marți, 4 octombrie 2022

Sfârșitul experimentului


Unul prin Sophia Love

Sunt Unul. 

Mulțumesc! 

Sunt condiții în care oamenii suferă și condiții în care ei prosperă. Oamenii, spre deosebire de multe alte specii, prosperă indiferent de condiția în care trăiesc. Asta este o caracteristică unică a omenirii și una pe care controlorii nu au prevăzut-o. 

Pentru că, într-adevăr, tenacitatea și dorința de a trăi sunt atât de extreme în rasă, încât pur și simplu nu pot fi șterse. Dacă careva dintre voi renunță, apare un altul dintre voi care să-i întărească entuziasmul și voința de-a trăi persistă. Tocmai această insistență asupra vieții cu orice preț este cea care a pus capăt odată și pentru totdeauna planurilor întunecate ale controlorilor. Scopul lor final a fost sortit eșecului încă de la început. 

Ceea ce a făcut să tărăgăneze atât de mult este o altă caracteristică neplanificată a rasei: dorința voastră de-a include pe toată lumea. Acest împreună a fost ideea voastră. Emoția care s-a simțit atunci când ați decis asta a fost cea că nu doriți ca cineva să piardă petrecerea. Ideea a fost ca toți cei care ați semnat să luați parte la încheierea cu succes a experimentului de către rasă ar trebui să fiți împreună ca să o sărbătoriți. 

Asta este o unitate viscerală, deși nu toți sunteți conștienți de prezența ei în fiecare zi. Vă iubiți unul pe celălalt. Asta, dragul meu om, este cartea voastră de vizită. 

Să ne întoarcem acum la subiectul de astăzi. Explicația pentru o scenă de final atât de lungă este asta ...

Omenirea a luat decizia să-i pună capăt acestui experiment atunci când cât de mulți posibil vor fi la bord. 

Sclavia s-a încheiat. 

Mai erau membri ai rasei cărora nu li s-au oferit suficiente informații ca să aleagă să se alăture petrecerii. Scena finală a fost amânată ca să fie treziți mai mulți din rasă. 

Amânarea trebuia să aibă loc în așa fel încât să nu arate anormală. Cu alte cuvinte, afaceri ca de obicei. Totuși, corupția și controlul au trebuit să crească astfel încât adevărul să fie expus în mod flagrant. Asta, într-o gamă semi-confortabilă ca să fie evitată o durere prea mare.* 

În timp ce asta se întâmplă, stăpânii de sclavi și-au păstrat convingerea că încă dețin controlul și câștigă. Acum, eșalonul superior a dispărut de mult. I-au informat pe oficialii de rang inferior care este starea reală a schemei: că au dat greș. Această informare a avut un efect redus. Lăcomia și pofta de putere au fost mult prea mari ca să renunțe în acel moment. Aici vorbim despre oameni, pentru că au învățat bine și obiceiurile controlorilor sunt profund încorporate în psihicul lor. 

Așa că, ceea ce se joacă pe scena mondială nu este pe deplin ”prefăcătorie”. Dacă ar fi, fiecare participant ar înțelege farsa. Nu o fac. Acei corupți care au rămas joacă pe bune, iar premiul, pe care cred că-l dețin deja, este omenirea. 

Va fi un șoc imens pentru mai mulți oameni decât știți voi atunci când scena finală va fi jucată. Nu toți joacă aceiași strategie și nu toată lumea care joacă înțelege cine a inventat jocul. Este jocul Creației. Împinge limitele întunericului ca să descopere dacă există un punct de rupere. Rasa a dovedit că nu există. 

Depravarea, cruzimea și durerea nu-l vor împiedica pe om să prospere. 

În acest experiment, care este pe cale să se încheie, omenirea a declarat cu o finalitate absolută că Iubirea învinge. Iubirea nu poate fi eliminată. Lumina Iubirii refuză să fie stinsă. Om drag, esența ta a fost confirmată în acest experiment. 

Nu asta a fost intenția celor aflați în control și care l-au condus. Nu a fost intenția rasei care îl trăiește – nu conștient. 

Acesta, dragii mei dragi, a fost scopul Creației. A fost creat, consacrat și dus la bun sfârșit de Unul, de Mulți, de Toți. Iubirea se dovedește inexorabilă, indestructibilă și absolută în exprimarea fizică a omenirii. 

Pentru că ați stat cot la cot unul cu celălalt și împotriva unui atac violent de eforturi să vă distrugă – și le-ați făcut față tuturor. Nu există un final nefericit sau o victorie parțială. Este, într-adevăr, o victorie diferită de oricare alta. În acest joc nu există învinși reali. Iubirea este cea care învinge și acesta este un bonus pentru Creație însăși. 

Când veți înțelege vastitatea a ceea ce ați făcut, dragul meu om drag, vă veți bucura. Pentru că, cu siguranță nu există nimeni înafară de voi care să fi putut duce la bun sfârșit așa o ispravă, iar cei care vor veni după voi, vor fi învățat asta de la voi. 

Este o Unitate perfectă în modul în care a avut loc. În mod organic v-ați unit inimile și v-ați recunoscut gloria. În acea stare, ați văzut esența tuturor sufletelor și ați declarat ca ele să fie onorate. Onorarea și îngăduirea fiecărui suflet să progreseze în ritmul său este ceea ce prelungește acest joc, acest experiment care s-a încheiat deja. Este Iubire. 

Când faceți un pas înapoi să fiți martori la devastatoarea frumusețe a ceea ce faceți, sunteți smeriți. În Unime s-a întâmplat așa ceva sau a fost chiar posibil. Este în Unime. 

Ești fără egal, dragul meu om drag. Acest eveniment și mișcare care se apropie va fi ca nici unul altul în istoria Creației. Vă aflați într-un astfel de moment. Va merita fiecare pas făcut. 

Mulțumesc.

 

  

*Ceea ce a fost clar aici a fost că nu am dorit să pricinuim durere excesivă sau nenecesară. Am suferit destul.

 

Traducere Monica Poka 

 Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.