luni, 23 martie 2020

Magia acestui timp - revizuită


Lord Merlin prin Natalie Glasson

Lumea pe care o conștientizați în prezent ca fiind realitatea voastră este aprinsă de magie. Chiar și aerul pe care-l respirați în corpul vostru este umplut cu prezența magiei și corpul vostru se pregătește să acționeze din energia magiei în viața voastră de zi cu zi.

Magia este o etichetă pentru energia forței de viață, esența și adevărul Creatorului. Este o energie activă. Magia este procesul intențiilor și energiei care crează miracole, posibilități și potențiale. Este atât de multă magie pe Pământ acum încât atenția tuturor aspectelor universului Creatorului este asupra voastră și a omenirii de pe Pământ. Toată lumea privește miracolul care este în acest moment Pământul. Chiar și sufletul vostru, esența energiei din corpul vostru fizic vă privește, observând Pământul și căutând frumusețea magiei pe măsură ce aceasta se manifestă. Cu atât de multă atenție îndreptată spre Pământ, sunt vaste cantități de energie, intenții și lumină focalizate pe realitatea voastră. Acest lucru este într-adevăr o binecuvântare; sunteți susținuți de întregul univers al tuturor aspectelor Creatorului. Energia care a fost ancorată acționează ca un amplificator ca să vă dezvolte intențiile și să vă încurajeze întregul adevăr să înflorească.

Nu numai Pământul atrage atenția, toate aspectele, stelele și civilizațiile din întregul Univers al Creatorului se uită unele la altele, așteptând, minunându-se și simțind susținerea pe care și-o trimit unele altora. Le place că voi recunoașteți creșterea în vibrație, amplificarea luminii, senzitivității și conștientizării precum și respectarea înțelepciunii interioare, ceea ce indică că o schimbare pozitivă este la orizont. Cei care nu sunt conștienți sau sensibili la energie nu pot fi conștienți de marea magie care are loc, dar entuziasmul, anticiparea și speranța se clădesc în energia multora, creând o imensă putere a magiei în care orice este posibil, în care visele se pot cu adevărat manifesta. Mulți dintre voi ați dorit să fiți pe Pământ în acest moment, ați așteptat cu răbdare ca acest moment să sosească și el este aici, așa că, este nevoie să continuați să vă treziți ființa cât de mult posibil și să-i dați voie sufletului vostru să vă ghideze mai departe.

Sufletul vostru în sine este o formă de magie; este singura energie care vă poate cu adevărat ghida prin tranzițiile care au loc acum. Atât de multă lumină este ancorată în Pământ, răspândind lumina soarelui în toate colțurile întunecate, energia negativității este lepădată de către toți. Copleșirea Pământului este transformată într-o vibrație mai înaltă, este imposibil să te ascunzi de puterea pe care o deține acum lumina, iar această lumină se aprinde în mod natural și amplifică lumina în ființa voastră. Este indicat să vă dați seama că nu mai puteți ascunde lumina din voi, cine sunteți cu adevărat, în ce credeți și cum doriți să existați pe Pământ. Dacă continuați să vă ascundeți adevărul, chiar și o mică parte din el, veți descoperi că experimentările voastre vă împing înainte, să vă treziți și să vă aprindeți lumina în continuare. S-ar putea să vă întrebați de ce ați așteptat acest timp pe Pământ?

Pământul este re-codat ca să manifeste o sursă și o vibrație mai înaltă a Creatorului. Multe tipare energetice noi ale iubirii se activează și curg treptat în realitatea și conștiința omenirii. Unii s-ar putea să le simtă ca pe un val abundent de iubire care se extinde din ființa lor conectându-se cu toate. Pe măsură ce noile tipare de energie se activează din ființa voastră, s-ar putea să descoperiți o dorință profundă ca mai întâi să întrupați energiile, înainte să le exprimați. Veți fi ghidați să vă adânciți în ființa voastră ca să explorați energiile unice și diverse care se trezesc prin voi ca să-i servească realității voastre și omenirii. Pe măsură ce energia se activează din ADN-ul și din sufletul vostru, ea vă va schimba programarea, modul în care gândiți, modul în care vă percepeți realitatea și lumea. Pe măsură ce mulți oameni experimentează acest lucru, ei vor modifica în mod natural realitatea Pământului într-o exprimare și experimentare a Creatorului. Acest proces, pentru mine, Lord Merlin, este ca o magie. Nu ați fi putut cere o magie mai mare pentru că activarea și exprimarea vor fi în totalitate beatifice pentru mulți. Unii s-ar putea să nu-și dea nici măcar seama de tranziția care are loc, dar își vor schimba în mod natural mentalitatea pentru a putea menține și exprima o mai mare iubire și o exprimare a Creatorului. Astfel, se va manifesta o mai mare unitate, respect, onoare și adevăr între oameni, dar poate dura ceva timp ca să fie percepute și manifestate.

