miercuri, 18 martie 2020

Voi sunteți, de fapt, multidimensionali – Consiliul


Prin Ronald Head

Voi sunteți ființe foarte complexe. Voi sunteți, de fapt, multidimensionali. Asta este ceva ce veți, sau poate nu veți, experimenta în curând. Dar, între timp, poate vă putem arăta ceva.

Întrebarea noastră pentru voi astăzi este, cine privește prin ochii voștri? Este persoana care este făcută să întârzie din cauza ploii de pe străzi? Sau este persoana care vede viața și iubirea care hrănește florile și copacii?

Vedeți o mizerie inestetică pe terenul din colț? Sau vă imaginați frumoasa construcție care va fi adăugată în zonă?

Este un copil care țipă și vă tulbură liniștea? Sau este o mamă iubitoare care aleargă să-l salveze?

În fiecare caz, ambii observatori se află în voi. Care dintre ei ați ales să fiți?

Vă vom spune că nu este necesară multă luptă ca să faceți această alegere. Sunteți cine sunteți pur și simplu pentru că ați făcut acea alegere din nou și din nou. În orice moment puteți alege să o faceți pe cealaltă – din nou și din nou.

Dacă trăiți în viitor – ”oh, asta va fi atât de greu de făcut” – atunci va fi așa cum vi-l imaginați. Dacă sunteți aici și acum, atunci aveți doar un simplu lucru de făcut. Viitorul va avea grijă de el însuși. În prezent nu există nici o îngrijorare. Îngrijorarea există doar într-un viitor care este informat de trecut. Frica trăiește într-un viitor care este informat de trecut. Deci, care este cea mai ușoară cale să fiți în prezent?  

Dacă sunteți în recunoștință, înseamnă că observați ce este prezent acum. Vedeți voi? Puteți fi recunoscători pentru ceva care a fost trecut. Da, puteți fi recunoscători pentru un viitor imaginat. Dar cea mai bună practică este să fiți recunoscători pentru ceva, orice, din prezent, acum. Fiți recunoscători pentru aerul pe care-l respirați. Întotdeauna va fi ceva dacă căutați.

Este momentul acum ca oamenii să-și ridice vibrația. Întotdeauna a fost momentul, dar acum este MOMENTUL. Ați putea spune că este momentul să ”țineți pasul cu Joneses” (să nu rămâneți mai prejos de cei considerați a fi reprezentativi și să fiți considerați mai puțin importanți n.t.). Nu că ar trebui să vă comparați cu oricine altcineva, ci că ar trebui să faceți ceea ce este necesar ca să vă puneți pe voi înșivă pe o traiectorie ascendentă.

Întrebarea este, într-adevăr, dacă alegeți să trăiți în ceea ce dintotdeauna a fost sau să trăiți în ceea ce ar putea fi. Pentru că ceea ce ar putea fi este transformat în ceea ce cu siguranță va fi, cel puțin pentru cei care așa aleg.

Vedeți, salvatorul omenirii este aici. Este el, este ea, sunt ei, toți stau în jurul vostru. Și ei încep să se trezească la această înțelegere. Că eu, ca un ”Eu”, pot face diferența. Că ”noi”, putem face toată diferența.

Și ei încep să vadă că pe el nu-l pot schimba, că pe ea nu o pot schimba. Ei se pot doar schimba (pe ei înșiși n.t.). Asta au venit să facă și asta fac. Își aduc aminte cine sunt.

Este foarte ușor să fii ceea ce ai fost învățat să fii, ceea ce ți s-a spus că ești. S-ar putea să trebuiască să scotociți prin baza voastră interioară ca să găsiți orice indicii cu privire la cine sunteți voi. Dar puteți începe prin a fi cel/cea care vede florile, care aude păsările, care trăiește într-o lume care este lumea voastră personală cea mai bună. Și lăsați ziua de mâine să descopere cum poate fi mai bună.

Sunteți cine sunteți, unde sunteți. Sunteți suficient (de buni n.t.).


Traducere Monica PokaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.