sâmbătă, 7 martie 2020

Planul Sufletului Vostru


Maria canalizată de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, frumoși frați și surori,

vă salut pe toți. Eu sunt Maria și reprezint aspectul feminin al energiei Christice. Am stat în lumina acelei energii, dar am experimentat și partea întunecată în a fi om pe Pământ. Am venit aici cu cel mai profund respect posibil pentru voi toți, pentru că pasul pe care l-ați făcut dintr-o atmosferă celestă a iubirii și bunătății în această sferă pământească, unde este activă atât de multă frică și negativitate, este unul infinit de curajos. Aș vrea să vă puteți vedea și experimenta propriul vostru curaj, să îl vedeți prin ochii mei. Vă văd lumina, lumina sufletului vostru. Mă conectez acum cu inima voastră, cu cine sunteți. Simțiți-mă, noi suntem egali.

Amintiți-vă simplitatea, confortul și bucuria de a trăi din ceea ce vă place. Atunci când ați fost pe partea asta, de unde noi vorbim acum, v-ați simțit mai ușori și mai liberi. Nu ați fost legați de corpul uman, de restricțiile pe care acesta le impune și de gândurile și sentimentele colective care trăiesc în societatea umană. Ați putea spune că ați fost mai mult voi înșivă. Simțiți cum se simte asta.  

Imaginați-vă că vă aflați într-o grădină frumoasă, bogată în plante și flori diferite. Vedeți-le ca pe un simbol al atmosferei celeste din care ați venit. Simțiți vibrația vieții de-acolo: deschiderea, rafinamentul, respectul pentru viață a unuia față de celălalt. Simțiți armonia din această grădină minunată și cât de profund sunteți cu ea. Fiți acolo și recunoașteți această grădină, nu numai plantele și animalele pe care le vedeți în jurul vostru, ci și ce simțiți, atmosfera. Fiți acolo pentru o clipă și simțiți cum se simte corpul vostru. Aveți un corp, dar s-ar putea să arate diferit. Simțiți cât de ușor este, cât de ușor vă mișcați și cât de ușor vă conectați cu viața din jurul vostru. Simțiți conștiința florilor, a copacilor și  a cerului. Simțiți pacea acestui loc și lăsați acea pace să vă pătrundă. Fiți în totalitate aici, în această grădină. Tălpile voastre fac contact cu solul și acest contact împământează energia ușurinței și a păcii în aici și acum. Țineți-vă de puntea cu această altă lume când ne întoarcem acum la realitatea pământească.  

În adâncurile sufletului vostru, voi sunteți o punte. Sunteți aici pe Pământ să întrupați puterea, căldura, pacea și iubirea acelei grădini celeste. Sunteți un înger de lumină pe acest Pământ. Acestea sunt cuvinte mari, dar ele chiar sunt adevărate – dacă ați crede și voi asta. Adeseori sunteți disperați; vă îndoiți de puterea voastră și de lumina care trăiește în voi. Puterea sufletului vostru este imensă, dar voi tindeți să vă focalizați pe ceea ce merge prost, pe ceea ce nu merge bine. Vă stabiliți standarde înalte, dar făcând acest lucru vă faceți inutil de neînsemnați pe voi înșivă. Faceți-vă importanți, amintiți-vă vasta voastră esență radiantă.

Când mergeți pe Pământ și vă întrupați, voi coborâți, ca să zic așa, pe o scară și pe măsură ce coborâți tot mai jos, pierdeți câte ceva din amintirea a cine sunteți voi cu adevărat. În momentul în care începeți acea coborâre, sunteți înconjurați de lumina și pacea Celestă și de ghizii iubitori care vă susțin – simțiți asta.

Dar nu și începeți o nouă viață pe Pământ, este o perioadă care o precede. [Se face referire la o reîntrupare și la perioada dintre două reîntrupări succesive n.t.] Mai întâi îi dați drumul vechii vieți pe care tocmai ați trăit-o și ați venit Acasă într-o atmosferă și un cadru care vi se potrivește. Acolo, dați treptat drumul vieții pe care ați trăit-o pe Pământ și emoțiilor pe care le-ați experimentat în acea viață. Aceasta este o perioadă de odihnă și de întoarcere Acasă.

