luni, 9 martie 2020

Zgâlțâit, Blocat, În Voia Sorții - Consiliul


Prin Ronald Head

Foarte mulți dintre cei care au urmărit aceste mesaje ar putea alege unul dintre cuvintele din acest titlu zgâlțâit, blocat, în voia sorții ca să descrie modul în care se simt acum. Le vom aborda pe fiecare dintre ele ca să vă aducem o înțelegere și să vă readucem în acea energie care v-a devenit familiară. În primul rând, acordați-vă un mare merit în a vă face familiară energia de a vă simți împământați, veseli și plini de apreciere. Asta este exact ceea ce vă reface lumea în care trăiți.

Acelora dintre voi care simțiți că cuvântul zgâlțâit vă descrie cel mai bine starea, mai întâi vă spunem – și știm că v-ați gândit deja la asta – că v-am spus de multe ori că lumea voastră mai întâi trebuie să se prăbușească. Știm că ați făcut tot ce-ați putut mai bine să vă pregătiți. Știm că v-ați simțit pregătiți. Dar să vă uitați la o supă fierbinte și să vă băgați degetul în ea sunt experimentări complet diferite. Cu toate acestea, să înțelegeți că nimic nu va fi schimbat până când schimbarea devine cu adevărat necesară vă va ajuta în timp ce vă obișnuiți cu această realitate nouă, dar temporară.

Asigurați-vă că înțelegeți și că sunteți pregătiți să participați la construirea unei noi lumi iubitoare, pline de compasiune și sustenabilă la care ați visat. Cei care răstoarnă toate căruțele vechi cu mere (în sensul de cei care prin acțiunile lor provoacă prăbușirea vechii lumi și vă crează starea pe care o experimentați n.t.) s-ar putea să nu vă placă, dar cu siguranță ei vă fac un serviciu prețios pe termen lung. Ce va conta cel mai mult vor fi urmările la ceea ce se petrece.

Acum, am abordat sentimentul de a vă simți blocați de mai multe ori înainte. Dar vom extinde un pic mai mult ceea ce am spus.

Mai întâi de toate, nu sunteți blocați. Este important să știți acest lucru. Sentimentul de a fi blocați este doar un sentiment. Este produs de faptul că nu puteți asocia ceea ce vedeți în jurul vostru cu așteptările voastre. Așteptările sunt adevărata problemă. Vă așteptați ca lucrurile să arate într-un anumit fel și ele nu o fac. Acum, nu vrem să vă facem să credeți că vă înșelați. Dar vă rugăm să ne dați voie să vă punctăm ceva.

Așteptarea voastră este creată de imaginația voastră cu ajutorul instrumentelor pe care mintea voastră le are la dispoziție. Iar acestea provin, majoritatea, în starea voastră actuală, fie dintr-un trecut pe care vi-l amintiți fie din ceva ce ați fost învățați. Pot părea minunate, dar ele sunt totuși istorie.

Voi ați cerut, și vi s-a promis, o lume pe care n-ați văzut-o niciodată, o lume despre care nimeni nu vă poate învăța ceva. Vă surprinde faptul că nu știți cum va arăta când ajungeți acolo? Acest lucru este adevărat nu numai pentru lumea voastră exterioară, ci și pentru lumea voastră interioară.

În ceea ce privește faptul de a fi blocat, nimic nu este blocat în univers. Este o imposibilitate. Energia nu se odihnește niciodată. Protonii, atomii, electronii, etc. cu greu se poate spune că încetinesc, cu atât mai puțin că ar fi blocați. Schimbarea este o constantă în univers. Așadar, cu greu s-ar putea spune că sunteți blocați, poate că sunteți un pic nerăbdători.

Pentru noi este ușor să avem răbdare. Viitorul vostru este o probabilitate pe care noi o vedem deja ca fiind îndeplinită. Vă rugăm să observați că nu am folosit cuvântul posibilitate. Dacă puteți înțelege că efectele sunt aspecte inevitabile ale cauzelor, atunci veți ști că voi faceți noua lume pe care v-o doriți inevitabilă cu fiecare respirație pe care o faceți, fiecare gând, fiecare rugăciune și fiecare acțiune iubitoare și plină de compasiune. Acest lucru vă va ridica sentimentul. Nu vă veți mai simți blocați.

Acum, sentimentul de a vă afla în voia sorții este ceva diferit. Sunt unii dintre voi care vă schimbați direcția în viață. Imaginați-vă cum s-ar simți asta să fiți pe un vas undeva. Valurile și curenții erau acolo, dar voi vă știați direcția și nu v-ați abătut de la ea. Apoi, brusc, vă este dată o nouă destinație, o nouă direcție. Ar fi fost o scurtă perioadă în care valurile și curenții v-ar fi zgâlțâit. Dar odată ce v-ați stabilit un nou echilibru, nu v-ați mai simți în voia sorții.

Vă puteți întreba care ar putea fi acea nouă direcție. Dar nu încercați să o inventați din ceea ce știți. Amintiți-vă, aceasta va fi o lume nouă. Lăsați-vă ghizii și învățătorii să v-o dezvăluie așa cum pot. S-ar putea să creați ceva ce nu a mai existat înainte. Dați-vă permisiunea și trăiți fiecare moment cu recunoștință și acceptare. Fiți cel mai bun instrument din trusa de instrumente. Creatorul nu a creat o trusă de instrumente plină cu obiecte inutile. Și nu sunt ciocane în locurile în care ciocanele nu sunt necesare.

Ce puteți învăța astăzi? Cum vă puteți perfecționa astăzi? Pe cine puteți ajuta astăzi? Cu aceste scopuri în minte, nu veți fi niciodată în voia sorții. Noua voastră destinație vi se va dezvălui ca o dorință pe care nu știați că o aveți sau ca abilități care vă încântă.

Să știți că trăiți cel mai măreț moment de schimbare pe care lumea voastră l-a cunoscut. Și, mai departe, să știți că motivul pentru asta este că reflectă cea mai mare schimbare pe care omenirea a făcut-o vreodată în ea însăși.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.