joi, 6 octombrie 2022

Mesaj de la Grupul Arcturian 2 Octombrie 2022

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit dragi cititori, 

Intensitatea energiilor Luminii care curg acum pe Pământ au făcut ca viața obișnuită să fie pentru mulți dificilă fizic, emoțional, mental și chiar spiritual pentru că dizolvă și ”agită” tot ceea ce nu este în aliniament cu acestea. Multe căi vechi familiare nu mai funcționează așa cum obișnuiau să o facă, iar noi probleme care este nevoie să fie abordate par să continue să apară. 

Ați fost conștienți de cum vor arăta vremurile actuale înainte să alegeți să vă întrupați. Ați știut că pe parcursul acestei vieți veți experimenta haosul și confuzia pentru că Pământul și colectivul urmau să intre în procesul evoluției dincolo de starea de conștiință hipnotizată care guverna de eoni. 

Pământul trece dincolo de dens și fals în real unde energii de o rezonanță mai înaltă vor permite la tot și tuturor oportunități de-a evolua într-o conștientizare a unimii cu Creatorul și a unuia cu celălalt. 

Vouă, celor care sunteți evoluați spiritual și treziți, v-a fost dată permisiunea și chiar ați fost încurajați să fiți pe Pământ în aceste vremuri în care Lumina conștiinței voastre evoluate ar adăuga automat Lumină colectivului. Au fost mulți care au dorit să fie pe Pământ în aceste vremuri, dar nu li s-a permis pentru că nu dețineau încă suficientă Lumină ca să susțină cu adevărat procesul de ascensiune a Pământului. 

Pământul curăță zone vaste de energii violente dense, putere asupra altora și de separare care au rămas latente în și pe ea de secole. Fiecare război, fiecare act de violență împotriva naturii și unul împotriva altuia și fiecare act nedrept lasă o amprentă energetică care nu se risipește brusc atunci când războiul se încheie sau oamenii pleacă acasă. Aceste energii rămân pe loc până când sunt curățate de prezența unor energii de o rezonanță mai înaltă care le dizolvă și le înlocuiesc automat. 

Multă vreme au existat indivizi evoluați a căror muncă spirituală a fost să viziteze în liniște locații care încă mai dețineau energie densă grea (locuri unde s-au dat lupte, etc.) și să le curețe aducând și inundând aceste locuri cu Lumină, adevăr și energie de o rezonanță mai înaltă. 

Vremea haotică legată de evenimentele pe care Pământul le experimentează în prezent aparent fără pauză, sunt fațete ale procesului de curățare energetică a Pământului. Pământul trebuie să se curețe mai întâi pe sine de energiile de rezonanță joasă acumulate ca să poată integra și curge frecvențe mai înalte de Lumină necesare manifestării unei lumi noi și mai evoluate spiritual. Este același proces prin care trec și oamenii în acest moment. 

Pământul este manifestarea unei idei în Mintea Divină și, ca atare, întrupează automat toate calitățile Conștiinței Divine – completitudine, plenitudine, pace, iubire, abundență, armonie, inteligență, etc. în deplinătate. La fel ca toate aparențele, ceea ce ochii umani văd ca pământ este un concept material, trei dimensional al Ideii Divine perfecte a Creatorului. Pământul și toate formele de viață de pe ea sunt UNA. Oamenii nu sunt separați de Pământ și ceea ce i se face Pământului, îi afectează pe toți. 

Există, și întotdeauna a existat, doar O SINGURĂ Conștiință Divină exprimându-se pe SINE ca tot ceea ce este. Toate formele de viață, toate varietățile, toate grupurile – elementali, devași, zâne, și multe altele care nu sunt personaje fictive din cărți de povești, ci sunt foarte reale și doar din cauza faptului că ochii voștri fizici nu sunt în măsură să vadă energia lor de o rezonanță mai înaltă nu le face non-existente. 

Creatorul este creativitate infinită și, ca atare, este sursa și substanța fiecărei forme de creativitate la toate nivelele. Omul, prin ignoranța gândirii trei dimensionale bazate pe dualitate și separare, a ajuns să creadă că el este singura și cea mai înaltă formă de viață. Tărâmul Devic, Elemental, Spiritelor Naturii, Plantelor și Animalelor sunt foarte reale. Pe măsură ce omenirea se trezește spiritual, va începe să înțeleagă și să accepte acest lucru, creând o lume în care interacțiunile pașnice și iubitoare între toate exprimările Creatorului sunt regula. 

Conștiința colectivă a omenirii se deschide către idei de unitate/unime. Haosul evenimentelor aduce oamenii împreună în moduri fundamentale și practice care adeseori le ”pornesc” procesul de trezire. Atât bogatul cât și săracul, indivizii ”importanți” și ne-”importanți” sunt afectați de incendii și inundații. Unii dintre cei care s-au crezut întotdeauna mai buni decât oricine s-au trezit brusc pe picior de egalitate cu cei față de care se credeau mai buni, ceea ce-i obligă să-și regândească sistemul de credințe. 

Totul este așa cum trebuie să fie. Toată lumea învață și evoluează într-o conștientizare spirituală mai profundă chiar și atunci când lecțiile au loc în moduri neînsemnate și aparent nesemnificative. Fiecare individ a venit pe Pământ cu un plan de experimentat, din care să învețe și apoi să absolve trecând dincolo de credințele depășite. 

Nu există accidente chiar dacă așa ar putea să pară. Nu există moarte, ci doar o schimbare a locației în călătoria continuă a fiecărei persoane în realizarea/înțelegerea că este o exprimare infinită și perfectă a Creatorului. 

Separarea este un vis care a hipnotizat oamenii Pământului pentru foarte multă vreme, dar din ce în ce mai mulți sunt pregătiți să accepte și să trăiască dintr-un nivel mai înalt de conștientizare.

Este imposibil pentru orice formă de viață să fie separată de Creator. Cum ar putea ceva exista în afara a ceea ce este omniprezent? Credeți într-un Creator omniprezent, omniscient, omnipotent sau nu? Este important să vă puneți această întrebare. 

Atingerea unei conștiințe a Unimii cu Creatorul și cu toate exprimările sale este călătoria evolutivă în care se află fiecare individ și nimeni nu o poate evita. În timp ce ziua voastră se desfășoară, păstrați-vă o mică parte din conștientizare care să cunoască întotdeauna realitatea a cine și ce sunteți, eliberând orice concepte despre ceremonie, biserica de duminică, sfinți și guru sau tradiții ca fiind necesare pentru conectarea cu Creatorul. 

Totul decurge conform planului. 

 

Noi suntem Grupul Arcturian 10/2/22

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.