Când în viața anterioară ați avut experiențe teribile, grele, aveți nevoie de ceva timp să vă refaceți și să vă aduceți aminte cine sunteți. Literalmente, aveți nevoie de timp să vă refaceți și aveți la dispoziție ajutor de pe această cealaltă parte care vă ajută să faceți asta. Când treptat vă întoarceți la voi înșivă și cele mai profunde răni sunt vindecate, sunteți în măsură să priviți în urmă la viața voastră pământească și să vedeți totul dintr-o perspectivă mai largă.

Cea mai mare ușurare pe care o experimentați pe această cealaltă parte, partea din care eu vorbesc, este profunda blândețe cu care veți fi înconjurați și încurajați să vă priviți pe voi înșivă ca un părinte pe copilul său. Apoi priviți cu înțelegere și căldură toate lucrurile pe care le-ați privit ca greșeli în timpul vieții. Simțiți profunzimea durerii, fricii, suferinței voastre și vă înfășurați aripile de înger în jurul vostru. Acea blândețe vă ajută să eliberați și să vindecați cele mai profunde traume. Totuși, nu acesta este sfârșitul poveștii, pentru că în cele din urmă simțiți – deși asta poate dura decenii sau chiar secole până să se întâmple – că doriți să vă întoarceți. Pământul vă cheamă.

Este o dorință care crește în voi să încercați din nou întruparea, în acele circumstanțe și cu limitările lor inerente, dar și cu posibilitățile lor. Sunt situații pe care nu le puteți trăi sau transforma în viața de apoi. Acel proces este posibil doar pe Pământ, unde aveți un corp, unde sunteți oameni și aveți emoții. Tocmai acele circumstanțe și provocări pe care le cunoașteți fiind aici, sunt cele care vor face posibilă o creștere intensă la nivel de conștiință.

Mi-aș dori să vă puteți da seama cât de departe ați ajuns deja. Toți cei care stați aici ați început această viață cu un rucsac plin de experiențe și înțelepciune străveche. Sunteți aici să vindecați răni vechi, dar sunteți aici și să aduceți lumina Celestă și să o răspândiți printre oameni, ca pe o sămânță, astfel încât vibrația atmosferei Pământului să crească și să devină mai pașnică și mai blândă, așa cum este în acea grădină celestă. Așadar, aveți o misiune dublă de încheiat aici și folosesc cuvântul ”misiune” într-un sens relaxat, nu ca pe un sfânt ”ar trebui”, sau datorie, sau responsabilitate care vi se cere, ci ca pe un dor blând în sufletul vostru, o iubire în inima voastră să vă întoarceți pe Pământ, pentru că voi iubiți Pământul.

Vedeți frumusețea Pământului reflectată în grădinile Celeste. Natura de pe Pământ vă mișcă pentru că voi sunteți o parte a Pământului. Voi doriți să o ajutați și să o asistați și vreți să vă vindecați pe voi înșivă și vreți să experimentați cum este să fii pe Pământ ca o ființă umană completă. Să faceți acest lucru aduce o împlinire profundă sufletului vostru. Să fii bărbat sau femeie aici pe Pământ, să fii copil și să crești, să te împrietenești cu alți oameni și uneori să intri în conflict cu ei, să fii impregnat de sufletul tău ca o ființă umană completă astfel încât să vă puteți canaliza în totalitate sufletul pe Pământ, acesta este scopul vostru cel mai înalt. Acest lucru nu poate fi făcut pe partea cealaltă; numai aici unde obiectivul vostru se află și vă cer să vă amintiți asta.

Vedeți-vă, simbolic, aflându-vă pe o scară sau pe niște trepte aflate în fața voastră înainte de a vă întrupa. Simți energiile atmosferei celeste, propria voastră înțelepciune și susținerea și încurajarea ghizilor iubitori din jurul vostru. Ei vă privesc, au respect și admirație pentru alegerea voastră și vă încurajează și ei.

Mergeți mai departe, pășiți pe scară, coborârea voastră este pe cale să înceapă. Faceți un pas și încă unul și simțiți că este momentul să dați drumul mâinilor ghizilor voștri deoarece ei nu pot merge mai departe. În timp ce faceți acest lucru, simțiți lumina sufletului vostru arzând în inima voastră. Vedeți imaginea unei torțe sau a unei candele și concentrați-vă pe acea lumină și pe amintirile fericite, pe atmosfera de armonie și pace care este Casa voastră și continuați să coborâți. Dacă vă simțiți apăsați de greutatea atmosferei pământești care vine spre voi sau dacă simțiți că aveți îndoieli sau sunteți neliniștiți, concentrați-vă din nou pe acea torță de lumină – ridicați acea torță. Luați acea torță simbolică din inima voastră în mâna dreaptă și luminați-vă calea către Pământ.

