miercuri, 26 octombrie 2022

O reamintire rapidă despre unde ne aflăm

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Evenimente care vă vor schimba cursul vieții au loc chiar acum pentru voi pe planeta voastră. Acestea sunt ascunse privirii voastre, așa cum trebuie să fie, ca să existe siguranța că pot fi finalizate. Nu sunt toate capturări. Unele sunt salvări. Ceea ce este recuperat nu sunt doar oameni. Ceea ce, de asemenea, este recuperat este proprietatea. Proprietatea oamenilor. Aceasta a fost furată, ascunsă și păstrată de către cei care au deținut puterea aici. 

Sunt multe lucruri la care veți avea acum acces. Acestea vă vor schimba cursul vieții. 

Lucruri precum accesul gratuit la energie și la o tehnologie medicală extrem de avansată sunt doar un început. Sunt disponibile metode de preparare a hranei care vor garanta încetarea foametei. Sunt progrese în aproape fiecare aspect al societății. Acestea vă vor uimi simțurile și vă vor ridica și simplifica, totodată, existența. Multe v-au fost ascunse, om drag. 

Voi ați fost ridicați și crescuți ca să fiți animale de lucru pentru o specie non-umană. Acesta este îngrozitorul adevăr. Odată ce îl acceptați ca adevăr, toată suferința prin care ați trecut capătă sens. 

Religia a fost un instrument folosit ca să insufle populației un motiv pentru ”suferință”. Mulți vă învață faptul că v-ați născut cu păcatul ca parte a sufletului vostru. Sunteți însemnați înainte de-a fi capabili să mențineți un gând conștient, iar acest lucru contribuie la modul în care ați acceptat condițiile sclaviei voastre. Sunteți învățați de foarte timpuriu că nu sunteți vrednici. 

Această viață a fost un stimul pentru o aducere aminte. Sunteți aici ca să vă amintiți adevărul vostru și să vă dați seama de esența voastră. Sunteți cea mai strălucitoare dintre lumini, favorizați în toată Creația. Voi ați ales să fiți aici, iar prezența voastră aici este un dar pentru Gaia și, totodată, un impuls atât de necesar pentru rasă. Cei mai curajoși, cei mai puternici, cei mai strălucitori; acest cuvinte redau adevărul despre voi. 

Sunteți pe cale să încheiați această misiune magnifică. O simțiți cu toții. Există acum un sentiment de pace și de acceptare a rolului vostru. Este acel moment de dinainte să pășiți pe scenă când respirați profund și vă centrați. 

Este ora spectacolului, om drag, este ora spectacolului. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

Acest material se află sub protecția dreptului de copyright al autoarei. Folosirea lui în orice scop fără acordul expres al acesteia se consideră încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și se supune dreptului internațional în materie. 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Daniel Kordan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.