Poate fi experimentată o schimbare în conștiință deoarece mulți sunt încurajați să se alinieze cu lumina și sursa Creatorului, precum și cu numeroasele aspecte ale Creatorului ca să încurajeze o mai mare înțelegere, conștientizare și percepere a ceea ce se întâmplă. Este ghidată o mai mare senzitivitate față de sufletul și ființa voastră spirituală. Prin urmare, puteți experimenta o trecere de la gândirea și percepțiile fizice la înțelegerile și exprimările spirituale ale sufletului. Schimbarea în conștiință presupune și să încorporați o mai mare unitate ca omenire, deoarece toate sufletele își unesc energiile ca să creeze ceea își doresc cu adevărat și se simt inspirate să manifeste pe Pământ. Fiecăruia dintre voi îi lipsesc părți din conștiință, înțelepciune și înțelegere. Și asta datorită faptului că voi nu ați recunoscut încă aceste părți. Prin unificarea conștiinței omenirii, părțile și aspectele conștiinței și înțelepciunii voastre vor fi restaurate pe măsură ce vă arătați unii altora informațiile pe care aveți nevoie să le conștientizați. Acest lucru nu numai că va face omenirea mai puternică ca o energie unificată, ci va face posibilă o adevărată înflorire a înțelegerii pe care omenirea o deține. Această acțiune în sine, va deschide calea către o mai mare întrupare și manifestare a iubirii.

De această dată se va activa un sentiment de putere și de conducere de la suflet. Este ca și cum sufletelor omenirii li se prezintă un instrument sau certificat care le oferă permisiunea să devină conducători în propria lor realitate. Asta nu înseamnă să-i dați voie personalității sau ego-ului să conducă așa cum au făcut-o înainte, înseamnă să-i dați voie sufletului vostru să joace un rol mai important în conducerea realității voastre. Acest lucru se va întâmpla doar în momentul în care persoana este pregătită și a atins un nivel de conștientizare a sufletului. La cei care simt deja o puternică legătură cu sufletul lor, atunci acest lucru va fi amplificat pe măsură ce noi experimentări și înțelegeri ale sufletului lor și ale grupului lor de suflet se manifestă.  

Prin comunicarea mea de astăzi, dorința mea este ca voi să sesizați magia și experiențele minunate care se manifestă în realitatea voastră. Este nevoie să recunoașteți și să apreciați timpul în care existați și modul în care v-ați plasat chiar în centrul acestei experimentări cu un motiv, acest motiv este ca voi să experimentați și să vă bucurați pe deplin de tranziție. Mulți dintre voi vă simțiți ca și cum nu ați ști ce trebuie să dobândiți acum, practicile spirituale pe care este nevoie să le integrați în realitatea voastră, vouă aș vrea să vă spun în acest moment special:

·       Recunoașteți magia, frumusețea în toate lucrurile și în toată lumea, inclusiv în voi înșivă.
·      Focalizați-vă pe întruparea iubirii, pentru că acest lucru va însemna că atunci când noile tipare energetice ale iubirii se vor activa, experimentarea voastră va fi mai puternică. Și vă va fi mai ușor să recunoașteți activarea care are loc în voi.
·     Aliniați-vă în mod constant energiile cu Creatorul și cereți să acceptați conștiința care este cea mai potrivită pentru voi.
·       Trimiteți iubire în conștiința omenirii.
·      Îndreptați-vă atenția asupra sufletului vostru, ascultați-vă și radiați-vă lumina sufletului ca o pregătire pentru rolul mai important pe care acesta îl va juca în realitatea voastră.
·      Acordați-vă timp să vă focalizați în voi pe simțirea puterii și rolului conducător al sufletului care așteaptă să înflorească.
·  Chemați energiile mele, ale Lordului Merlin, să vă ajute să recunoașteți cu ușurință energiile care se activează în voi și să întrupați cu ușurință aceste energii. Cereți-mi, apoi, să vă ajut să exprimați prin ființa voastră în mod adecvat aceste energii activate în realitatea voastră.
·     Meditați cu intenția de a vă aminti magia în ființa voastră, aduceți-vă aminte de magia din realitatea voastră și aduceți-vă aminte de magia acestui timp.

Întotdeauna cu iubire,

Lord Merlin

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.