Ceea ce vă cer să faceți aici nu este ca doar să vă amintiți cum a fost să coborâți în tărâmul pământesc, ci din acest moment prezent în care suntem adunați plini de pace, să vă întoarceți și să aduceți lumină acolo unde ați avut un moment dificil în întruparea voastră, acolo unde ați avut îndoieli cu privire la capacitatea voastră de a fi cu adevărat prezenți aici pe Pământ cu deplinătatea luminii și conștiinței voastre.

Acordați-vă încredere, înconjurați-vă cu blândețe și faceți-vă bineveniți pe Pământ. Poate puteți vedea cum conștientizarea voastră a alunecat încet în acel mic corp care se odihnește încă în pântecele mamei voastre. Înconjurați embrionul care ați fost atunci cu o lumină blândă în culorile de care are nevoie. Vă puteți imagina cântându-i acelui copil și, pentru că sunteți un înger de lumină, veți găsi cuvintele și sunetele care să-l încurajeze. Acesta este modul în care voi creați un canal din Cer până pe Pământ pentru voi înșivă.

Simțiți vulnerabilitatea copilului care ați fost, corpul său este încă atât de fragil și de plăpând. Și, totuși, există mult curaj și tărie adunate deja în acel copil. Lăudați copilul; lăudați și puterea, încrederea, lumina care trăiesc în acest copil. Imaginați-vă însoțindu-l pe acest copil ca un Înger de lumină și ghidându-l în călătoria sa pe Pământ. Acum sunteți sinele vostru mai înalt și cea mai importantă sarcină a voastră este să iubiți și să încurajați copilul, să-i spuneți că orice face este frumos și curajos și că Casa sa este în atmosfera celestă de o blândețe și frumusețe infinită. Fiți alături de acest copil și vedeți-l crescând.

Priviți-vă prin ochii sinelui vostru mai înalt. Vedeți cât de greu a fost ocazional pentru copil să fie pe Pământ, lipsa de înțelegere pe care a experimentat-o, nici măcar pentru ceva anume, ci în general. Densitatea și natura inexorabilă a energiilor de pe Pământ sunt o furtună pentru suflet. Hipersensibilitatea, pe care, practic, fiecare dintre voi a dezvoltat-o pe parcursul vieții sale și numeroasele călătorii pe care sufletul vostru le-a făcut prin Univers, au făcut ca copilul să vadă și să perceapă multe la care să nu se poată inițial raporta. Aveți compasiune pentru copilul care a experimentat toate acestea fără a fi capabil să le înțeleagă încă.

Vedeți cât de infinit de puternici a trebuit să fiți ca să vă aventurați în acest salt în adâncuri, inclusiv faptul că sunteți aici dintr-o dorință de a vă conecta acum cu cine sunteți cu adevărat, cu sufletul vostru, cu sinele vostru mai înalt și să trăiți acea conectare în timp ce vă aflați într-un corp uman. Nu v-ați uitat scopul, amintirea zace adormită în adâncul vostru, deși ați fost învățați să vă faceți neînsemnați, să vă îndoiți de voi înșivă, să vă uitați mai ales la lucrurile care nu merg atât de bine pe cât v-ați așteptat. Dar vă spun, întoarceți acea perspectivă și priviți-vă din măreția care sunteți. Faceți-vă măreți și vaști, deschideți-vă aripile de îngeri și uitați-vă la voi înșivă cu apreciere.

Când o nouă viață începe pe Pământ, când se naște o nouă personalitate, sufletul privește acel eveniment ca pe nașterea unui copil. Așadar, chiar și ca adult, voi sunteți tot un copil în ochii sufletului vostru, un copil care merge cu curaj pe calea sa aventuroasă. Ca suflet, voi iubiți acest copil, vreți să-l susțineți și, ca suflet, voi vedeți dincolo de copil și dincolo de acel nor întunecat în care copilul este învăluit.

Vă invit să vă conectați cu perspectiva sufletului vostru. Vedeți cum sufletul vostru încearcă să vă ajute strălucind o lumină asupra acelui nor întunecat din viața voastră. Luați ceva care se simte a fi greu din punct de vedere emoțional, o problemă care tot revine sau poate ceva nou cu care vă luptați. Vă cer să nu căutați atât de mult un răspuns sau o soluție, ci să simțiți acea energie pe care v-o trimiteți din sufletul vostru. Fiți sufletul, fiți acel Înger de lumină care chiar ați fost. Lăsați-vă lumina să strălucească asupra acelui nor întunecat și vedeți ce sentiment vă trezește. Cum este simțit sufletul pentru acea ființă umană aflată acolo jos care nu vede dincolo de acel nor? Cum vă simțiți voi sufletul? Dați-i voie acestui sentiment să vă pătrundă.

