marți, 17 martie 2020

Câteva probleme care provoacă supărare și frică – Consiliul


Prin Ronald Head

Ni s-a cerut să abordăm câteva probleme care provoacă supărare și frică multora dintre voi în acest moment. Vorbim despre asta de ceva timp acum.

Acum, când energia haotică în legătură cu care v-am avertizat începe să se manifeste în mod serios, ea provoacă, după cum v-am spus, atât de multă frică încât unii aproape că intră în panică. Vom aborda problema de bază. Nu există decât una.

V-am spus că lumea voastre trece printr-o înălțare, o trecere la o octavă mai înaltă pe care voi o numiți dimensiune. Numele nu contează. Acest lucru nu a fost foarte vizibil la început, dar cu siguranță devine din ce în ce mai evident acum celor care sunt amenințați de ea. Ea va provoca, am afirmat noi, o mare schimbare în societățile voastre. Va exista rezistență.

Acum, problema, așa cum noi am afirmat, este că frica îi hrănește pe mulți, iar frica nu poate exista în octavele aflate deasupra celeia pe care voi ați ocupat-o în trecut. Frica nu vă va da drumul din gheare fără luptă. Vă va spune că dacă pur și simplu ascultați, ea vă va proteja. Asta este o minciună. Așadar, ce faceți?

Frica este pompată în circul vostru mass-media, da, l-am numit circ mass-media, zilnic … chiar oră de oră. Asta vă va ține sub control … până când n-o va mai face. Acel moment va veni. Singura întrebare este când.

Acum, dați-ne voie să reafirmăm câteva principii de bază cu privire la energie și putere. Se spune că asta vă va ucide. Că vă va face rău. Că se va prăbuși și asta vă va ruina viața. Adevărul vieții este că VOI sunteți puterea care trăiește. Punct. Ne pare rău, dar ieșirea este în sus.

Persoanele slabe sunt afectate de boli. Asta nu este ceva de condamnat. Pur și simplu este. Sistemele de energie slabe pot fi perturbate de sistemele de energie mai puternice, cum ar fi anumite tehnologii. Asta nu este ceva de condamnat. Pur și simplu este. Acelea vor fi și au fost dezvoltate care sunt capabile să depășească vibrațiile mai slabe – tot ceea ce este, este în vibrație. Frica coboară și slăbește vibrațiile. Frica este o idee. Este o idee.

Așa că, voi sunteți hrăniți cu idei care sunt menite să vă slăbească, să vă deruteze și să vă țină sub control sau pasivi.

Foarte probabil acest lucru nu-i va face pe unii fericiți, dar vom spune încă o dată că scopul vostru pe planetă în acest moment este să ridicați omenirea peste acest obstacol. Ridicați-vă energia. Schimbați-vă credințele. Schimbați-vă cunoașterea. Schimbați-vă ideile. Schimbați-vă lumea.

Adevărul este că lumea voastră este formată din manifestarea ideilor voastre colective. Întotdeauna a fost așa. Întotdeauna va fi așa. Să vă fie frică de fiecare idee care este enunțată de mass-media voastră va întârzia schimbarea și schimbarea VOASTRĂ. Trebuie să ajungeți să vă dați seama că aproape tot conținutul, cel puțin unele părți ale lumii voastre, sunt, în cel mai bun caz, doar jumătate de adevăruri. V-ați ridicat dincolo de marker. Schimbările nu pot fi oprite.

Acum, o mare parte dintre voi habar n-aveți despre ce vorbim noi. Dar tocmai pentru asta, cei care citesc acest fel de mesaje, și-au luat această viață. Voi sunteți ”arătătorii de cale”. Să vă dați voie să fiți îmbrobodiți de frică nu înseamnă să arătați calea. (Iubim unele dintre cuvintele voastre.) Deci, soluția pentru voi este ca pur și simplu este să recunoașteți ceea ce se întâmplă și să continuați să vă schimbați gândirea până când, cel puțin, nu mai sunteți în acea vibrație joasă.

Nu este nimic în vibrație ce să nu poată fi depășit de voi. Subliniați aceste cuvinte. Sunteți o ființă divină. Nu există nimic în vibrație ce să nu poată fi depășit de voi. În plus, vă vom spune că găsirea celor cu o gândire asemănătoare cu a voastră vă va consolida foarte mult vibrația. S-ar putea ca ”grupul” vostru să fie răspândit geografic, dar asta nu contează. Continuă să rămână un grup dacă rămâneți în contact. Acesta este unul dintre principalele scopuri ale tehnologiei pe care ați manifestat-o.

Luați în considerare toate acestea ca pe niște ”cuvinte de îmbărbătare”. Am vrea, de fapt, să știți că vă descurcați bine. Sunteți, ața cum ați spune voi, pe calea cea bună.


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.