luni, 23 martie 2020

Mesaj de la Unul – 9 Martie 2020Prin Sophia Love

Este cineva acum care vrea să se conecteze?

Da, Sophia, este.
Sunt Eu. Sunt Unul.

Bună.

(Notă – Am fost surprinsă să aud că este din nou Unul. Nu căutam să vorbesc în mod special cu cineva.)

Îți mulțumesc că ai venit. Ce anume ai venit să discutăm?

Sunt subiecte de mare interes pentru majoritatea, dacă nu pentru toate, minților voastre. Aceste subiecte au de-a face cu sănătatea. Aceste subiecte au de-a face cu responsabilitatea voastră socială unul față de celălalt, precum și cu inima voastră.

Ce vrei să spui prin ”cu inima voastră”?

Prin asta vreau să spun acel organ al iubirii. Ea conține pentru voi cea mai mare înțelepciune și cea mai mare putere decât orice alt organ. Este nevoie să fie prețuită și susținută în momente ca cele cu care vă confruntați acum.

În regulă.

Ai anumite metode pentru noi prin care să facem asta?

Sunt idei care ar fi nevoie să fie re-văzute de voi acum, pentru a vă întări răspunsul. Inima vă conduce celelalte organe. Este vital pentru voi să o mențineți într-o stare restabilită și reumplută. Acest lucru înseamnă ”inimă sănătoasă”, dar nu în modul în care guvernele voastre v-au insuflat prin îndoctrinarea voastră.

Te rog să ne explici ”unghiul tău de vedere” cu privire la o inimă sănătoasă. De asemenea, ce înseamnă referirea ta la ”responsabilitatea socială”.

Desigur.

Pe măsură ce vă întăriți pentru ceea ce urmează, vă treziți la responsabilitatea față de acest corp ca/în care umblați. (Notă: nu sunt sigură care, în sau ca, nu pot fi sigură care dintre ele este valabilă după notițele mele.)

Până acum poate că l-ați ignorat ca având un efect asupra restului creației. Astăzi vă treziți treptat la faptul că oriunde v-ați afla, luați cu voi un corp. Și acel corp nu doar ocupă spațiul. El lasă în urmă un reziduu al lui însuși – pe toate și pe toți.

Ceea ce se întâmplă acum este o educare și o reacție extremă la cel reziduu – cunoscut vouă sub denumirea de germeni.

La început vă veți separa, dar, totuși, ca oameni, și oameni conectați social, acesta se va dovedi a fi un efort zadarnic. Nu vă veți ține departe unii de ceilalți. Mai degrabă ”muriți încercând” decât să acceptați liniștiți orice fel de izolare forțată.

Acceptarea responsabilității pentru reziduul vostru este ceea ce va rămâne o abordare eficientă. Vă veți alege și agrea unii pe ceilalți prin cât de responsabili și grijulii sunteți – cu instrumentele propriului vostru corp.

Eșecul guvernelor de a bloca și preveni transmiterea va deveni repede evident. Vor exista evadări. Pur și simplu nu va ține. Ceea ce trebuie să faceți este să vă întăriți pe voi înșivă și comunitatea voastră în orice mod credeți. (va funcționa) Sunt mai multe metode să faceți acest lucru.

Orice metodă folosiți, va fi nevoie să aveți o încredere puternică în ea ca să funcționeze.

În același timp, întăriți-vă și chiar fortificați-vă inima.

Este organul vostru seminal, (sens: adj. de, referitor la, sau având puterea de a crea, creator. Foarte influentă într-un mod original; constituind sau oferind o bază pentru dezvoltarea în continuare) și, prin urmare, trebuie menținută în forma sa cea mai bună.

Acest lucru se obține energetic. Este obținut având grijă și cu o privire de oțel ațintită asupra iubirii. (sensul aici la ”privire de oțel” este foarte intens) Este imperativ să practicați iubirea de sine.

Nu fiți leneși în ceea ce privește îngrijirea voastră.

Atunci când vă simțiți puternici și când vă simțiți ”plini”, vă veți revărsa. Această revărsare energetică este, de fapt, o forță de vindecare. Ea vede perfecțiunea și acea imagine a perfecțiunii este cea care apoi prevalează.

Veți fi uimiți de forța inimii voastre.

Amintiți-vă – nu puteți vindeca dacă nu sunteți voi înșivă întregi și sănătoși și compleți.

Iubirea de sine este începutul și încheierea aici. Acesta va fi doar unul dintre lucrurile pe care veți fi chemați să le faceți în zilele următoare. Vindecă.

Veți face asta energetic.

Folosiți aceste zile de început în care carantina vă ține izolați ca să vă consolidați iubirea de sine.

Este moneda voastră cea mai valoroasă; cel mai puternic medicament al vostru.

Asta este tot ceea ce am pentru voi astăzi.

Mulțumesc. La revedere.

La revedere Sophia.


Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.