vineri, 21 februarie 2014

Maria Magdalena: Voi toți sunteți Exaltate Ființe de Lumină


Mesaj de la Maria Magdalena prin Fran Zepeda 

29 septembrie 2013

Maria Magdalena:

Dragii mei prieteni, preaiubiții noștri, am venit azi în fața voastră pentru a discuta un subiect important în dezvoltarea voastră. Nu toți vă veți raporta la acest mesaj în același fel și nu-l veți înțelege toți la fel. Pentru că, în acest moment, fiecare dintre voi vă dezvoltați într-un ritm diferit și cu o viteză diferită, dar care sunt perfecte pentru fiecare dintre voi.  

Ceea ce am de împărtășit azi are legătură cu conexiunea dintre voi și sinele vostru mai înalt, să o privim din altă perspectivă și să o înțelegem altfel. Voi toți aveți potențialul de a fi una cu sinele și cu aspectele voastre mai înalte și toți aveți abilitatea de a vă conecta cu Sursa în această viață.

Nu aveți nevoie să apelați la vreun intermediar. Da, până când abilitățile voastre telepatice vor fi complet restabilite, este de ajutor să primiți informații prin surse pure, și este, de asemenea, util să permiteți ca, conexiunea și încrederea în abilitățile voastre să se dezvolte în timp ce vă conectați cu energia iubitoare a informațiilor din mesajele primite de la Sursă.  

Dar prin toate mijloacele nu minimalizați faptul că, pe măsură ce continuați să vă ridicați vibrația și să vă construiți structurile cristaline și sunteți mult mai integrați cu sinele voastre multidimensionale prin acceptarea și integrarea energiilor de lumină care vă sunt disponibile acum, în mod constant și sigur construiți o conexiune cu sinele vostru mai înalt și cu Sursa. Iar acest lucru este important: Voi aveți apoi posibilitatea de a vă conecta cu Sursa CA și sinele și aspectele voastre mai înalte. 

Pentru că voi toți sunteți Ființe suverane și conțineți o scânteie și un aspect al Sursei prin care sinele și aspectele voastre mai înalte sunt conectate. Acum a sosit timpul să admiteți că sunteți integrați și vă dezvoltați într-un mediu nou de energie care conduce la această realizare și conexiune cu Sursa. O puteți face. Toți sunteți capabili să o faceți.  

Permiteți-vă ca zilnic să vă ridicați vibrațiile și cereți să vă uniți cu aspectele voastre mai înalte și cu sinele voastre mai înalte ascensionate. Prin asta voi puteți recunoaște că voi toți sunteți Maeștri care au acces total la informațiile de care aveți nevoie pentru a crește și dezvolta în dimensiunea a 5-a.  
Asta înseamnă că sunteți toți aici, chiar acum? Asta înseamnă că fiecare dintre voi are posibilitatea. Curățările și integrarea și construirea corpului  vostru de lumină, toate vă duc din ce în ce mai mult către mutarea voastră în dimensiunile mai înalte. Mulți dintre voi oscilați și mergeți înainte și înapoi, și mulți învățați să trăiți în două și mai multe dimensiuni în același timp.  

Pe măsură ce coeficientul vostru de lumină crește și pas cu pas vă eliberați de conceptele vechi și demodate ale dualității, voi faceți ca energiile voastre să fie mai constant în dimensiunea a 5-a și mai sus, și mulți vă simțiți mult mai confortabil în această situație. 

De fapt toate sunt doar pași pe treptele unei scări și cât de repede urcați depinde de contractele și de capacitatea voastră fizică individuală de a susține Lumina care sunteți cu adevărat, și binențeles, de capacitatea voastră de a vă elibera de conceptele 3 dimensionale de odinioară. Voi știți asta, nu am să mai aprofundez. Dar, pe măsură ce simțiți și experimentați libertatea care vine din eliberarea de atașamente, credințe, probleme și frici care vă trag înapoi în vechiul vostru mod de viață și de gândire, ca o lesă atașată vouă, veți avea mijloacele și abilitățile de a urca chiar mai sus. 

Voi toți faceți foarte bine aceste lucruri, și mulți dintre voi experimentează multe inspirații și validări de la sinele vostru divin. Și este minunat să vedem cum voi toți, fiecare în ritmul său, lasă ”becul electric”  să se aprindă sub forma ”aha”-urilor, iar subtila și dulcea cunoaștere pe care toți o aveți în adâncul sufletului să fie adevărată și pură. În acest fel experimentați voi acum, conectându-vă cu aspectele voastre mai înalte cu deplină încredere că ceea ce primiți este adevărat și pur.  

Veți ști acest lucru prin simplele afirmații pe care le primiți de la ghizii și aspectele voastre mai înalte că sunteți pe drumul cel bun sub forma unor certitudini calme și perspective bânde și clare asupra lucrurilor care nu au nimic de-a face cu raționalizarea și îndoielile care vin din fricile și credințele vechi. Este o cunoaștere calmă că ceea ce primiți este o o informație clară și este însoțită de un entuziasm exaltat și iubitor,  dar având totuși un sentiment de pace și de a fi centrați în inimile voastre. Este însoțită de acel sentiment de a dori cel mai bun rezultat pentru toți, nu contează care, fiind însoțit de recunoașterea voastră ca fiind voi înșivă parte a Sursei. 

În momentul în care veți încerca să analizați, veți intra într-o vibrație mai joasă, așa că încercați să lucrați cu aspectele voastre mai înalte în timpul sau după fiecare meditație, asigurându-vă în același timp ca în timpul meditațiilor voastre să vă ridicați vibrația prin conectarea cu inima voastră și cu înalta vibrație a Conștiinței Christice predându-vă apoi la ceea ce apare, fără a monitoriza sau colora cu conceptele și credințele vechi care obișnuiau să vă conducă.

Cu cât practicați mai mult cu atât rezultatele voastre vor fi mai bune. Vă garantez. Voi sunteți ridicați acum de energiile care curg pe planetă și care vă permit să vă conectați din ce în ce mai mult cu aspectele voastre mai înalte, iar toate eforturile voastre de a vă curăța de fricile și legăturile voastre cu credințele false și limitative, vă conduc acolo.   

Vă rog fierbinte ca zilnic să intrați din ce în ce mai mult în acel spațiu de liniște pentru a vă conecta, și în curând veți descoperi că vă conectați prin toate activitățile voastre pentru că acea conexiune va începe să conducă întreaga voastră perspectivă și modul de operare în viața voastră de zi cu zi.  
Vă las acum cu sfatul de a reflecta și a practica. Voi toți sunteți exaltate ființe de lumină și toți aveți deplina capacitate de a vă conecta constant cu aspectele voastre mai înalte, de a fuziona complet și de a opera ca adevărate Ființe Divine ce sunteți – pe deplin și total Exaltate Ființe de Lumină, complete și totale scântei și aspecte ale Creatorului a Tot-Ceea-Ce-Există.

Toată Iubirea mea,

Maria Magdalena

©2013 Fran Zepeda. 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.