vineri, 7 octombrie 2022

Călătoria de Ascensiune


Unul prin Sophia Love
 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de semnalat. 

Procesul Ascensiunii continuă și avansează de-a lungul unei traiectorii foarte specifice. Această cale este urmată cu precizie indiferent de cât de mult ”timp” liniar trece între o locație și alta de-a lungul căii.   

De-a lungul traseului există și ceea ce s-ar putea numi ”ocoliri”. 

Acestea nu anulează destinația. În schimb, ele modifică călătoria luată și prelungesc ”timpul” total petrecut. 

Într-un sistem precum cel din care faceți parte, toate posibilitățile nu sunt doar permise, ci și încurajate. Asta este Legea Liberului Arbitru sub care se petrece totul. Această Lege este cea care domină și permite orice împrejurare. Cei etichetați drept ”buni” și cei etichetați drept ”răi” sunt la fel de valoroși. 

Este imperativ ca voi să înțelegeți acest aspect al călătoriei voastre. Niciodată nu a fost menit să fie ușor și niciodată nu a fost menit să fie dificil. A fost menit să fie. Punct. Asta este călătoria sufletului; a fiecărui suflet. 

Nu este treaba omului să se preocupe de călătoria altuia. Treaba omului este să-și evalueze și să avanseze în propria sa călătorie. 

Aceasta este călătoria supremă. Este una pe care mulți, dar nu toți, dintre voi ați ales să o luați în această viață. 

Să ascensionezi în timp ce te afli într-un corp fizic nu este ușor de făcut. Nu este o cale de scăpare, iar acest lucru trebuie subliniat. Nu sunteți aici ca să fiți salvați dintr-o existență provocatoare/o viață dificilă. Ați venit, în fiecare caz, să faceți față acestei provocări. 

Înțelegeți asta pentru că acum știți că această călătorie a voastră nu înseamnă că sunteți mai avansați decât semenul vostru care nu o știe. Nu. Înseamnă pur și simplu că ați ales să o obțineți acum (ascensiunea) și să continuați să existați în formă umană cu o deplină conștientizare. 

Nu a fost o alegere ușoară. 

Ați ales-o pentru că experimentarea era atât de bogată în profunzime emoțională și condițiile pentru o avansare rapidă au fost optime. 

Nu vă puneți unul împotriva celuilalt. Este atât ineficient, cât și inutil. Dacă o faceți, vă veți lupta și atașa de mișcare. Seamănă foarte mult cu purtarea unei cămăși de forță care vă inhibă mișcarea ambelor brațe. 

Pentru că voi sunteți și unul și celălalt, și să vă luptați unul cu celălalt oprește totul. Vă luptați cu voi înșivă. 

Este mult mai bine să vă focalizați pe dezvoltarea personală. 

Asta nu înseamnă că auto-critica este necesară, ci mai degrabă că creșterea de sine este necesară. 

Accelerarea mișcării către destinația aleasă de voi are loc prin libertate și focalizare. Să fii un om trezit include multe destinații. Acestea vă vor cere – tact și echilibru, iubire și cooperare. 

Nu sunteți meniți să Ascensionați și să plecați. Ați ales să Ascensionați în timp ce vă aflați aici. 

Sunteți cei mai bravi dintre cei bravi care și-au asumat greutatea unei rase în agonie pe care să o infiltreze cu lumină. Este o povară grea, dar nu prea dificilă pentru unul ca voi. 

Vremurile care urmează vă vor cere totul. 

Abilitatea voastră ca lucrător în lumină este necesară în momente ca acestea. Pentru că sunteți oameni și această rasă este a voastră. Nu uitați că voi veniți din lumină. Acea lumină, lumina voastră, este cea de care va fi nevoie acum pe preaiubita voastră Gaia și în jurul prețioșilor ei oameni. 

Aveți tot ceea ce aveți nevoie să ajungeți acolo încotro mergeți. Focalizați-vă pe lumină, ea îi va ilumina pe cei de pe calea voastră. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.