duminică, 29 martie 2020

Vindecarea Anxietății din Propriul Sine și din Lume

Cu Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel

Canalizat de Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Se pare că fiecare deține o formă de anxietate în ființa sa, fie că-și dă seama sau nu. Multe dintre creațiile omenirii în acest moment sunt construite și formate din energia anxietății. Energia și vibrația anxietății pare să-și țeasă drumul prin tot ceea ce-i face pe mulți să se simtă blocați, singuri, limitați, temători și lipsiți de poftă de viață. Mulți oameni nici măcar nu-și dau seama că ei energizează și proiectează anumite forme de anxietate în realitatea și în lumea lor. Pe măsură ce avansăm tot mai mult în ascensiunea noastră spirituală accesând volume tot mai mari din frecvența și înțelepciunea Creatorului, este timpul să conștientizăm și să vindecăm prezența anxietății.

Imaginați-vă dacă ați dizolva și elibera până și energia anxietății pe care o simțiți zilnic, oricât de importantă sau nesemnificativă ați simți acea anxietate. Nu numai că v-ați simți voi eliberați, dar i-ați elibera și pe cei din jurul vostru, influențând astfel lumea într-un mod pozitiv și iubitor. Ce ați crea pentru voi înșivă și pentru ceilalți din această stare de a fi?

Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel sunt vindecători puternici și vă invită să lucrați cu ei ca să vă descoperiți propriile anxietăți, să recunoașteți cât de profund vă sunt anxietățile înrădăcinate, de unde provin, cum vă puteți elibera anxietățile și să vă eliberați. Arhanghelii doresc să vă ajute să înțelegeți cum îi puteți susține pe alții care experimentează anxietatea, precum și cum să influențați lumea într-un mod vindecător, plin de o iubire pozitivă. Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel doresc să creeze o puternică energie vindecătoare și transformatoare care să activeze vindecarea pentru toți cei de pe Pământ și care să-i elibereze pe toți din capcana anxietății.

V-ați născut să fiți liberi, iubiți și iubitori și să beneficiați de toate oportunitățile sacre pe care Creatorul le împărtășește cu voi. Revendicați-vă dreptul vostru divin acum!


Acest webinar este compus din două părți. 

Prima parte prezintă Vindecarea Anxietății din Propriul Sine și se va ține în data de 6 Aprilie 2020 de la ora 21:00.

Cea de-a doua parte prezintă Vindecarea Anxietății din Lume și se va ține în data de 13 Aprilie 2020 de la ora 21:00.

Prețul este de 11 euro/sesiune și poate fi achitat fie folosind butonul Donate de pe acest blog, fie la achiziționarea fiecărei sesiuni de pe platforma Dincolo de mine sunt EU. Pe platformă vor fi postate în ziua în care se ține fiecare parte. În data de 6 Aprilie prima parte și în data de 13 Aprilie cea de-a doua parte.

Vă așteptăm cu tot dragul să aflăm împreună cum poate fi anxietatea redusă și ce stă în spatele ei.

Monica și Nora.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.