile voastre crează noi câmpuri care vă susțin în continuare. Tot ceea ce faceți si tot ceea ce sunteți, așa cum vă mişcaţi în toate activităţile voastre de zi cu zi, are efect asupra acestui câmp nou. Aceasta este modul în care fricțiunile pot fi simțite ca forțe opuse, pentru că gândurile voastre sunt puternice și transmută vechile forme - gând care au ținut Umanitatea în robie datorită acestor vechi paradigme de gândire. Voi creați schimbarea. Voi sunteți creatorii schimbării.


Amintiţi-vă acest lucru pe măsură ce vă continuați calea pe aţi ales-o. Acesta este motivul pentru care îndurați şi perseverați în eforturile voastre. Acesta este motivul pentru care sunteți aici, pe această planetă. Voi aveți abilitatea, resursele interioare şi instrumentele interioare și pe măsură ce le folosiți  au loc minunate schimbări în largile câmpuri de energie. Vă încurajăm şi vă sprijinim în eforturile voastre şi, împreună, vom face o schimbare uriaşă în unison cu Planul Divin pentru planeta voastră.


Eu sunt Melchizedek,

Mesaj primit în 10.04.2012

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.