luni, 16 martie 2020

Ce opțiuni avem în acest moment



Din ciclul De ale mele

Că ceea ce se petrece acum în lume i-a prins pe aproape toți nepregătiți, este un fapt vizibil pentru toată lumea. Politicienii, din orice țară de pe glob, dau din nou dovadă că sunt incapabili să facă față unor situații pentru care ar trebui să fie mult mai bine pregătiți. Avem în acest moment la conducerea majorității țărilor, dacă nu la toate, ”politicieni de vremuri bune” care sunt de fiecare dată depășiți de situație.

Oare avem și ”politicieni de vremuri grele”? Cu siguranță avem și fiecare dintre noi poate fi și este un ”politician de vremuri grele” pentru sine însăși/însuși. Pentru că suntem pe cont propriu și dacă vă uitați bine ceea ce se întâmplă acum este atât de ”țesut cu ață albă” încât nu avem nevoie de foarte multe dioptrii ca să o vedem.

Multe adevăruri ies și vor mai ieși la iveală, dar asta nu face altceva decât să sporească și mai mult nesiguranța și frica oamenilor de pretutindeni. Mulți ne întrebăm ce se ascunde în spatele acestei imense manipulări și chiar dacă ne dăm seama sau știm, ne întrebăm ce urmează, pentru că următorul pas este dictat de reacția marilor mase de oameni.

Este normal să existe frică, este normal să existe nesiguranță în situații de acest fel în care ori în ce parte te întorci dai doar peste incompetență, dezinformare și manipulare. De ce este normal? Pentru că am supt frica odată cu laptele de la sânul mamei sau din vremea când eram un mic embrion în pântecele ei.

Omenirea a fost întotdeauna guvernată prin frică oricât de subtilă sau de aparentă a fost și este ea. Și cea mai mare frică este frica de moarte pentru că ne este frică de unde vom ajunge după moarte, dar nu ne întrebăm de unde am venit înainte de ”viață”, de viața pe care o trăim acum, iar asta este din nou o manipulare.

Dar nu despre manipulări vreau să scriu, ci despre cum să fim fiecare dintre noi ”politicianul de vremea rea” pentru că de asta avem nevoie acum. Ce presupune, sau ar trebui să o facă, să fii un bun ”politician de vremuri grele”? În primul și în primul rând să nu-ți pierzi cumpătul, să nu-ți pierzi calmul și controlul asupra propriei tale minți și butoane.

Doar cu o minte clară, cu calm poți vedea o perspectivă mai înaltă a unei situații care poate părea fără ieșire. Știu, nu toată lumea poate face acest lucru sau nu din prima. Dar dacă o poți face, poți fi acel ”politician de vremuri grele” care să-i ajute și pe alții să găsească ieșirea și să-și recâștige propriul calm și pacea interioară.

Poți fi acel ”politician de vremuri grele” și fără să ieși în față și să strigi ”după mineeee”, pentru că acei politicieni care fac jocurile, nu ies ”la rampă”, ei stau în culise și rămân necunoscuți pentru a-și putea face treaba, fie că este vorba de una cu efecte negative sau de una cu efecte pozitive. Astfel sunt eliminate amestecurile nedorite ale celor care cred că știu mai bine cu ce se mănâncă supa.

Ei bine, dacă vreți să fiți un/o ”politician de vremuri grele”, faceți tot posibilul să vă păstrați calmul, pacea interioară, să nu vă lăsați purtați de valul de frică, nesiguranță, manipulare care este atât de vizibil acum încât nici măcar de lupă nu-i nevoie. 

Nu încercați să vă eliberați de frică, nu vă luptați cu ea pentru că astfel o întăriți și mai mult. Lăsați-o să fie, așa cum în autobuz cineva ar sta pe scaunul de lângă voi, dar cu care nu sunteți obligați să interacționați. Poate va coborî la următoare stație sau poate nu, dar asta nu vă privește pe voi.

Frica este adânc înrădăcinată în conștientul colectiv al omenirii la care suntem cu toții conectați și nu putem să i ne sustragem 100% în condițiile în care suntem supuși atacurilor ei frecvente și din toate părțile. Pe asta se și mizează manipularea omenirii. Mintea umană respinge ceea ce nu cunoaște, dar dacă este suficient de mult bombardată cu aceleași informații, va sfârși prin a le accepta.

Când vorbim de igienă este necesar să ne gândim în primul și în primul rând la igiena noastră mentală, emoțională, energetică pentru că ele sunt cele care generează reacțiile chimice din corpul nostru fizic și care ne predispun sau nu la boală. Degeaba ne spălăm pe mâini de 100 de ori pe zi dacă frica de moarte, de contaminare ne pur și simplu paralizează câmpurile mental, emoțional și energetic.

Poate că cei care nu au conștientizat până acum importanța igienei câmpurilor noastre de energie, mental și emoțional, al echilibrului care este necesar să existe în și între ele, au acum șansa să afle că aceste câmpuri, și menținerea lor în echilibru, sunt chiar mai importante decât corpul nostru fizic pentru că ele influențează corpul fizic, nu corpul fizic pe ele sau nu în aceiași măsură.

Pentru cei care sunt cât de cât familiarizați cu unele practici energetice vă recomand un exercițiu simplu de respirație, exercițiu pe care îl practicăm un grup mare de oameni răspândiți pe toată suprafața Pământului și care ne aduce calmul, pacea și starea de bine interioară care să ne ajute să ne păstrăm echilibrul atât de necesar în aceste momente.

Începeți cu împământarea  în Mama Pământ, setați-vă intenția care poate fi să inspirați pacea, calmul, iubirea, abundența Creatorului sau ce simțiți că ați avea nevoie VOI cel mai mult în acel moment (dar alegeți doar una o dată) și când expirați, expirați pacea, calmul, iubirea, abundența Creatorului sau ceea ce ați ales voi să inspirați, în lume, în conștientul colectiv al omenirii. La final, expirați de câteva ori, ceea ce ați inspirat, prin tălpi adânc, adânc în Mama Pământ.

În timp ce faceți acest exercițiu vă rog să vă gândiți că mai sunt sute, mii de oameni, care fac același lucru ca voi și că vor fi tot mai mulți și mai mulți cei care fac acest lucru și aducem astfel echilibru în viața noastră, în lumea noastră, în realitatea pe care noi alegem să o trăim.

Fiți conștienți de faptul că nu toți oamenii vor putea face acest lucru pentru că nu suntem toți acum aici pentru același scop, aceiași experimentare, aceleași obiective și țeluri. Prin această practică simplă vă puteți ridica vibrația personală dincolo de nivelul la care frica să poată câștiga putere asupra voastră. Un om căruia nu-i este frică, este un om puternic și fiecare dintre noi poate fi și este un om puternic, dacă așa alege.

Căutați-i pe cei și acele lucruri, stări, informații care vă ajută să vă ridicați vibrația, starea de bine și evitați-le pe cele care răspândesc frica, nesiguranța și vă fac să vă simțiți mici și neînsemnați. Nu suntem nici mici, nici neînsemnați, de-aia se dorește reducerea numărului nostru, nu din alte motive.

O zi plină de pace, calm și încredere în noi înșine și în Creator vă doresc tuturor!

Munay!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.