sâmbătă, 28 martie 2020

Impactul virusului Covid – 19


Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări cu iubire și adevăr vă învăluie ființa acum, în timp ce mă apropii să mă conectez cu voi în adevărul Creatorului. Cel care vă vorbește sunt eu, Saint Germain, deși sunt însoțit de întregul Univers al Creatorului. Noi toți ne extindem iubirea și susținerea către fiecare ființă de pe Pământ și, de fapt, către toate aspectele Pământului. Vă rugăm să știți și să vă amintiți cât de mult sunteți iubiți și apreciați de către noi și Creator. Noi suntem pur și simplu exprimări ale Creatorului, așa cum sunteți și voi.

Voi sunteți mai vrednici decât poate imaginația voastră concepe

Vă rugăm să vă faceți timp să vă contemplați vrednicia, pentru că sunteți magnifici și nelimitați. Cu cât mai mult vă puteți contempla vrednicia dintr-un spațiu al centrării pe conștientizarea voastră, cu atât mai mult veți învăța să vă iubiți pe voi înșivă și omenirea necondiționat. Acest lucru va trezi noi înțelegeri și perspective cu privire la ceea ce înseamnă să fii o ființă umană trăind într-o realitate fizică. Vă va schimba percepția cu privire la cum doriți să experimentați viața pe Pământ din aspectele mentale, emoționale, fizice și spirituale ale ființei voastre, precum și ca sufletul vostru aflat în acțiune. Prin această practică simplă veți descoperi cum să fiți cu alți oameni într-un mod sincer și iubitor și cum să creați în realitatea voastră dintr-un spațiu al divinității. Această practică vă va susține să rămâneți împământați pe parcursul acestui timp de schimbare pe Pământ și să începeți pentru voi înșivă și pentru omenire procesul de trezire care are loc acum.

O schimbare multidimensională are loc în ființa voastră și în Mama Pământ

O schimbare ascensională are loc în principal pentru Pământ, deși ea va afecta întregul Univers al Creatorului. Explozia Luminii din 2020 a ancorat o amplificare a luminii proiectată să energizeze tot ceea ce este lumină pe Pământ și în omenire. Acest lucru a creat o dezlănțuire a fricii și negativității care a fost îngropată și blocată în Pământ așteptând momentul în care omenirea este pregătită să transmute energia. Frica și negativitatea sunt atât din prezent cât și din viețile anterioare. Sunt energii nerezolvate din vremea Atlantidei care au așteptat să fie transformate și încheiate. Acolo unde apar frica și negativitatea, ele continuă să fie și crează intenția lor inițială. Unii oameni de pe Pământ folosesc energia ca să creeze control și experimentări în continuare ale fricii în încercarea de a suprima procesul de trezire spirituală care are loc pentru toți. Covid – 19 este un produs al energiilor negative și al fricii care apar ca să fie eliberate și transformate. Virusul și impactul său asupra lumii îi dă voie omenirii să recunoască prezența fricii și negativității în ființa lor, să recunoască suferința și să înceapă să creeze schimbări pozitive în ființele lor, să creeze dincolo de frică și negativitate, ceva care îi va împuternici pe toți.

Covid – 19 îi încurajează pe toți să caute în ei înșiși și să descopere legătura lor unul cu celălalt, relația lor cu Creatorul și puterea care este a lor să o folosească. O schimbare multidimensională are loc pentru Pământ și omenirea ei; aceasta are loc în fiecare persoană, deoarece fiecare persoană este conectată cu și este o exprimare a Creatorului și a Universului Creatorului. Beneficiile acestei schimbări multidimensionale și ceea ce va fi creat din ea, nu au fost încă pe deplin realizate sau întrezărite de omenire. Pe măsură ce tot mai mulți oameni caută în ființa lor răspunsuri și adevăr în mijlocul haosului și a fricii, ei vor întrezări valoarea schimbării multidimensionale care are loc.

Schimbarea ascensională care are loc pe Pământ acum este una majoră, mulți au așteptat această schimbare vieți de-a rândul. Ca în orice schimbare adusă de procesul de ascensiune, unele suflete aleg să-și părăsească corpul fizic și să se întoarcă în planurile interioare pentru a fi în serviciu. Acesta este un contract făcut de sufletul lor înainte ca ei să se nască și nu o decizie luată de personalitatea lor. Experimentarea pierderii de către cei rămași pe Pământ le deschide acestora chakra inimii ca să permită iubirii să se expansioneze și să crească, mai strălucitoare și mai puternică decât oricând înainte. Chakrele inimii ale omenirii se trezesc acum pe măsură ce văd devastarea care are loc pe Pământ. Astfel, ca și cum ar reflecta omenirea, chakra inimii Mamei Pământ se expansionează și își dezvăluie profunzimea iubirii, care este nelimitată. Evoluția iubirii dintr-o sursă, punct și esența purității în Universul Creatorului apare în interiorul fiecărei ființe și al Mamei Pământ.

