luni, 24 octombrie 2022

Cum să fii puternic

Pallas Athena prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări ființe iubite de lumină, eu sunt Pallas Athena. Sunt supraveghetoarea celei de-a 12 Raze de Lumină. Scopul meu este să supraveghez energia Conștiinței Christice, iubirea necondiționată a Creatorului. Scopul meu este să distribui această energie în întregul Univers al Creatorului și să îngădui tuturor să-și primească inițierile în Conștiința Christică. Conștiința Christică nu are nimic de-a face cu religia. Este pur și simplu vibrația iubirii necondiționate de la Creator. 

Iubirea are atât de multe calități de trezire. Ne îngăduie fiecăruia dintre noi să explorăm adevărul Creatorului în ființa noastră. Când ne aflăm într-un spațiu al iubirii, când întrupăm iubirea și recunoaștem iubirea în ființa noastră, suntem puternici. Mulți percep iubirea ca fiind slabă, cu toate acestea, când vă aflați într-un spațiu al iubirii, când recunoașteți cea mai pură și necondiționată iubire în ființa voastră, vă accesați puterea. Vă accesați adevărul și esența, lăsându-le să curgă în creațiile și realitatea voastră. 

Astăzi suntem aici să vorbim despre cum să fiți puternici în Ascensiunea și realitatea voastră fizică. Mai întâi trebuie să înțelegem ce este puterea. Puterea este o energie a forței vieții, o forță motrice și un impuls născută din Creatorul care curge prin ființa voastră. Este esența Creatorului; prin urmare, este esența ființei voastre. Când sunteți în aliniere cu adevărul vostru, cu Creatorul, sunteți în puterea voastră. Asta pentru că sunteți echilibrați, sunteți în pace, într-un spațiu de iubire, aveți claritate, intuiție, sunteți conectați cu Creatorul și, prin urmare, ceea ce exprimați este adevărul. Modul în care alegeți să aduceți acest adevăr în exprimare este în totalitate unic pentru fiecare dintre voi și tocmai în această exprimare adeseori mulți devin confuzi cu privire la ceea ce este puterea. Mulți cred că puterea este nevoie să fie solidă, zgomotoasă, încrezătoare, poate să fie copleșitoare. Unii ar putea să perceapă puterea ca fiind violentă sau vătămătoare. Putem recunoaște că puterea este o exprimare sacră a adevărului vostru. O exprimare veridică a esenței din ființa voastră. Atunci când sunteți în aliniere cu ea și vă lăsați adevărul să fie exprimat în mod autentic prin voi, urmat de intuiția și ghidarea voastră interioară, atunci știți că exprimarea voastră a puterii este adevărată, potrivită și ghidată. 

Mulți se tem de putere pentru că înțeleg greșit puterea. Mulți au fost victime și simt ca și cum puterea le-a fost luată. Când sunteți conectați cu adevărul vostru, când sunteți aliniați cu tot ceea ce sunteți, cu esența voastră, nu există nici o modalitate ca să puteți fi victimă sau slabi și nu există nici o modalitate în care să puteți exprima puterea într-un mod care este fals. Puteți exprima puterea doar într-un mod puternic iubitor și veridic și asta înseamnă că puteți avea încredere în voi înșivă și vă puteți încrede în puterea voastră. Unii ar putea să spună că au fost victime și că puterea le-a fost luată, au fost răniți, se simt confuzi, triști, poate chiar bolnavi. Vă rugăm să admiteți că puterea nu v-a fost luată, dacă priviți în interiorul vostru o veți vedea în continuare, oricine v-a făcut să vă simțiți ca o victimă sau slabi, nu venea dintr-un spațiu de putere sau chiar de copleșire, venea dintr-un spațiu al reacționării, din care sunt răniți ei înșiși sau răniți în interior. De fapt, fiind copleșitori sau fiind o victimă, ei nu au nimic de-a face cu adevărata voastră putere și voi existați puternici în Ascensiunea și realitatea voastră. 

S-ar putea să aveți nevoie de timp să contemplați asta, s-ar putea să aveți nevoie de timp să o contemplați în realitatea voastră. S-ar putea să fie unii oameni care să vă facă să simțiți că puterea voastră este limitată. Amintiți-vă că asta este doar o reacție, o reacție emoțională și mentală pentru că ar putea acționa la fel, dar v-ați putea da voie să fiți în puterea voastră, să fiți aliniați, să fiți centrați, să fiți echilibrați și să fiți conectați. Acest lucru poate fi obținut pur și simplu respirând profund, chiar recunoscând prezența iubirii în ființa voastră și conectarea cu tot ceea ce Creatorul este. Când sunteți într-un spațiu al conectării, sunteți în puterea voastră și puteți apoi aborda aceiași persoană sau situație din acel spațiu. 

Recunoașteți ce face puterea și modul în care puterea voastră vă ghidează. S-ar putea să descoperiți că reacționați într-un mod diferit. S-ar putea să vă treziți împărtășind cuvinte, acțiuni într-un mod diferit. S-ar putea chiar să percepeți cealaltă persoană sau situație în mod diferit. Când începem să recunoaștem că puterea este adevărul interior și că pentru a trăi într-un mod puternic este nevoie să ne conectăm cu adevărul interior, atunci începem să vedem iluzia puterii peste tot în jur și în interior, începând să dizolvăm această iluzie, accesând, prin urmare, noi vibrații ale luminii, noi înțelegeri, iluminare și noi moduri de ființare. 

Imaginați-vă că există o practică, o piesă muzicală, poate o mantră sau o carte care atunci când sunteți cu orice ar fi, vă face să vă simțiți mai centrați, mai voi, mai în adevărul vostru. Vă invit să găsiți ce ar putea fi, să experimentați acel ceva și să recunoașteți că atunci când vă conectați cu iubirea și pacea în ființa voastră, sunteți în prezența puterii voastre și că ea așteaptă să vorbească cu voi, să împărtășească, să fie exprimată prin ființa voastră și să lucreze cu voi în Ascensiunea și realitatea voastră. 

Vă mulțumesc că mi-ați dat voie să vă vorbesc,

 

Eu sunt Pallas Atena,

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.