duminică, 9 octombrie 2022

Cum să îmbrățișați libertatea și expansiunea

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări dragilor, eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă invit să pășiți în liniștea din ființa voastră, să vă odihniți în acest moment de liniște, un moment care este aproape ca o pauză. Cu toate acestea, s-ar putea să fie zgomotos, haotic și s-ar putea să existe tulburări. Indiferent dacă acele energii se află în ființa voastră sau în afara voastră, puteți întotdeauna păși în liniște, o pauză în ființa voastră unde vă aduceți aminte de adevărul vostru ca și cum v-ați uita la esența voastră divină, amintindu-vă cine sunteți, misiunea și scopul vostru. 

Ce vă doriți să obțineți și cum doriți să fiți? 

Când intrați în acel spațiu din ființa voastră, vă amintiți tot ceea ce sunteți și că tot ceea ce sunteți este Creatorul. Acest lucru vă trezește puterea, lumina, iubirea, cunoașterea interioară și intuiția, iar în acel moment de liniște sau pauză, vă expansionați. Câmpurile voastre de energie se expansionează, energiile stagnante dispar, vibrația voastră se accelerează și devine mai luminoasă. Deveniți plini de lumină, iubire, pace și adevăr și, chiar dacă și numai pentru o clipă, există o recunoaștere a libertății în timp ce pășiți în liniștea din ființa voastră. Intrați în libertatea voastră, un spațiu în care limitările sunt dizolvate, în care vă puteți conecta cu adevărul vostru, întrupa și fi adevărul vostru, obținând toate răspunsurile și susținerea de care aveți nevoie. Accesați libertatea și expansiunea. Cu cât mai mult vă conectați cu această energie în ființa voastră, cu atât mai mult veți recunoaște senzațiile familiare de libertate și expansiune. Există o vibrație, un scop pentru libertatea și expansiunea voastră. Este impuls, creștere și continuare. Libertatea nu vrea să stea nemișcată, nu vrea să fie mereu la fel. Vrea să crească, să aibă mișcare de curgere și, desigur, același lucru este valabil și pentru expansiune. Putem recunoaște că expansiunea și libertatea sunt aceiași energie, cu cât mai mult vă extindeți adevărul și esența, cu atât mai mult vă conectați cu libertatea voastră. Libertatea poate fi o energie dificil de recunoscut, înțeles și experimentat atunci când vă aflați într-o realitate fizică. Realitatea fizică conține vibrația separării, deoarece vă aflați într-un corp fizic și vă simțiți separați de alte ființe și suflete, deși nu este cazul. O conectare este întotdeauna prezentă și adevărată. Sunt lecții, învățări și învățături legate de separare, cu toate acestea, în prezența libertății, începeți să treceți dincolo de separare, înțelegând că totul este conectat și în Unime, chiar și atunci când lucrurile par separate pe Pământ. Când acest lucru se întâmplă, se simte ca și cum ați fi fost conectați la o nouă rețea de comunicare și conectare. 

Cum vă conectați cu libertatea? 

Este nevoie să contemplați ce înseamnă libertatea pentru voi, credințele, părerile, perspectivele pe care le aveți voi cu privire la libertate. Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să renunțați la toate credințele, perspectivele și părerile cu privire la ceea ce este libertatea pentru voi și să pășiți, în schimb, în ființa voastră în liniștea, în libertatea prezentă deja acolo și să o absorbiți. Dacă vă vine în minte o imagine sau o perspectivă cu privire la libertate, conștientizați-o, apoi dați-o la o parte și conectați-vă din nou la adevărul libertății din ființa voastră. Continuați acest proces până când simțiți că întrupați vibrația libertății. Cu fiecare credință și perspectivă cu privire la ceea ce este libertatea care vine în conștientizare, treceți printr-o etapă de conștientizare și întrupare. Prin urmare, de fiecare dată când renunțați la acea credință sau părere, treceți într-o nouă vibrație a libertății, o nouă expansiune a libertăți pe care să o întrupați. Prin acest proces întrupați libertatea, simțind-o, cunoscând-o în loc să o înțelegeți cu mintea voastră. Cu toate acestea, libertatea este atât de magnetică și de atrăgătoare pentru Universul Creatorului, încât atrage experiențe în realitatea voastră ca să vă dovedească libertatea pe care o întrupați. Ar putea fi capacitatea de-a iubi expansiv, s-ar putea ca asta să se manifeste în realitatea voastră ca un loc de muncă de care vă bucurați sau poate că nu este nevoie să fie un loc de muncă. Libertatea, adevărul din ființa voastră, nu se manifestă întotdeauna în modul în care s-ar putea să le percepeți. Totul are legătură cu conectarea cu adevărul din ființa voastră și evoluția sa în întruparea și manifestarea voastră, astfel încât noi vedem că libertatea și expansiunea merg mână în mână susținându-se una pe cealaltă. Că acesta este un aspect natural al ființei voastre. 

De ce sunt libertatea și expansiunea atât de importante acum? 

Veți fi în măsură să-mi spuneți voi acest adevăr. Eu pot să împărtășesc cu voi că vibrația voastră se accelerează, obiceiurile, gândurile, credințele și părerile voastre sunt cele care crează limitări în jurul vostru. Barierele voastre opresc impulsul vostru natural actual al Ascensiunii și, astfel, în acest moment, este nevoie să vă eliberați. Asta înseamnă să vă treziți și să pășiți în următoarea etapă a Ascensiunii, lăsând vechiul în urmă, lăsând în urmă obiceiurile, părerile și credințele care nu vă mai servesc. Asta este o experimentare plină de bucurie și beatitudine. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să contemplați cuvintele mele, energia mea și prezența libertății și expansiunii în ființa voastră. 

Sunt aici să vă susțin la fiecare pas. Vă mulțumesc. 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.

 


Traducere Monica Poka 

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.