marți, 18 februarie 2014

Când veți vedea ce v-a fost ascuns atât de mult timp, spiritele voastre se vor înălța




6 Mai 2012 prin John Smallman 

Unitatea umanității devine tot mai evidentă pentru voi pe măsură ce cercetările științice continuă să producă dovezi incontestabile care susțin acest fapt. Toți sunteți conectați și orice ar face, spune sau crede unul,  aceasta vă afectează pe toți. În prezent, cu atât de multe opinii și credințe diferite răspândite în întreaga lume, neînțelegerile și conflictele sunt endemice din cauza încurcăturii date de atâtea mesaje confuze care sunt difuzate pe scară largă ca urmare a acestor diferențe. 

Cu cât crește numărul celor care lucrează să-și schimbe atitudinea și să se elibereze de prejudecăți, cu atât mai mult vă deschideți inima câmpului de energie Divină în care toți sunteți scufundați, permițând astfel ceții confuziei în care ați trăit atât de mult timp să înceapă să se disperseze. Dispersarea acestei ceți a confuziei are loc acum pe scară largă pe întreaga planetă, și viteza de dispersie se accelerează. Oamenii devin din ce în mai conștienți de inexactitatea raportărilor făcute de mass-media a evenimentelor care au loc pe planetă, în timp ce situația reală este aproape instantaneu raportată prin internet de către cei care se află la fața locului astfel încât să fie văzută de toți. Adevărul este din ce în ce mai greu de ascuns, iar cei care vor să facă asta sunt trași la răspundere pentru interpretările greșite și pentru minciunile lor.

Pe măsură ce adevărul iese la iveală, devine din ce în ce mai evident că omenirea dorește să trăiască într-o colaborare pașnică și armonioasă cu toate formele de viață pe care Pământul le susține și că acea agresiune și stare conflictuală care v-au consumat atât de mult timp a fost susținută și încurajată numai de cei care au vrut să vă controleze în scopurile lor abjecte.

De-a lungul eonilor, ei au înființat organizații care să vă educe și să vă dreseze pentru a le accepta autoritatea în mod necondiționat, în timp ce vă insuflau un sentiment de loialitate față de ei (pentru care vi s-au oferit recompense meschine) și pe care apoi le-au folosit pentru a vă întoarce pe unul împotriva celuilalt prin alimentarea voastră cu informații extrem de părtinitoare și eronate astfel încât să le susțineți programele și să vă facă să vă fie frică de ceea ce părea diferit – convingerile voastre politice, religioase, etnice sau culturale.

Cu dispersarea acestei ceți sumbre și grele care v-a învăluit atât de mult timp, perspectivele strălucitoare și multitudinea de modalități reciproc avantajoase ale traiului pe Pământ, precum și împărtășirea justă, iubitoare și fără nici o discriminare a darurilor  între voi, devine evidentă. Când veți începe să vedeți ceea ce v-a fost ascuns pentru atâta amar de vreme, spiritul vostru se va înălța într-o dornică anticipare a minunatelor posibilăți ce vă stau în față. Vastele rețele de comunicații care au fost stabilite la nivel mondial în ultimele două-trei decenii vor fi folosite în cele mai creative moduri în scopul de a stabili un flux continuu de informații care să permită tuturor să ia parte la o evoluție plină de iubire și spiritualitate, evoluție în care toți v-ați angajat atunci când ați venit pe Pământ și pe care ați dorit-o atât de mult timp.

Voi toți sunteți ființe divine care temporar și-au pierdut calea și au coborât într-o mlaștină a deznădejdii, mizeriei și suferinței din care, pentru o lungă perioadă de timp, se părea că nu există nici o cale de ieșire. Și totuși nu este și nu a fost decât o iluzie pe care voi ați construit-o cu puterea minții voastre. Iar acum, în sfârșit, folosiți acea imensă putere cu care Dumnezeu v-a înzestrat, pentru a dizolva iluzia și ceața confuziei în care ea v-a învăluit,  pentru a vă întoarce la starea de bucurie în care ați fost creați.

Da, unii au devenit atât de atașați de aceasta încât vor să o păstreze – cei care au folosit-o și s-au erijat în stăpânii voștri – și, cu toate că asta nu se va întâmpla, lor li se va permite – liberul arbitru – să-și continue existența într-un mediu similar celui care se dizolvă acum în jurul vostru. Acolo ei vor fi în măsură să-și continue jocurile până când vor decide că trebuie să existe și o cale mai bună.
Când vor decide să meargă mai departe, tot ceea ce au nevoie pentru a merge mai departe, le va fi asigurat din abundență. Amintiți-vă, Iubirea lui Dumnezeu este necondiționată și nediscriminatoare. Nu exclude pe nimeni și, prin urmare, toți se vor întoarce Acasă atunci când sunt pregătiți și vor alege să o facă. Acesta este un adevăr glorios......că Iubirea lui Dumnezeu arde în inima tuturor și acest lucru poate fi ascuns pentru moment – în iluzie poate părea interminabil. Apoi izbucnește cu putere din nou în toată slava și gloria sa eternă și strălucitoare.


Fratele vostru iubitor, Isus.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.