marți, 10 martie 2020

Aruncați-vă vouă înșivă o privire



Maria Magdalena prin Pamela Kribbe

Dragi oameni,

Eu sunt Maria Magdalena. Eu sunt prietena voastră care gândește la fel ca voi, pe care o cunoașteți și care vă împărtășește viziunea interioară. Simțiți-mi energia aici, în această cameră. Vă îmbrățișez cu bucuria recunoașterii sufletului.

Sunt aici să vă încurajez să fiți cine sunteți. Vă ofer siguranța și protecția de care toți aveți nevoie ca să creșteți și să evoluați și să vă recunoașteți. Simțiți protecția care este prezentă aici; simțiți-vă în siguranță pe Pământ. Sufletul vostru a ales să fie aici în acest moment și în această viață. Sufletul vostru a considerat că este momentul perfect să se întrupeze, aici și acum, așa că, lăsați-vă lumina să strălucească.

Nu uitați că saltul în întrupare ca să deveniți o ființă umană este un salt în frică și nesiguranță. În momentul în care dați drumul acelei alte dimensiuni ca să plonjați în tărâmul pământesc, vă pierdeți toate certitudinile, orice legătură cu ceea ce ați știut. Renunțați la ele pentru a deveni om și deveniți mici și vulnerabili. Vă nașteți, ca un copil gol-goluț, neajutorat, lăsat în grija altora, într-o existență pământească.

Vă dați seama de cât curaj aveți nevoie că să faceți acel plonjon? Veți fi cu siguranță împovărați de amintiri dureroase dintr-un trecut îndepărtat atunci când vă dați seama că nu sunteți pe Pământ pentru prima dată. Ați experimentat multe în trecut și ați crescut imens de mult, dar această creștere nu a fost întotdeauna ușoară. Ați simțit durere, ale cărei ecouri răsună încă în inima voastră, în persoana care sunteți acum. Și cu urma acelor răni din trecut vă nașteți din nou în viața voastră actuală, în care acele răni vechi sunt din nou răscolite.

Vechile răni au ieșit la suprafață în această viață, răscolite și ațâțate de condițiile care vin spre voi prin părinții voștri, prin mediul în care ați trăit și ați crescut și prin intermediul muncii, prietenilor și al relațiilor voastre. Tot ceea ce vă apare în calea voastră în viață atinge ceva în voi: o emoție, un sentiment. Scopul este să observați aceste sentimente în mod iubitor și conștient și să le îmbrățișați.

Marea provocare cu care vă confruntați pe Pământ ca ființă umană este să vă dați voie să fiți atinși emoțional și, astfel, să experimentați nu numai durere, ci și bucurie și împlinire. Sarcina pe Pământ este să fiți mișcați de vârfurile și văile pe care le experimentați aici și să vă uitați la tot ceea ce vă afectează cu un ochi care acceptă. Aveți nevoie de capacitatea de a observa cu calm și compasiune. Să faceți este lucru vă dă voie să creșteți cu adevărat pentru că atunci sufletul vostru poate cu adevărat coborî și întrupa pe deplin, făcând ca lumina sufletului vostru să se manifeste pe Pământ.

Vă începeți viața ca o ființă pământească inocentă, dar, apoi, viața de pe Pământ vă aruncă dintr-o parte în alta purtându-vă ființa prin tot felul de emoții și sentimente. Numai atunci când le puteți privi cu un ochi plin de compasiune acest balans înainte-înapoi ca al unui pendul devine oarecum mai puțin pronunțat. Atunci vă apropiați tot mai mult de centrul vostru, de miezul vostru. Începeți, în cele din urmă, să înțelegeți întregul mănunchi de emoții, gânduri și dureri vechi care sunteți, dar și că nu sunteți.

Da, acele emoții sunt vii în voi, dar mai există și altceva în voi care este mai măreț și care transcende acele emoții. Numai atunci când veți recunoaște acel ”altceva” va fi posibil ca adevărata iubire de sine să apară. Și asta se întâmplă atunci când vă uitați la fricile și tensiunile voastre, la propria voastră mâhnire și furie și le înconjurați cu o atenție și acceptare calmă. Vă cer să faceți chiar acum, din toată inima, acest lucru. Uitați-vă la voi înșivă; uitați-vă la acea parte a voastră frumoasă, evoluată și îndrăzniți să o vedeți cu adevărat. Simțiți puritatea, iubirea, înțelepciunea pe care ați câștigat-o deja și nu fiți prea modești în legătură cu ea. Îndrăzniți să o lăsați să strălucească, fiți mândri de ceea ce sunteți.

Uitați-vă și la partea voastră întunecată: la frica, îndoiala de sine, furia voastră; uitați-vă cu sinceritate la ele. Vedeți-vă ambele aspecte: lumina și întunericul. Spuneți-le ”da” tuturor. Spuneți: ”Îmi aparțin, fac parte din mine. Asta este natura mea omenească.” Și deveniți conștienți de cine spune ”da”. Simțiți calitatea acelei conștiințe, atenția și conștientizarea care privește cu seninătate atât întunericul cât și lumina. Salută lumina și salută întunericul; acceptă totul așa cum este. Imaginați-vă că această calitate, această conștiință vă cuprinde întregul corp și câmpul de energie și că vi se îngăduie în totalitate să fiți așa cum sunteți. Nimic nu este nevoie să fie exclus.

