luni, 10 octombrie 2022

Terminați cu asta!

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Ceea ce a fost nu mai este – inclusiv ceea ce a fost cu doar câteva zile sau ore în urmă. Într-un fel, sunteți într-una din acele roți de carnaval care vă întorc cu susul în jos, lateral și în sus și jos. Și la fel cum a fost adevărat atunci când ați fost fizic în acele roți, ființa voastră interioară este agitată până în punctul de a se îmbolnăvi. 

Dacă mișcarea viguroasă a vieții voastre actuale este prea mult pentru voi acum, opriți-vă, odihniți-vă și îndepărtați-vă. Nu există nici un motiv să intrați în acele situații decât dacă voi doriți. V-ați încheiat călătoria inițială de tranziție – călătoria pe care majoritatea din jurul vostru tocmai o încep. 

Să vă plasați în actuala arenă agitată și frenetică a multora dintre cei care vă urmează, nu-i ajută nici pe ei, nici pe voi. Îndepărtați-vă. Declarați-vă liberi în voi înșivă. Să pretindeți sau să încercați să le calmați fricile vă trage într-o gaură de iepure* care nu vă este de folos nici vouă, nici lor. 

Cei care vă urmează trebuie să treacă prin fricile lor – la fel cum ați făcut și voi. 

Voi vă îmbinați resursele interioare cu cele ale Universurilor. Dar cei care vă urmează doresc să vă întoarceți și să le îmbunătăți viața pentru că voi deja stăpâniți ceea ce ei experimentează. Cei din valurile care vă urmează sunt în școala elementară, iar voi sunteți într-un program de absolvire. Voi nu aveți nici timpul, nici energia să aveți grijă de ei – voi determinați cum să abordați și să vă încheiați cel mai bine cursul de absolvire. 

Harta detaliată pe care ați furnizat-o valurilor care vă urmează este disponibilă tuturor. Nu este nevoie să mergeți alături de ei în timp ce interpretează acea hartă. 

Cei care vă urmează vor ca voi să-i informați că sunt pe calea cea bună, sunt ființe bune și că în curând totul va fi din nou confortabil. Voi nu aveți energia, sau în acest caz, timpul necesar să faceți asta. Ați finalizat ghidarea celor care vă urmează oferindu-le o hartă către pacea interioară. Nu puteți face mai mult. Așa cum nu puteați salva toate ființele din lume atunci când erați 3D. 

Actuala voastră lume este destul de mică pentru că voi sunteți centrul ei. 

S-ar putea să fie câteva ființe cu care puteți comunica la nivel de absolvent, dar majoritatea dintre cei cu care interacționați vor avea nevoi dincolo de energia pe care voi o puteți oferi. Imaginați-vă un student absolvent de fizică care își încheie programul de absolvire să ajute elevi de clasa a VIII-a puțin interesați de fizică. 

Nu mai sunteți în situația de a purta de grijă în nici un sens al cuvântului. 

Cei care vă urmează vă vor asalta cu furie, vocalizări jalnice și orice își pot ei imagina ca să vă întoarcă în colțul lor ”săracul de mine”. Dar dacă o faceți, vă veți simți inconfortabil, chiar bolnavi, iar acest lucru nu le va schimba viața sau angoasa. 

Nu puteți îmbunătăți viața celor care vă urmează, indiferent de cât de sârguincios ați încerca să faceți asta. Iar ei nu își pot nega responsabilitatea personală să-și înfrunte propriile frici. Nu sunteți purtătorul de grijă al nimănui în ciuda asistenței pe care alții au cerut-o și au primit-o luni de zile, decenii sau eoni. Sunteți doar un ghid care a oferit tot ceea ce a putut – o hartă simplă care să-i ajute pe alții să-și găsească calea. 

Cei care vă urmează au ocazia să construiască pe calea pe care voi ați creat-o. Voi vă aflați într-un loc diferit care nu vă dă voie să renunțați sau să dați înapoi. Voi v-ați încheiat rolul de purtător de grijă. 

În ceea ce-i privește pe cei care doresc să rămână în 3D, aveți atât de puține în comun cu ei încât vă simțiți inconfortabil în prezența lor. 

Cei care nu sunt încă în faza voastră de tranziție vor încerca să vă oblige să vă întoarceți la ceea ce era menit să le îmbunătățească lor viața – ceva ce numai ei pot face. Voi nu sunteți în roata lor de carnaval. Nu faceți parte din susul, josul și centrifuga de jur împrejur pe care cei care vă urmează o găsesc ispititoare.  Voi ați încheiat acea agitare. 

Este momentul să vă concentrați asupra noilor aplicații cu care doriți să experimentați. Sunteți un student absolvent Universal care explorează multe arene noi – care a terminat-o cu purtatul de grijă și agitarea pe care o implică acum. Așa să fie. Amin.


*termen folosit ca referire la o situație care este ciudată, confuză sau ilogică și adeseori greu de scăpat din ea.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.