sâmbătă, 29 octombrie 2022

Cum să vă protejați mediul înconjurător

Pallas Athena prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, iubite ființe de lumină, eu sunt Pallas Athena. Este o bucurie să fiu în prezența voastră astăzi și să vă aduc câteva idei și instrumente care să vă servească în crearea unui mediu energetic care să vă susțină Ascensiunea, vindecarea, transformarea și, desigur, manifestarea Creatorului. 

Mediul vostru în care trăiți, lucrați, în care existați este extrem de important, acționează ca o sursă de alimentare și inspirație pentru călătoria voastră de Ascensiune și exprimarea voastră a Creatorului. Prin urmare, este important ca mediul vostru să reflecte frumusețea voastră interioară, divinitatea și echilibrul vostru interior, propulsându-vă înainte să vă atingeți obiectivele. Este important ca mediul vostru să fie armonizat cu ființa voastră, astfel încât să vă simțiți confortabil, mulțumiți și în pace în mediul vostru înconjurător. Cu instrumentele pe care eu, Pallas Athena, doresc să vi le ofer astăzi, veți fi în măsură să creați cel mai perfect mediu pentru voi, oriunde ați merge. 

Acum, eu, Pallas Athena, sunt supraveghetoarea energiei aurii a Creatorului, lumina Conștiinței Christice și a iubirii necondiționate. Vibrația aurie este a celei de-a douăsprezecea Raze, nu are nici o legătură cu religia, este pur și simplu o exprimare pură a Iubirii Creatorului și acționează ca energie de activare care vă servește în accelerarea Ascensiunii voastre. Mulți dintre voi sunteți conștienți de Flacăra Violet a Luminii supravegheată de către Lady Portia în cea de-a Șaptea Rază a Luminii. Această Flacără Violet a Luminii este o energie a transmutării, ea dizolvă vibrațiile negative, energiile stagnante sau blocate. Le aspiră în flacăra sa și le dizolvă. Eu, Pallas Athena, cred că fundația creației celui mai important, mai perfect mediu al vostru ar trebui să înceapă cu Flacăra Violet. 

Doresc să vă descriu și să împărtășesc cu voi multe alte flăcări care sunt disponibile. Este important, de asemenea, să știți că puteți amesteca flăcările ca să creați o flacără de lumină sau mai multe flăcări de lumină într-una care promovează și susține un mediu care servește Ascensiunii voastre. Flacăra Violet poate fi amestecată cu alte flăcări de lumină ca să vă servească. Puteți începe prin invocarea Flăcării Violet a Luminii cu cea mai potrivită vibrație și culoare să existe în mediul vostru așezând-o în fața voastră sau într-o anumită cameră, spațiu, clădire, zonă sau chiar scenariu. Lăsați Flacăra Violet să se așeze, s-ar putea să simțiți că începe deja să lucreze. Deși mai sunt și alte flăcări de lumină la care puteți apela, este important să începeți să înțelegeți flăcările de lumină care vă vor servi. Puteți intra în interior, în ființa voastră, să vă concentrați în interior și să întrebați ce calități este nevoie să ancorați în mediul vostru ca să vă servească acum. Puteți experimenta o înțelegere a calităților sau s-ar putea pur și simplu să dețineți capacitatea să simțiți sau să știți. Vă puteți chiar imagina calitățile care s-ar putea să vă placă, poate pacea, iubirea, siguranța, securitatea, fericirea, bucuria, chiar extazul și beatitudinea. Creați o flacără de lumină multidimensională și multifațetată care să servească mediului vostru înconjurător. Flacăra reprezintă lumina în acțiune, arde constant, absorbind constant energii sau radiind energii care să vă servească. Va fi activă, schimbându-se, transformându-se și călătorind împreună cu voi. Va avea o conștiință proprie și intenția sa va fi să vă servească. 

Înainte să începeți, poate doriți ca pur și simplu să vă enunțați intenția, care doriți să fie rezultatul obținut prin folosirea flăcărilor de lumină. 