Imaginați-vă că această atenție iubitoare vă înconjoară și vă pătrunde din creștet până-n tălpi. Priviți mai ales dacă sunt zone în corpul vostru sau în câmpul vostru de energie în care acea energie este extrem de necesară și spre care acea privire iubitoare, calmă, acea conștientizare crescută este atrasă. Într-o astfel de zonă, în care conștiința este cel mai necesară, v-ați luptat cu voi înșivă, unde simțiți că ar trebui să fiți mai buni sau diferiți de cum sunteți. Lăsați energia să curgă acolo. Iertați-vă și fiți mai blânzi cu voi înșivă decât ați fost pentru atât de multă vreme.

Conștiința pe care vă încurajez să o simțiți vine din sufletul vostru. Este o conștiință care nu judecă, care este mult mai măreață decât mintea umană poate concepe. Lăsați-o să fie și simțiți-vă în siguranță în acea conștiință a sufletului vostru. Acolo puteți găsi ușurință și odihnă așa că, vă puteți relaxa și simți că toate își găsesc calea în mod natural. Nu trebuie să forțați, pentru că tocmai faptul de a lăsa să fie și a îngădui este ceea ce atrage noul să curgă înspre voi. Faptul de a vă simți obligați să depuneți efort vine din contracție: ”Asta nu-i bine, trebuie să mă străduiesc să fiu mai bun”, iar asta este luptă. Încercați acum să fiți complet relaxați.

 Ne aflăm astăzi aici pentru că voi toți simțiți chemarea să fiți un canal, sub o formă sau alta, în această lume; un canal între o atmosferă a iubirii și luminii și Pământ. Simți această chemare în interiorul vostru, pentru că fiecare dintre voi are ceva de oferit Pământului și conștiinței umane de pe Pământ. Acel îndemn interior pe care îl simțiți are de-a face cu ceea ce sufletul vostru dorește și prin care vă puteți simți împliniți ca ființă umană.

Mulți dintre voi simțiți o legătură naturală cu atmosfera iubirii și unității originilor voastre. Vă amintiți adeseori cu nostalgie acea atmosferă. Cu toate acestea, ceea ce vă împiedică cel mai mult să lăsați acea energie să intre în conștientizarea voastră, și, în cele din urmă, să se extindă și către ceilalți, este acea luptă interioară și condescendență față de voi înșivă. Sunteți predispuși să vă judecați, ceea ce este opusul compasiunii: energia calmă, iubitoare a sufletului despre care am vorbit mai devreme.

Astfel, ca să vă deschideți canalul, să lăsați energia să curgă din iubire și lumină spre Pământ, este foarte important să vă conectați cu sufletul vostru și cu conștiința care face parte din sufletul vostru. Înseamnă și că deveniți conștienți de modul în care puneți presiune pe voi înșivă, cum vă condamnați și vă faceți să vă simțiți mici și neînsemnați. Și în același timp, deveniți conștienți de toate tiparele de supraviețuire și de ideile care v-au fost insuflate de generațiile precedente și de societatea în care trăiți.

Dacă deveniți conștienți de toate acestea, atunci puteți alege: fie vă luptați cu ele, fie le abordați într-un mod iubitor. Țineți-le în privirea voastră calmă, acceptați-le și respectați-le. Prin asta vreau să spun că acceptați lucrurile așa cum ele sunt; că există lumină și există întuneric în fiecare dintre voi. Atâta timp cât vă luptați cu întunericul, nu-l puteți evita, pentru că vă blocați în el. Doar atunci când sunteți calmi și acceptați întunericul vă puteți conecta cu nivelul sufletului, care este, în esență, o conștientizare care observă. Atunci puteți abandona lupta, deschide canalul și iubirea începe să curgă.

În primul și în primul rând, oferiți-vă această iubire vouă înșivă. Decideți că ori de câte ori vă condamnați, vă desconsiderați sau vă dați peste cap, vă veți trezi și vă veți da seama ce vă faceți vouă înșivă. Faptul că vă condamnați nu este un mod de a vă schimba sau corecta. Deveniți mai calmi, mai plini de acceptare. Aduceți-vă aminte de conștiința sufletului: conștiința deschisă, lipsită de judecată – și relaxați-vă în ea.

Nu faceți greșeli, conștiința sufletului din voi este o conștiință dinamică. Nu este doar o conștiință care se uită și percepe în mod pasiv, ci o conștiință dinamică, dar totuși calmă. Când ați trăit în acea conștiință suficient de mult și marginile tăioase ale luptei voastre interioare se tocesc, acest lucru va avea efect asupra vieții voastre de zi cu zi și, totodată, asupra a ceea ce atrageți în viața voastră în domeniul muncii sau relațiilor voastre. Iubirea interioară de sine este cheia, este cea care deschide canalul.

Când vă obișnuiți să vă tratați pe voi înșivă într-un mod mai blând și cu mai multă iubire, posibilitățile voastre devin mai extinse. Îndrăzniți să vă arătați mai mult altora și să-i judecați pe ceilalți mai puțin; spațiul iubirii devine mai vast. Bătaia de inimă a sufletului vostru devine perceptibilă mult mai clar în viața voastră, iar apoi îi veți atinge pe ceilalți și asta se întâmplă de la sine.

Pasul cheie pe care vreau să vă încurajez astăzi să-l faceți este să vă reamintiți în mod constant că iubirea și blândețea față de voi înșivă este calea prin care vă creșteți acceptarea atât a luminii cât și a întunericului. În acest fel, deschideți canalul.

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție.

©Pamela Kribbe



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.