duminică, 23 februarie 2014

Totul se rezumă la capitulare


Mesaj de la Isus prin John Smallman

2 Decembrie 2012

Voi sunteți în pragul unor enorme schimbări în felul în care experimentați existența, schimbări care vă vor aduce o mare fericire și satisfacție. Ați păstrat intenția pentru acest moment de-a lungul unei extrem de lungi serii de încarnări umane, timp în care ați învățat lecțiile necesare care să vă permită să vă eliberați de aspectele voastre ireale, dar foarte dăunătoare, care v-au încătușat în iluzie. Aceasta a fost literalmente o experiență pe care ați considerat-o pedepsitoare, dar lecțiile pe care voi ați ales să le învățați, au fost bine învățate, iar acum știți că drumul către Acasă este drumul Iubirii necondiționate. Să învățați acest lucru nu a fost ușor, dar ați perseverat și, cu ajutorul nelimitat al celor din tărâmurile spirituale, ați reușit.

Atunci când trăiți în frică și vă simțiți înconjurați de condiții care vă provoacă durere și care, aparent  vă pun viața în pericol, este extrem de dificil să credeți că a urma o cale pavată cu Iubire ar avea vreun rost, și că, făcând acest lucru, toate aspectele și problemele cu care se pare că sunteți copleșiți ar dispărea. Cu toate acestea, aceia dintre voi care ați făcut această alegere nu ați fost dezamăgiți, și, deși în continuare voi întâmpinați dificultăți, ele nu vi se mai par insurmontabile și ați constatat că neliniștea și stresul pe care acestea le-au indus au fost reduse enorm.

Totul se rezumă la capitulare. Urmând calea pavată cu Iubire, și rămânând pe ea, voi ați luat decizia de a accepta viața așa cum ea vi se prezintă, știind că tot ceea ce vine către voi este rezultatul unei programări înțelepte care a fost făcută înainte ca voi să vă încarnați, și că totul are un scop divin căruia voi de bună voie ați ales să i vă supuneți. Încrederea care curge prin voi atunci când capitulați în fața neașteptatelor răsturnări de situații care apar în viața voastră, vă dă puterea de a rămâne pe calea voastră. Voi aveți un profund simț al importanței căii voastre, iar credința de nezdruncinat pe care vă bazați este, într-adevăr, ceea ce ați venit să faceți pe Pământ.

Adeseori, în termeni pământești, nu prea pare să aibă vreun sens, iar prietenii precum și cei dragi ar putea să pună la îndoială viabilitatea alegerilor pe care văd că le faceți. Totuși, în interiorul vostru voi știți că acele alegeri sunt potrivite pentru voi, iar consecințele care decurg din acestea le acceptați și tratați cu iubire astfel încât Lumina pe care o purtați se intensifică, iar voi creșteți în înțelepciune.

Numeroși membri ai umanității sunt acum antrenați în capitularea în fața câmpului Iubirii care vă învăluie – adeseori cu mare surpriză, deoarece ei nu sunt obișnuiți să se relaxeze în anumite situații în loc să încerce să le controleze – găsind-o o experiență înălțătoare și satisfăcătoare. Acest lucru se datorează faptului că voi toți sunteți în stadiile finale ale procesului de trezire, iar un aspect esențial al acestui proces este capitularea voastră în fața acestui câmp iubitor de acceptare care vă întâmpină cu îmbrățișarea lui caldă. Lumina care țâșnește din planeta voastră pe măsură ce finalul acestui proces minunat își manifestă strălucirea și, constant, se intensifică, semnalizează întegului Univers că trezirea voastră este iminentă. Susțineți Lumina, păstrați-vă cursul și să știți că veți deveni atât de divini pe cât sunteți meniți.
  
Fratele vostru iubitor, Isus


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.