sâmbătă, 21 martie 2020

Fiți calmi și în pace – Consiliul


Prin Ronald Head

Misiunea voastră în acest moment este să fiți calmi și în pace. Într-adevăr ați intrat în începutul timpului haotic de care vă vorbim de ceva vreme, pentru care vă pregătim de ceva vreme.

Înțelegeți, vă rugăm, că aproape tot ce veți auzi din mass-media voastră este proiectat să vă aducă frică. Atunci când o populație este cuprinsă de frică, ea poate fi ușor manipulată. Să ții în mână frâiele mass-media conferă o imensă putere.

Situația care există pe planetă este reală. Dar pericolul venit din partea fricii este cu mult mai mare decât pericolul care este încontinuu trâmbițat de vorbitorii din dispozitivele voastre. Deci, ce puteți și ar trebui să faceți?

În primul rând, și cel mai important, trebuie să vă dați seama că v-au fost date informațiile și instrumentele de care aveți nevoie. Vibrația voastră personală este suficient de puternică nu numai ca să vedeți prin ceea ce se întâmplă, ci și să-i influențați foarte mult pe cei din jurul vostru.

Opriți mass-media pentru o clipă și ascultați. Simțiți ce sunteți și ce este în jurul vostru. Simțiți pacea. Mergeți în mediul vostru natural atunci când puteți. În jurul vostru este pace. În voi este iubire. Viața merge înainte. Păsările cântă. Florile înfloresc. Nu puteți simți recunoștință și iubire și, totuși, să fiți în frică. Sunt vibrații care se exclud una pe cealaltă.

Acum vă vom spune că unul dintre cele mai importante lucruri pe care ați acceptat să le faceți în acest moment este să fiți un munte de pace, cunoaștere și iubire în acest moment de mare schimbare. Pentru că asta este ceea la ce sunteți martori, o mare schimbare. Lumea voastră stă pe margine și așteaptă momentul să se dea peste cap. Acesta NU este un moment de frică. Este un moment de ”În sfârșit!” Nu vă puteți imagina ce urmează. Dar o puteți crea cu inima voastră iubitoare.

Și voi, dragi prieteni, sunteți acolo unde sunteți pentru că voi puteți cel mai bine să fiți acel munte aflat în mijlocul șuvoiului pentru cei apropiați vouă. Nu vă este dat vouă, poate, să schimbați societatea voastră. Alții vor face ca acest lucru să se întâmple. Dar puteți fi o ancoră pentru familia voastră și pentru cei care au încredere în voi. Puteți fi calmi pentru cei care au nevoie de voi.

Știți asta! Sunteți în siguranță. Nu este nimic de ce să vă fie frică. Așa cum a spus unul dintre președinții voștri, și nu a fost nicicând mai adevărat, ”Nu este nimic de ce să ne fie frică, în afară de însăși frica.” Vă spunem că sunteți în siguranță. Chiar dacă cuiva din preajma voastră îi va curge nasul, să știți asta.

Sute de mii dintre voi mor anual datorită complicațiilor care apar din cauza condiției lor fizice și gripei sezoniere. Lumea nu se panichează. Acest lucru nu este nici măcar menționat de mass-media voastră. Comparați asta cu ceea ce auziți acum. Nu trebuie nici măcar să vă întrebați de ce. Doar fiți muntele acolo unde vă aflați. Lăsați ca asta să treacă. Și va trece cu mult mai repede decât, poate, auziți.   

Nu lăsați haosul din afara voastră să schimbe pacea și cunoașterea din interiorul vostru. Toate lucrurile pe care vi le-am spus în trecut au avut rolul să vă pregătească pentru asta. Asta a fost promisiunea noastră. Asta am făcut.

Binecuvântări vouă și celor din jurul vostru.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.