joi, 13 octombrie 2022

Oala cu Aur

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Veți fi consolați de aceste cuvinte împărtășite astăzi. Vă vor ajuta să înțelegeți o lume care pare să nu aibă înțeles deloc. Asta se datorează poveștilor (veștilor) contradictorii. Se datorează ducerii la îndeplinire a etapelor finale ale luptei pentru recâștigarea controlului asupra lumii în care trăiți. Pe măsură ce se fac mișcările finale, tot mai puțin efort se depune ca ele să fie ascunse. Pot vedea că există numeroase elemente confuze în această poveste în timp ce voi vă luptați pentru o singură explicație. 

Într-un sens general, există un adevăr cuprinzător. Este spus într-o poveste despre posesie și cucerire, stăpânire și trădare. De asemenea, este spus mult mai personal împreună cu experiența personală și scop autodeterminat. Aceste lucruri se întâmplă deodată. Sunt spuse simultan, toate cele care conțin adevăr. 

Confortul relativ al componentei voastre a poveștii va fi determinat de rolul pe care l-ați ales. Nu ați ales incorect. V-ați dorit o creștere maximă. 

Veți ajunge să vă dați seama că cea mai mare învățare se obține prin cele mai inconfortabile situații. Acestea fiind spuse, veți (și o faceți) învăța din fiecare caz și în fiecare viață. Acest interval de timp specific, cel al Marii Treziri, oferă oportunitatea unei masive creșteri și vindecări. Este o viață în care anume v-ați ales rolul ca să evoluați mai rapid. 

Este un timp unic. Ați trecut deja prin multe dificultăți și vă mai așteaptă încă vremuri dificile. Fiecare dintre aceste obstacole și dureri de inimă, vă formează iubirea profundă până când ea devine tare ca granitul. În felul ăsta sunteți indestructibili. 

Sunteți o populație determinată. 

Ceea ce vă mai stă în față nu este pentru punerea la încercare a inimii voastre. Prin asta vă veți testa puterea. 

Este adevărat că ați fost testați deja. Totuși, ceea ce urmează să vină este diferit pentru voi. Ce se întâmplă în continuare vă va pune la încercare capacitatea de-a discerne ficțiunea de non-ficțiune, binele de rău. 

Presupunerile voastre vor fi contestate. Presupunerile voastre despre tot și toate. 

Ați trăit într-o lume iluzorie, presupunând că a fost reală. 

V-ați supus legilor și ați plătit taxe percepute împotriva voastră, presupunând că ele au fost necesare și că făcând acest lucru v-a ajutat să faceți din voi o persoană ”bună”. 

Ați fost cu mândrie un cetățean ”care respectă legea” neștiind că aceste legi, în majoritatea cazurilor, au fost menite mai degrabă să vă îngrădească și să vă spele creierul decât să vă ajute. Sunt atât de multe circumstanțe în viața voastră de zi cu zi care au fost minciuni și aici ați fost induși în eroare. Toate acestea, neștiute de voi. 

Cooperarea voastră nu a făcut altceva decât să încurajeze realitatea fabricată și pe creatorii ei să continue șarada. Au devenit îndrăzneți și din ce în ce mai nerușinați în nelegiuirile lor. 

Veți avea nevoie de timp să descâlciți această rețea încâlcită de minciuni, oameni dragi. Odată ce ele sunt văzute și înțelese, va trebui să decideți ce se păstrează și ce se aruncă. Vor fi dezbateri și schimbări și multe începuturi false. 

Multe dintre acestea vor avea loc în domenii ale vieții voastre de care nu sunteți obișnuiți să vă preocupați. Ați ”presupus” că de aceste părți au grijă ”autoritățile”  și ați avut încredere în acele autorități. Aici vă voi prezenta o idee care vă va ajuta în vremurile care vin. Este cea că veți trăi o viață cu totul diferită și, prin urmare, sunt părți ale ei pe care nu le-ați văzut înainte. 

Ceea ce se schimbă este TOTUL, dragul meu om. 

Acum, o mare parte din viață voastră este petrecută în modul supraviețuire, iar pachetul este stivuit în favoarea facțiunilor de control, nu a voastră. Voi munciți din greu și simțiți presiunea din cauza prețurilor și taxelor. Creierului îi mai rămâne puțină putere de luat în considerare ca să ajute la rezolvarea problemelor lumii, așa că, majoritatea dintre voi nu o faceți. 

Autorităților la care le-ați cedat volanul nu sunt de încredere, așa că, ce-i de făcut? 

Abia mai funcționați. Cum ați putea să adăugați pur și simplu mai multă complexitate navigării prin viața voastră fără să ajungeți să fiți zdrobiți sub greutatea și mai multor responsabilități? 

Se va face, dragul meu om, într-un mod mult mai simplu decât vă imaginați. 

Întreaga voastră lume este pe cale să se schimbe. 

Și corpul vostru este pe cale să se schimbe. ADN-ul latent se activează. 

Schimbările lumii includ accesul la prosperitate și la o îngrijire medicală mai bună. Vă veți simți mai bine. Veți avea mai mult timp liber. Zilele voastre nu vor mai fi structurate în jurul școlii obligatorii și a unui program de muncă de la 9 la 5. 

Zilele voastre vor fi ocupate cu afacerea trăirii, iar acesta este un manual cu mult diferit decât cel pe care-l urmați în prezent. 

Va fi nevoie de timp ca eliberarea emoțională a datoriilor și îndatoririlor să fie completă. Totuși, pe măsură ce acest lucru se petrece treptat și vă dați seama că aveți o autonomie și libertate deplină, mintea voastră se deschide mai departe către creștere și posibilități de creație. Acest lucru coincide cu noua activare a ADN-ului vostru și vă puteți imagina posibilitățile care apar. 

Sunt nelimitate moduri în care viața poate fi trăită odată ce nu mai este restrânsă de sclavie. Vă veți simți inspirați să le descoperiți și să le experimentați. Veți dori același lucru pentru familiile și semenii voștri. Toate aceste sentimente vor răsări odată ce certitudinea libertății voastre se instalează. 

Ți se cuvin vremuri mai bune, om drag. Ele vor fi create de voi, de bunăvoie, pe măsură ce vă proiectați zilele și vă maximizați momentele din ele. Preluarea controlului asupra vieții voastre va fi făcută atât cu bucurie cât și cu ușurință. Vei vedea, om drag, vei vedea. 

Oala cu Aur de la capătul curcubeului vă așteaptă. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.