marți, 25 octombrie 2022

Învolburare, Învârtire, Transformare

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Noi, cei din Univers, ne începem mesajul astăzi discutând de nevoia voastră de-a ști de ce și cum evoluează lumea voastră. Chiar dacă canalizăm acest mesaj, lumile voastre personală și globală se schimbă în moduri pe care nu le puteți prevedea. 

Poate pare că lumea voastră devine mai rece, mai periculoasă și mai nelocuibilă. Aparențele pot fi înșelătoare, după cum ați auzit și văzut pe parcursul șederii voastre pe Pământ. Așa este și acum. 

Ceea ce pare greu devine ușor și ceea ce pare inacceptabil devine interesant – pe măsură ce ideile, gândurile și acțiunile se transformă în ceva nou. O analogie potrivită este un copil nou-născut. Un nou-născut poate fi roșu la naștere și cu pielea încrețită, dar devine frumos pe măsură ce crește în el însuși. Voi și lumea voastră vă aflați în faze similare. 

Ceea ce cândva era inconfortabil sau neatractiv se va transforma în frumusețe. Și ceea ce a fost cândva acceptat ca o acțiune sau aspect potrivit se va transforma în acceptarea de ieri. Ceva un pic asemănător cu combinația de culori auriu și verde populară în anii 1970. 

Acest timp al schimbării este dincolo de tot ceea ce ați experimentat în timp ce ați fost pe Pământ, inclusiv acele timpuri etichetate Renaștere, Revoluție Industrială sau orice tranziție istorică a Pământului. Pe parcursul acestei faze de transformare, activitățile, agendele și oamenii vor fi interesanți până când nu mai sunt. Chiar și cei care au simțit nevoia de stabilitate în această viață sau în viețile pământești anterioare, vor găsi stimulatoare noutatea fiecărei zile și activități și, da, distractivă. 

Ceea ce a fost nu mai există, inclusiv activitățile voastre minut-de-minut. Pe măsură ce alunecați în noua voastră ființă, ceea ce astăzi vi se pare interesant mâine probabil nu va mai fi. Imaginați-vă un nou născut trecând cu toată viteza prin copilărie, școală și maturitate în câteva zile în loc de decenii. Veți fi noi în aproape fiecare clipă. 

Chiar dacă această evoluție rapidă poate părea înfricoșătoare, viteza este ceea ce ați implorat. Sunteți, în sfârșit, suficient de puternici fizic, emoțional și spiritual ca să vă dați pe deplin voie să vă arătați. Această evoluție rapidă se va întâmpla cu milioane de ființe pământești – nu neapărat la aceiași dată, ci în câteva luni. Va părea ca și cum zburați prin fusuri orare similare cu scenele din filmele voastre 3D. 

Unii dintre voi se întreabă dacă veți îmbătrâni fizic mai repede. Veți îmbătrâni în ritmul potrivit pentru voi. Dacă credeți că sunteți bătrân, veți fi. Dacă credeți că aveți mai mult decât suficientă energie și interes să explorați acest nou Pământ oricât de mult doriți, o veți face. 

Voi vă stabiliți vârsta fizică în această nouă dinamică care a devenit viața voastră pământească. Și așa cum puteți pune capăt vieții voastre pământești oricând doriți, puteți determina și cât de mult doriți să explorați. Unii dintre voi vor doar să știe că trecerea la iubire are loc și se vor întoarce pe Pământ în viitor ca să exploreze asta într-un corp nou. Alții vor dori să rămână mai mult pe Pământ ca să experimenteze pe deplin diferența dintre frică și iubire într-o singură viață. 

Alegerea voastră nu determină în mod obligatoriu viitoarea voastră existență pe Pământ sau altundeva. Dar, în schimb, vă ajută să știți că aveți acum mai multe alegeri conștiente decât v-ați dat voie în orice viață anterioară pe Pământ. Durata actualei voastre vieți pe Pământ va fi determinată de ”N-am terminat încă; vreau să explorez asta.” Sau ”Toată această noutate este plictisitoare; voi trece dincolo acum și mă voi întoarce când iubirea pământeană este mai stabilă.” 

Fiecare ființă a hotărât întotdeauna când să părăsească Pământul. Diferența este că acum o veți face conștient în loc de subconștient. Vor încerca ființe pământene să vă rețină pe Pământ în ciuda dorinței voastre de-a pleca? Chiar dacă acest lucru se poate întâmpla, noile voastre libertăți în ceea ce privește purtatul de grijă vă dă voie să decideți pe baza nevoilor voastre. 

Cei dragi vouă vor avea o mai mare înțelegere a nevoilor voastre – și noi metode de comunicare, în ciuda tranziției voastre. Deci, veți simți mai puțină, sau deloc, vinovăție pentru tranziția voastră. Iar cei dragi vouă vor simți mai puțină durere emoțională pentru că vor ști că pot în continuare comunica cu voi, chiar dacă nu vă mai aflați într-un corp fizic. 

Nimic nu este așa cum a fost, inclusiv tranziția voastră fizică sau a celor pe care-i iubiți. 

Următoarele câteva luni vor fi o constantă schimbare în voi și în lumea voastră mai mare. Nimic din ceea ce vă este drag acum s-ar putea să nu vă mai fie odată ce tranziția este completă. Dar pe urmă, totul s-ar putea să vă fie. 

Această fază este ca tornada din Vrăjitorul din Oz care le permite lui Dorothy și Toto să intre într-o lume nouă. O lume din care ei decid să iasă. Nimeni nu o învinuiește pe Dorothy că pleacă. Și nimeni nu o învinovățește pe Dorothy pentru noua ei viață din cauza acelei tornade. 

”Țineți-vă pălăriile”. Voi și Pământul deveniți entități învolburate, rotitoare. Ceea ce nu este nici bine, nici rău, pur și simplu este foarte diferit de ceea ce ați experimentat până acum pe Pământ. Acest moment este similar cu experimentările voastre din alte locuri decât Pământul, în care voi și mediul vostru înconjurător vă schimbați dintr-o dată. Ceva ce nu a fost niciodată adevărat pentru nici o ființă pământească. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.