sâmbătă, 21 martie 2020

Pătrunderea în Divinitatea voastră

Descoperiți-vă fundația și creați o schimbare într-o nouă viziune despre voi înșivă și realitatea voastră

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Arhanghelul Metatron vă invită să creați o ruptură în realitatea voastră, o pătrundere în divinitatea voastră, în corpul vostru fizic sau orice doriți! El dorește să vă susțină în descoperirea fundației energiei și ființei voastre, plenitudinea și completitudinea ființei voastre. Făcând acest lucru, veți crea putere, determinare, curaj și claritate în domeniile vieții și ființei voastre care par limitate sau blocate, creând astfel o nouă viziune despre voi înșivă și a realității voastre, născută dintr-un spațiu pe care nu l-ați recunoscut până acum în voi. Arhanghelul Metatron vă încurajează să vă alăturați lui într-o simplă călătorie transformatoare într-o meditație acompaniată și de bolurile cântătoare ale lui Natalie. 

”Ca să intrați într-o nouă realitate sau în voi ca ființă divină, este nevoie să dați drumul sau să vă eliberați de vechile obiceiuri. Cel mai important, este nevoie ca voi să creați spațiu ca o nouă viziune să se formeze, să se manifeste, să fie menținută în ființa voastră și să fie proiectată în realitatea voastră. Când pătrundeți în acest spațiu, vă accesați puterea, vă accesați determinarea, vă accesați curajul și claritatea. Ca să pătrundeți este, în multe privințe, ca și cum ați trece dintr-o realitate în alta, este nevoie să faceți acea schimbare și ca să faceți acea schimbare, este nevoie să dați drumul.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 52 de min și 33 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 32 de min.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a intra în posesia acestei meditații vă rugăm să folosiți butonul Donate de pe acest blog. Vă rugăm ca atunci când faceți plata la ”Write a note (Optional)” să scrieți ce reprezintă plata pe care o faceți. De exemplu, ”Capsula 66”. Donația recomandată este de 9 euro. 


Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.