vineri, 28 octombrie 2022

Vești de Mare Bucurie

Unul prin Sophia Love

Sunt Unul. 

Apar acum mai multe împrejurări pentru voi care garantează vești de mare bucurie în acest sezon de sărbători care urmează pe Pământ. Acestea sunt împrejurări ale nașterii voastre, ale originii și scopului vostru în contrast cu cele ale asupritorilor voștri. Pentru că, așa cum voi vă găsiți în situația întoarcerii la originea și scopul vostru, așa sunt și ei. 

Scopul și intenția celor care controlează Pământul nu sunt în favoarea Unu-lui. Vocea Unu-lui* depășește ca număr vocile celor controlează, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată aici cu atâta regularitate sau într-o zonă atât de răspândită. 

Vocea Unu-lui a crescut în volum. Sentimentul Unu-lui este neliniște și nefericire. 

Dați-vă seama că vocea ridicată a opoziției și neîncrederii este auzită, într-un fel sau altul, de toate părțile. Este înregistrată. Ridică întrebări; întrebări fără răspunsuri imediate sau satisfăcătoare. Acesta este modul în care cunoașterea comună se schimbă și mințile sunt modificate. Trebuie să existe un fel de întrerupere și acea întrerupere a avut loc. 

Pentru că, indiferent de care parte te afli sau pentru care lupți, ceva din adâncul tău îți trimite un mesaj că ceva nu este în regulă. 

Ceea ce se joacă între partide și cei aflați la putere este aproape identic ca conținut și plângere. ** Cu toate acestea, fiecare ”parte” arată cu degetul către cealaltă, ca și cum cealaltă parte ar fi cauza. 

În asta se află aberația. 

Cine este cauza, este invizibil sistemului de control public care guvernează ambele părți. Cei care servesc sistemul de control se află de ambele părți. 

Crimele împotriva rasei omenirii au fost comise de ambele părți și au fost îndreptate către ambele părți. 

Nimeni nu a scăpat acestui abuz din partea sistemului de control. Acesta este motivul pentru care demontarea lui va lua ceva ”timp” liniar ca să fie completă. A infectat atât de mulți jucători, oameni și programe încât este o provocare să fie pe deplin dezvăluit și expus. 

Nimeni, în momentul dezvăluirii complete, nu va scăpa să nu fie surprins. S-ar putea să fiți surprinși de rolul persoanelor sau al instituțiilor, în orice caz există ceva neașteptat în adevărul absolut al corupției care s-a înstăpânit aici. 

Pe măsură ce vocea Unu-lui crește în intensitate în semn de protest și suspiciune, toți vă auto-examinați. Acesta este un timp al descoperirii. 

Ceea ce veți vedea va iniția auto-reflecția. Trebuie să o facă. Realitatea voastră se prăbușește în fața ochilor voștri în timp ce voi îi umblați cărările. 

Cu toate acestea, nu toate părțile vor ajunge la aceiași concluzie. Ceea ce este comun pentru toate părțile este adevărul care iese la iveală. 

Este cu mult mai mult ”bine” aici decât a fost făcut public.*** Prin urmare, este cu mult mai mult ”bine” aici decât s-a imaginat. Este un truc de magician și o iluzie la care ați cedat cu toții. 

Aceia dintre voi care sunteți compromiși și urmați idei sau oameni corupți ați fost înșelați fiind făcuți să credeți că majoritatea simt și cred la fel ca voi. Că este drept și puternic să faceți asta. Această convingere a fost întărită prin prezentările mass-mediei de top ale alegerilor întunecate și acțiunilor întunecate care sunt egoiste, distrug viața și sunt manipulatoare. 

Aceia dintre voi care nu sunt compromiși și încearcă să ducă sau promovează o viață care să fie benefică lui Gaia și/sau omenirii, v-au fost prezentați ca ”dușmani” ai scopului vostru ca și cum ar fi fost vecinii voștri. În acest fel v-ați lăsat și voi prinși în iluzia Matricei care întoarce omul împotriva omului și pledează în favoarea violenței din motive îndreptățite. 

Întreaga Matrice este orientată să vă producă pierdere – o pierdere a speranței. 

O pierdere a speranței duce la o pierdere a încrederii**** și dacă cei corupți vă pot acapara încrederea, au câștigat premiul pe care îl caută. 

Acest premiu este potențialul vostru creator – puterea voastră primordială în viață, este cea a creației. 

Creația este alimentată de încrederea în sine. Încrederea în sine conduce intenția și, în cele din urmă, acceptarea adevărului. 

Mass-media a fost structurată în așa fel încât să vă separe de o concentrare asupra susținerii vieții și susținerii gândirii, și apoi de activitate. Acesta este motivul pentru care doar cei mai puternici dintre voi se află acum aici. Forța destinată controlului final a fost masivă. 

Cu cât mai zgomotoasă devine, cu atât mai slabă este – rețineți asta. În trecutul nu atât de îndepărtat n-a fost prea dificil să vă facă să acceptați versiunea lor distorsionată asupra vieții și ce este ”necesar”, ca adevărat. Acum multe dintre acestea sunt puse la îndoială. Așa că, devin mai zgomotoși. Pot deveni și mai zgomotoși. Totuși, nu mai zgomotoși decât Vocea Unită a Omenirii. 

Omenirea a învins. 

Veștile care vor veni în curând vă vor satisface inimile întrebătoare și vă vor aduce o stare de pace. Anularea acestei agende corupte este inevitabilă. Restructurarea va lua ceva timp. Cu toate acestea, cu aceste vești bune care să vă susțină și cu o muncă de succes în spate, să mergeți mai departe va fi un lucru simplu de făcut și cu plăcere. 

Pe măsură ce vă recunoașteți scopul și vă alegeți căile, calea pentru cei care vin după voi devine mai clară. Aceștia sunt ocupanții noii voastre lumi, Sunt copiii voștri, copiii copiilor voștri și așa mai departe. Ei au așteptat ca voi să faceți pasul și să începeți călătoria. Astfel, călătoria voastră devine acum a lor. Într-adevăr, va fi un timp plin de bucurie. 

Aveți încredere în asta și să știți că totul este bine. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Vocea Rasei Umane. 

**Înseamnă că plângerile sunt aceleași, doar din puncte de vedere diferite. Fiecare parte o acuză pe cealaltă de aceleași lucruri. 

***Însemnând în Omenire. Un mod ciudat de-a spune că oamenii sunt cu mult mai buni decât ni s-a spus. Toată mass-media este în așa fel concepută încât să se vadă că așa este. 

****În textul original este folosit cuvântul ”belief” care poate fi tradus și prin credință. Dar nu este vorba de o credință religioasă sau în ceva exterior ființei umane, ci de încrederea în sine. Acesta este sensul în care cuvântul ”belief” a fost folosit.

 

Acest material se află sub protecția dreptului de copyright al autoarei. Folosirea lui în orice scop fără acordul expres al acesteia se consideră încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și se supune dreptului internațional în materie. 

Pentru că acest drept a fost încălcat, prin folosirea neautorizată a unuia dintre materialele traduse și postate pe acest blog, aceasta este ultima traducere făcută de mine unui material distribuit doar celor care sunt abonați la site-ul ei. Ceea ce voi distribui în continuare vor fi doar materialele cu acces liber pentru toată lumea. 

Aveți aici un link către opțiunea de-a vă abona, desigur la materialele în limba engleză, sau cumpăra cărți de-ale ei.


Traducere Monica Poka

Sursa

  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.