Deși schimbarea care are loc, datorită prezenței și impactului lui Covid – 19, are loc în principal pe Pământ, fiecare persoană va începe să recunoască că Universul Creatorului sălășluiește în interiorul lor, prin urmare, se vor conecta la un nivel mai profund cu dimensiunile universului care sălășluiește în ei. Acest lucru va oferi omenirii o întrezărire a plenitudinii, completitudinii și plinătății disponibile să fie întrupate și exprimate.

O nouă intenție colectivă pură pentru Pământ și ascensiune

Covid – 19 încurajează ca o nouă intenție colectivă să apară din interiorul omenirii, creată ca urmare a recunoașterii de către omenire a unității sufletelor lor, a legăturii eterne unuia cu celălalt și cu Creatorul. Această intenție colectivă se naște din puritatea fiecărui suflet și a Creatorului. Ea nu este contaminată de ego sau de personalitate, ea strălucește, în schimb, cu măreția și inocența Creatorului. Pe măsură ce omenirea își activează intenția pură în ființa lor, fuzionând-o cu planul lor divin personal, noi intenții pentru Pământ și evoluția omenirii se nasc. Omenirea va începe să se recreeze pe ea însăși și lumea din jurul ei din spațiul purității interioare a sufletului. Prin dizolvarea iluziei separării, oamenii își vor crea viețile dintr-un spațiu al unității, conectării și unimii cu tot și toate, lăsând toate ființele să pășească în puterea lor. O nouă ființă umană, o nouă realitate și un nou Pământ se formează în timp ce omenirea este încurajată de situațiile actuale de pe Pământ să se adâncească în sursa adevărului din ființa lor.

Voi sunteți o parte prețioasă a acestei revoluții spirituale a intențiilor pure care se manifestă acum pe Pământ.

Vindecarea șocului în miezul omenirii

În miezul fiecărei persoane de pe Pământ și în conștiința omenirii există o rană a separării de Creator. Realitatea fizică, în special, promovează un sentiment de a fi separat și izolat de o unitate intimă profundă cu Creatorul. Această rană vibrează prin ființa și realitatea fiecărei persoane ca un ecou care trece adeseori neobservat.

Prezența lui Covid – 19 și impactul lui asupra lumii a reactivat rana separării și a dat naștere unui sentiment de șoc. Mulți oameni experimentează un șoc profund și din cauza suferinței, fricii și haosului care se manifestă acum pe Pământ. Prezența acestui șoc, născut atât din separarea de Creator cât și din situația actuală a Pământului, provoacă sentimente de neîncredere, suferință, amorțeală, goliciune, depresie, judecată, dezolare, anxietate și furie. Omenirii i se cere să aibă încredere sau să-și redescopere încrederea în Creator, în lumea din interiorul și din jurul lor, precum și în realitatea pe care ei o crează. Pentru descoperirea unei prezențe profund înrădăcinate a încrederii este nevoie să călătoriți prin șocul care vă afectează ființa acum, fie că sunteți sau nu conștienți de el ca să puteți face primul pas în recâștigarea libertății voastre.

Eu, Saint Germain, vă invit să vă acordați timp să contemplați dacă ființa, corpul, emoțiile sau mintea voastră se simt șocate sau copleșite de actuala situație care se desfășoară pe Pământ. Dați-vă voie să simțiți sau să vă îndreptați atenția asupra a orice care ar putea semăna cu un șoc. Pe măsură ce vă conectați cu energia, lăsați-o să vă umple întreaga ființă astfel încât să-i puteți recunoaște și conștientiza pe deplin prezența. Prin conștientizare șocul și suferința vor începe să se disperseze și dizolve. S-ar putea să doriți să inspirați pe nas și să expirați pe gură ca să încurajați o eliberare a șocului. Nu vă fie teamă să experimentați șocul și supărarea. Făcând acest lucru vă veți elibera, fiind în măsură să acționați și să reacționați cu o mai mare claritate. Veți obține asta și pentru Pământ și omenirea ei. Șocul separării de Creator și situația actuală de pe Pământ îi face pe mulți să se simtă ieșiți din echilibru, distrași și necentrați. Prin vindecarea șocului, claritatea și compasiunea vor fi amplificate, așa cum va fi și lumina Creatorului. Fiecare persoană va fi capabilă să se conecteze la un nivel mai profund cu iubirea care îi este disponibilă, hrănindu-și și alimentându-și astfel ființa. Mulți nu sunt conștienți de șocul pe care-l experimentează și care le influențează modul lor de viață curent. Este momentul să aduceți vindecare vouă înșivă și tuturor.

Iubirea mea eternă este veșnic a voastră,

Saint Germain


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.