Poate doriți să apelați Flacăra Protectoare a Arhanghelului Mihail. Puteți folosi și Flacăra Diamantină de Curățare a Arhanghelului Mihail. Aceasta este o energie Angelică de curățare care conține milioane de diamante, cristale de diamant în flacără. În timp ce radiază spre exterior crează echilibru și susține, în același timp, o profundă curățare. Când apelați Tărâmul Angelic, sunt multe flăcări disponibile, Flacăra Vindecătoare a Arhanghelului Rafael, Flacăra Creativă a Arhanghelului Gabriel. Puteți apela la Flăcările Angelice ale Iubirii, Păcii, Bucuriei, toate și multe calități. Sunt Flăcări conectate cu Maeștrii Ascensionați. Saint Germain are o flacără de lumină foarte frumoasă, care conține unele dintre calitățile Flăcării Violet, dar susține transformarea și evoluția într-o cale spirituală mai mare. Maestrul Lanto deține o Flacără Alb-Galbenă a Luminozității foarte strălucitoare care face ca totul să strălucească mai puternic, ajutându-vă să vedeți, simțiți și recunoașteți lumina în orice și în toată lumea. Maestrul Kuthumi deține o flacără plină de înțelepciune străveche. Maestrul Yeshua deține o flacără dedicată iubirii. Puteți apela și la flacăra mea, Pallas Athena, iar acest lucru vă va da voie să accesați Conștiința Christică aurie, Flacăra Iubirii Necondiționate. 

Maestrul Serapis Bey deține o flacără frumoasă care susține claritatea mentală, în timp ce Maestrul El Morya deține o flacără care este conectată la putere, voință, stima de sine și încredere. De fapt, toți Maeștrii Razelor de Lumină dețin flăcări la care puteți apela să vă slujească. Chiar și Ființele Stelare au Flăcări de Lumină, Ființele Venusiene dețin o flacără frumoasă conectată la iubire, Arcturienii dețin o flacără care susține dezvoltarea tehnologiei luminii și dezvoltarea a orice într-o vibrație mai înaltă a luminii. Andromedanii dețin o flacără plină cu cunoașterea Universului Creatorului. Mahatma deține o flacără care încapsulează întregul Univers al Creatorului, o vibrație înaltă strălucitor scânteietoare. Puteți apela la o flacără de lumină din Tărâmul Naturii dacă doriți să experimentați o mai bună împământare, o mai mare conectare cu Mama Pământ. Mama Pământ însăși deține o flacără de lumină. Puteți invita o flacără de lumină din sufletul vostru și grupul vostru de suflet în mediul vostru care să dețină calitățile care acum vă servesc cel mai mult Ascensiunea. 

De fiecare dată când invitați o flacără de lumină pe care o alegeți sau pur și simplu invitați cele mai potrivite flăcări de lumină, invitați acea flacără să se contopească cu Flacăra Violet a Luminii și cu orice alte flăcări de lumină pe care le-ați ancorat. Ele sintetizează devenind o flacără de lumină care vă servește. V-aș sfătui să nu integrați mai mult de cinci sau șase flăcări de lumină de fiecare dată. De fiecare dată când integrați o flacără de lumină puteți ține acea flacără de lumină în ființa voastră și le puteți integra în voi, iar apoi să le așezați în mediul vostru sau le puteți așeza direct în mediul vostru. De fiecare dată când are loc o integrare a flăcărilor, acordați-vă un moment să simțiți energia curgând. Se simte potrivită? Vă servește? Vă inspiră? Vă face să vă simțiți mulțumiți și în siguranță? Dacă nu, atunci cereți să fie eliminată și încercați altceva. Creați un amestec de energii care să servească mediului vostru înconjurător și să acționeze ca o fundație pentru voi. Veți descoperi că creați o flacără cu multiple calități pe care să o folosiți din nou și din nou, până când într-o zi până când vă dați seama că este nevoie să fie transformată, modificată sau schimbată pentru că și-a îndeplinit scopul sau s-ar putea să vă facă plăcere să creați flăcări diferite astfel încât zone diferite ale mediului vostru să vă servească diferit. 

Aceasta este o practică minunat de explorat și de experimentat, vă încurajează să fiți mai sensibili la mediul vostru înconjurător și la energiile din mediul vostru, precum și să lucrați cu flăcările, având încredere în energii și în modul în care ele vă servesc. Veți ridica vibrația Pământului precum și a propriei ființe și a existenței voastre pe Pământ. Puteți crea flăcări care susțin protecția, curățarea, vindecarea, pacea, securitatea și siguranța, toate acestea vă vor servi bine. 

Este momentul să mă retrag, iubirea mea este întotdeauna cu voi,

 

Eu sunt Pallas Athena, vă mulțumesc.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.