vineri, 6 martie 2020

Să împingi o Funie – Consiliul


Prin Ronald Head

Să împingi o funie este o metaforă potrivită pentru ceea ce mulți dintre voi încearcă să facă. Să încercați să opriți curgerea unui izvor punându-vă mâinile în calea lui ar fi o alta. Ar fi niște sarcini imposibile, de acord?

Acum imaginați-vă împingând funia în jos pe o pantă. Imaginați-vă – și asta este una dintre favoritele voastre – ”curgând împreună cu izvorul”. Nu numai că ar fi mai ușor, dar uneori ar trebui să grăbiți pasul ca să mențineți ritmul.

Așadar, întrebarea care devine evidentă este, pe care dintre ele vreți să o faceți?

Am abordat acest subiect de mai multe ori în trecut, dar în acest moment, în acest punct de cotitură, este nevoie să fie abordat din nou. Vă vedem cerând ajutor ca să faceți față. Și pe mulți dintre voi îi vedem luând în seamă doar răspunsurile care vin din propriile voastre poziții de luptă. Răspunsul adevărat este că nu este nevoie să fie o luptă. Să împingi o funie este o luptă, o luptă inutilă.

Cu ce vă luptați? Asta este cheia. Este un val imens de energii care intră inundându-vă planeta, de fapt, sistemul solar. Energia este conștiință. Acestea sunt de o magnitudine cu mult peste mediul energetic al mileniilor voastre trecute. Atunci când conștiința mai înaltă întâlnește conștiința mai joasă, cea care este mai jos va fi întotdeauna ridicată. Întotdeauna.

Acum, aspectul ființei voastre fizice este nevoie să fie actualizat ca să facă față frecvențelor mai înalte la care veți fi ridicați. Tot ceea ce am spus până în acest punct va fi agreat de cei mai mulți dintre voi. Da? Iar asta va duce la ceea ce vă place să numiți simptome ale ascensiunii. Sunt ajustări de făcut chiar și în celulele corpurilor voastre fizice. Iar energiile care intră vă împing să le ”ajungeți din urmă”, ca să zicem așa.

Așadar, de ce este asta o luptă? Este o luptă pentru că vreți să fiți schimbați, dar nu vreți să vă schimbați. Vă este frică să vă schimbați. Vreți o lume nouă. Vă este frică de cum ar putea arăta. Dar câinele meu? Dar pisica mea? Soțul meu? Copiii mei? Dar asta? Dar aia? Of, doamne! Nu lăsați funia să alunece din nou aici! De ce nu pot face apa să se oprească?

Vă vom cere să luați în considerare că Sursa necondiționat iubitoare a ființei voastre, Creatorul vostru, Dumnezeul vostru, dacă asta vă face să vă simțiți mai confortabil, nu dorește să vă facă să suferiți. ”Dar uitați-vă la trecut!” spuneți voi. Și noi spunem, ”Da, s-a făcut o harababură, nu-i așa?” și vă întrebăm, puneți vina pentru toate astea pe vreo ființă răzbunătoare, plină de mânie? Sau sunteți, în sfârșit, dispuși să admiteți că poate această lume este doar creația voastră?

Consecința acestui lucru este că ceea ce ar fi trebuit să fie bucuria voastră de a vă vedea cele mai profunde dorințe împlinite ajunge să fie suferința, durerile, confuzia și frica voastră. Energiile voastre vor trebui realiniate. Vor avea loc ajustări ale corpurilor voastre energetice. Însăși conștiința voastră se va schimba. Aceste lucruri se vor întâmpla. Se vor întâmpla pentru că voi ați decis că veți fi aici ca să le experimentați. Și așa cum s-a spus, nu vi se întâmplă vouă, se întâmplă pentru voi. Poate că va exista un disconfort temporar. Nu este nevoie să existe suferință.

Acum, vedeți-vă ca și cum v-ați ghemui cu brațele înfășurate în jurul vostru, încercând să evitați inevitabilul. Vedeți-vă ca și cum ați sta pe un câmp frumos, privind răsăritul soarelui, cu brațele larg deschise, cântând în timp ce întâmpinați cu bucurie o nouă zi. Și nu vă cerem să vedeți diferența, vă cerem să simțiți diferența. Vedeți voi, ghemuirea, suferința este ca și cum v-ați ține piciorul pe pedala de frână. Acceptarea, permiterea, înțelegerea și bucuria sunt ca și cum ați călca pedala de accelerație. Încotro ne îndreptăm, amestecându-ne metaforele din nou.

Sinele vostru divin cel mai înalt urmărește să trăiască ca fiind voi. Vă rog să o întâmpinați cu bucurie. Vine la voi cu iubire necondiționată. Voi sunteți o parte a ei. Ea este voi toți.

Tot mai spuneți de ce? Iată de ce. Va fi o nouă lume. Cea veche a fost creată de dorințele voastre, credințele voastre și imaginațiile voastre. Ghiciți cine o va crea pe cea nouă? Dar de această dată veți fi cu mult mai capabili decât ați fost înainte. ASTA este ceea ce voi ați decis. Asta este ceea ce omenirea intenționează. Și asta este ceea ce va fi.

Încă o notă: Sunteți mult mai avansați pe această cale decât cei mai mulți dintre voi bănuiți. Doar uitați-vă la numărul vostru, la câți sunteți. Doar uitați-vă! SE întâmplă!

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.