Sufletul vostru ar dori ca voi să știți că vă apreciază, că este profund conectată cu voi și că orice ați face, ea stă lângă voi și vă îmbrățișează și vă iubește. Asta este ceea ce în primul și în primul rând sufletul vostru vrea să vă spună. Când sunteți deschiși acestei perspective, începeți să vă experimentați pe voi înșivă în mod diferit. Voi nu faceți nimic rău și nici nu faceți greșeli, voi doar încercați să vă trăiți viața, iar sufletul vă oferă această libertate.

Nu este vorba să auziți de la sufletul vostru: ”Ar trebui să fac asta sau să fac aia, ar trebui să aleg A sau B, am făcut-o bine sau o fac greșit?” Nu asta este ceea ce sufletul vrea să vă spună. Sufletul vrea ca voi să fiți deplin conștienți de adevărata voastră frumusețe și de puterea și înțelepciunea din viața voastră. Sufletul vrea să vă ofere un puternic sentiment de ușurare și bucurie. Este bine să fiți cine sunteți; sunteți strălucitori, creșteți și învățați și să faceți asta este ceva curajos.

Ați intrat în dansul cu viața pe Pământ. Asta este ceva ce ne trezește cea mai mare admirație și respect. Îngenunchem în fața voastră – și așa este – și nu vrem nimic mai mult decât ca voi să spuneți ”amin” propriei voastre măreții și apoi răspunsurile vor veni.

Dar mai întâi trebuie să simțiți acea măreție, puterea și înțelepciunea voastră interioară și nu trebuie să faceți nimic mai mult pentru că sunteți deja ”acolo”. Temeinicia pe care o simțiți făcând acest lucru, vă face să primiți mai bine răspunsurile cu privire la ceea ce vă doriți în viața voastră sau la ceea ce lipsește din ea sau ceea ce vă lipsește și din măreția voastră veți găsi răspunsurile. Nu trebuie să ieșiți în afara voastră sau să căutați un sine mai înalt care există undeva departe în Ceruri sau ghizi care sunt tot așa ”acolo undeva”. Totul este aici; voi sunteți aici cu toată înțelepciunea și puterea voastră. 

Și tot așa, ghizii și sufletul vostru sunt aici, aproape de voi. Noi nu vă vom abandona, dar este calea voastră pe Pământ și voi sunteți cei care trebuie să răsuciți cheia. Asta este ceva ce nu putem face noi pentru voi. Acesta este modul în care să vă amintiți sinele: să vă dați seama cine sunteți într-o atmosferă care nu reflectă acel sine atât de direct ca în acele grădini frumoase, abundente care vă reflectau frumusețea și forța sufletească. Aici, trebuie să experimentați grădina în voi înșivă.

În Creație există doar bucurie, iar atunci când răsuciți cheia și deschideți ușa și vă spuneți ”da” vouă înșivă, viața pe Pământ devine bogată în posibilități și oportunități. Acesta este scopul vostru, acesta este planul propriului vostru suflet: să fiți sufletul vostru aici, să v-o amintiți și să o trăiți. Puteți începe prin căutarea celei mai întunecate emoției a voastre și să o tratați ca un copil curajos care are nevoie de susținere și încurajare. Și astfel să deveniți conștienți de aripile voastre și să îmbrățișați acest copil și apoi să-l luați în acea atmosferă Celestă a lui Acasă unde totul este bine și armonios.

La final, vă cer tuturor să aduceți încă o dată în voi imaginea acelei grădini pline de viață, aici, în acest loc de pe Pământ. Aduceți simțirea Celestă pe Pământ și simțiți bucuria și mângâierea de a fi acolo. Mintea și corpul vostru se simt mai ușoare și mai libere; nu aveți nici o grijă. Evocăm acea atmosferă aici împreună și astfel aducem acum această lumină pe Pământ și iluminăm tărâmul Pământului cu această lumină. Vă mulțumesc tuturor pentru canalul care sunteți și pentru lumina pe care o aduceți. Am cel mai profund respect pentru cine sunteți. Mulțumesc.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.