miercuri, 5 octombrie 2022

Împământarea prin Chakra Inimii

Ființele Venusiene prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, noi suntem Ființele Venusiene. Ne deschidem acum spațiul inimii vouă și vă oferim iubirea noastră a Creatorului, iubirea noastră de sine și iubirea noastră față de tot ceea ce Creatorul este. Vă iubim foarte mult. Dorim ca voi să experimentați un univers care este plin de iubire, creat din iubire și care manifestă iubire. Asta este realitatea în care existați în interior, dorim să vă încurajăm să o percepeți, să o simțiți, să cunoașteți și să vă bucurați de universul iubirii.   

Împământarea este un aspect atât de esențial al ascensiunii pe măsură ce vă schimbați și transformați în mod constant. Întotdeauna este nevoie să vă împământați în Mama Pământ și să vă împământați în realitatea pe care o creați, precum și în esența și în adevărul vostru. Dorim să împărtășim cu voi un mod în care vă puteți împământa în spațiul iubirii; spațiul iubirii care se află în voi și spațiul iubirii care se află în afara voastră în Universul Creatorului. Prin acest proces simplu de împământare, nu numai că vă veți simți cel mai în siguranță, echilibrați și stabili în realitatea voastră, cu claritate și înțelegere, vă veți lăsa chakra inimii să se deschidă și să se expansioneze, întreaga voastră ființă se va dezvălui și câmpul vostru de energie va vibra și va pulsa cu o viteză mai mare extinzându-se în realitatea din jurul vostru. Când vă aflați în acest spațiu, totul curge cu o mai mare ușurință. Sunteți în măsură să vă exprimați adevărul, sunteți în măsură să manifestați realitatea care vă servește și vă împlinește, de care sunteți în măsură să vă bucurați în fiecare moment pentru că meritați asta. Dorim să împărtășim cu voi modul în care puteți obține această împământare prin chakra inimii. 

În primul rând dorim ca voi să conștientizați și să recunoașteți ce iubiți în realitatea voastră sau pe cine iubiți în realitatea voastră? Aveți un partener/o parteneră? O persoană iubită? Un membru de familie, poate fi un animal pe care să-l iubiți foarte mult? 

Noi, Ființele de pe Venus, vă invităm să vă gândiți la o ființă pe care o iubiți foarte mult. Poate fi unul dintre ghizii voștri sau cineva din realitatea voastră. Dați-vă voie să vă observați ce se petrece în ființa voastră când vă gândiți la iubirea voastră pentru acea persoană/ființă. Dați-vă voie să observați cum chakra inimii voastre se expansionează, poate că pieptul vostru se umple cu iubire. S-ar putea să simțiți că exprimați iubire cu fiecare expirație pe care o faceți sau s-ar putea să descoperiți că este nevoie să vă exprimați iubirea cu fiecare expirație ca să percepeți, simțiți și conștientizați acea iubire pe care o aveți pentru această ființă. 

În timp ce experimentați iubirea pe care o aveți pentru această ființă, lăsând-o să crească, observați și fiți conștienți de modul în care vă afectează și influențează corpul și ființa. S-ar putea să descoperiți că vă simțiți mai stabili, mai împământați, mai mult într-un spațiu al iubirii. 

Pe măsură ce conștientizați acest spațiu al iubirii dați-vă voie să conștientizați și podeaua, pământul, pe Mama Pământ sub voi. Poate tălpile sau corpul vostru ating podeaua sau dacă nu, fiți pur și simplu conștienți că aveți podeaua sub voi, Pământul, solul, pe Mama Pământ, chiar și-atunci când vă aflați în avion tot o aveți pe Mama Pământ sub voi. 

Întotdeauna există o conectare care poate fi conștientizată și această conectare simplă este cea care vă dă voie să experimentați împământarea iubirii. În timp ce vă aflați într-un spațiu al conștientizării, recunoașterii iubirii și o împământați, iubirea vă împământează deja, dar procesul împământării crește și amplifică experimentarea iubirii. Apoi, din acest spațiu al iubirii puteți începe să vă uitați la alte aspecte ale realității voastre. 

Noi, Ființele Venusiene, vă încurajăm ca mai întâi să observați totul și pe toți cei pe care-i iubiți. S-ar putea ca băutul unei cești de ceai sau cafea să vă dea voie să experimentați iubirea pe care o aveți. Poate fi un copac pe care-l iubiți, poate fi o experiență pe care o iubiți, o conectare cu un ghid pe care-l iubiți. Pot fi multe ființe în realitatea voastră pe care le iubiți. Unele dintre acestea pot fi ființe din Tărâmul Naturii, puteți descoperi că vă iubiți casa, grădina sau o anumită țară. 

În timp ce treceți prin această călătorie de-a descoperi și fi conștienți de ceea ce iubiți, veți descoperi că iubiți culori, vă deschideți inima. Vă împământați; vă împământați într-un spațiu al iubirii. Deveniți din ce în ce mai conștienți de cum se simte să emanați iubire, și să fiți în acel spațiu de iubire, în care iubirea vă umple întreaga ființă. Cu cât mai mult conștientizați asta, cu atât mai mult recunoașteți că sunteți o ființă a iubirii împământată, echilibrată, ancorată în Mama Pământ. Apoi urmează călătoria de abordare a zonelor din realitatea sau din ființa voastră care nu dețin vibrația iubirii. Pot deține vibrația urii, furiei, fricii sau a rănirii. Atunci vă dați voie să accesați iubirea pe care o cunoașteți atât de bine în ființa voastră și abordați din acest spațiu al iubirii orice ce are nevoie de vindecare sau transformare privind prin ochii iubirii voastre interioare, iubirii voastre interioare împământate. 

Vă aflați într-un spațiu de echilibru, de deschidere, permiteți curgerea Creatorului și a Mamei Pământ, totul este sincronizat. Prin urmare, veți înțelege răspunsul. Veți înțelege de ce este nevoie ca să faceți tranziția, să transformați această situație sau experiență și veți fi în măsură să urmați acea ghidare. Prin urmare, veți începe să practicați abordarea a orice dintr-un spațiu de iubire din ființa voastră și veți observa cum lucrurile se transformă cu ușurință și fără efort și cum tot mai multe lucruri iubitoare se manifestă în realitatea voastră. Acesta este modul în care vă împământați în realitatea și ascensiunea voastră prin chakra inimii; crează cea mai beatifică experimentare, o realitate plină de beatitudine și o ascensiune accelerată. 

Noi, Ființele Venusiene, suntem prezente să vă susținem, așa că, vă rugăm să ne chemați chiar și dacă doar doriți să vă înconjurăm cu iubire, o vom face cu bucurie. Vă rugăm să luați cuvintele noastre în inima voastră și să acceptați ceea ce vi se pare potrivit și necesar. 

Vă iubim, cu drag, vă mulțumim,

 

Noi suntem Ființele Venusiene

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.