sâmbătă, 14 martie 2020

Despre Conștiință și Eveniment – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi intenționăm să vorbim un pic mai mult despre subiectul conștiință și ceea ce voi numiți Evenimentul.

V-am spus că pisicile voastre vor deveni mai pisici și asta a provocat unele sentimente amuzante și iubitoare. Bun! Asta și era intenția. Dar acum am dori să explorăm asta un pic mai profund.

Acum, sunt o grămadă de teorii – cu accentul pus pe teorii – în legătură cu ceea ce va aduce acest lucru, acest Eveniment. Trebuie să vă spunem că o mare parte din acestea își au rădăcina în lipsa de înțelegere umană, unele chiar într-o inducere în eroare intenționată. Toate acestea se bazează pe ceea ce voi credeți că este posibil. Asta se bazează în totalitate pe ceea de ce ați devenit conștienți în experimentările voastre anterioare. Și nu vom amesteca acel borcan aici. Dar cu un lucru se pare că sunteți în mod universal de acord. Și acesta este adevărul general acceptat că este o creștere a luminii care se află în procesul de a vă învălui sistemul solar și planeta.

Sunteți conștienți de faptul că lumina este conștientă și poartă cu ea conștiință și informație? Sunteți conștienți de faptul că totul, totul, totul este făcut din lumină? Spuneți Iubire? Același lucru. Spuneți Adevăr? Același lucru. Dar, ceea despre ce noi dorim să discutăm aici este efectul adus de o creștere în conștiința voastră.

Pe măsura ce lumina despre care noi vorbim sosește, ea va ridica frecvența luminii la tot ceea ce învăluie, la tot ceea ce infuzează. Sunteți conștienți de faptul că tot ceea ce puteți vedea sau atinge este într-o anumită măsură conștiință?

Pisica voastră este conștientă. Nu aveți nici o problemă cu asta. Cățelul vostru este conștient. Au fost adoptate legi care acordă/garantează drepturi animalelor. Au fost, cu mulți ani în urmă, înțelegeri că plantele, atunci când sunt conectate la aparate de înregistrare electronice, manifestă sentimente. Există înregistrări cu păduri care cântă. Acum, oamenii voștri de știință vă spun că copacii formează comunități și au grijă unii de alții. Vă vom duce chiar mai departe pe această cale.

Totul este lumină. Totul este conștient. Nu există nimic care să fie în afara câmpului care vă conține pe voi. Spus altfel, nu există nimic în afara lui Dumnezeu. Propria voastră logică trebuie să vă conducă la această concluzie.

Toate celelalte schimbări dorite de voi în care păreți atât de prinși pot într-adevăr să apară. Dar ne pare rău să vă spunem că conștiinței care este Adevăratul Voi nu-i pasă. Aceste schimbări pe care voi vi le imaginați sunt lucruri pe care voi le veți aduce – sau nu. Este lumea voastră, la urma urmei.

Vi se pune în mână o baghetă magică. Ea va schimba totul atunci când voi o veți flutura. Iar voi ne întrebați ”Cum va fi?” Ei bine, asta este o întrebare excelentă. Poate că ar trebui să vă întrebați pe voi înșivă înainte de a flutura bagheta.   




Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.