miercuri, 11 martie 2020

Calea pe care o alegeți – Consiliul


Prin Ronald Head

Vă aflați în mijlocul unui val de energie care va fi oarecum derutant pentru mulți dintre voi. Veți descoperi că aveți destul de multe alegeri de făcut. Care cale este calea ”corectă”? Vă vom spune că acea cale pe care o alegeți va fi calea corectă. Dați-ne voie să vă prezentăm motivele pentru care facem o astfel de afirmație.

Mai întâi, este faptul că nu există cale greșită. Poate fi însă o cale lungă și o cale scurtă. Poate fi o cale înaltă și o cale joasă. Dar, așa cum ”toate drumurile duc la Roma”, în cazul vostru toate drumurile vor duce în cele din urmă la singura voastră destinație posibilă.

Unele pot fi netede. Unele pot fi accidentate. Unele pot fi drepte. Unele pot fi întortocheate. Dar VEȚI învăța ceea ce aveți nevoie să învățați.

Prin urmare, vedeți că indiferent de alegerile pe care le faceți, nu le puteți face ”greșit”. Asta ar trebui să vă ajute să vă liniștiți mintea.

Datorită realizării imenselor schimbări care vin, numărul de alegeri pe care voi personal începeți să le vedeți, vor părea năucitoare la început. Sfatul nostru este să deschideți o ușă, orice ușă, să vă uitați la ceea ce vedeți și apoi să decideți dacă pășiți dincolo de pragul ei sau mergeți mai departe să vedeți ce altceva ar fi posibil.

Nu pierdeți din vedere faptul că ființele eterne vor avea oportunitatea să reviziteze orice ce ar putea simți că ar fi ratat. După cum am spus și în alte contexte, nu puteți greși.

Calea voastră va fi calea voastră și numai a voastră. UNUL nu are nevoie de miliarde și miliarde de suflete care să bată aceiași cale. Fiecare experiență este valoroasă într-un fel. Poate că în loc să încercați din greu să faceți lucrurile așa cum trebuie, ar trebui ca doar să încercați să faceți lucruri.  

Așa cum unii dintre voi ați spus de curând, alunecați spre casă spunând ”Uau! Ce călătorie!”

Lăsați-i pe ghizii voștri să așeze alegeri în calea voastră, este treaba lor, iar apoi simțiți-vă liberi să alegeți, este treaba voastră. Nu va trebui să vă forțați calea către nimic care să vă facă să vă simțiți fericiți și împliniți. Fiți uimiți. Fiți uimitori. Dar fiți uimitori pentru voi înșivă. În definitiv și la urma urmei, asta este tot ceea ce contează.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.