miercuri, 19 octombrie 2022

Povestea banilor

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. Multe. 

Această perioadă care vă stă în față va fi una de răsturnare de situație și schimbare rapidă. Toate programele și poveștile vor părea să adopte o abordare opusă. Acest lucru se datorează înțelegerilor care au fost făcute și promisiunilor care sunt respectate. În unele cazuri sunt vieți în joc. Mijloacele de trai sunt perturbate în toate cazurile. 

Povestea banilor, cum sunt câștigați și cum sunt cheltuiți, este complicată. Aveți presupuneri în ceea ce privește valoarea care are legătură cu banii. Nu este Adevărul, dar este totuși singurul mod în care puteți vizualiza prețul sau valoarea – deoarece se referă la o anumită sumă, o sumă de bani. 

Banii sunt atât de intrinseci perpetuării acestui construct fals încât majoritatea dintre voi nu vă puteți imagina valoarea sau prețul fără un număr care să-i fie atașat – o sumă. 

Banii și numerele sunt finite. Ele există ca să eticheteze ceva. Acest ”ceva” este, ca rezultat al acestei etichetări, ”mai mult” sau ”mai puțin” valoros decât altceva. Un altceva care a fost și acesta etichetat. Nici unul dintre aceste lucruri, aceste etichete nu sunt adevărate în sensul Adevărului Absolut. Ele sunt componente ale constructului. Vă fac să vă învârtiți, să vă înghesuiți, să vă agitați și să lucrați ca să obțineți mai mult, mai mulți bani. 

Dobândirea de bani ca să supraviețuiți a fost piatra de temelie a înrobirii voastre. Întreaga voastră viață și moarte se învârt în jurul și implică sume de bani, precum și valoare. În Adevărul Absolut valoarea nu este ceva pe care puteți pune un număr; o cantitate finită care va marca o parte a vieții ca superioară unei alte părți a vieții. Valoarea este inerentă întregii vieți. Punct. Sfârșitul poveștii. 

Dezlegarea de nevoia de bani și de folosirea lor ca indicatori de valoare va dura câteva generații. Au devenit atât de înrădăcinați în societatea pământeană încât imaginația nu-i îndepărtează. Încă. O va face. Ceea ce se va întâmpla la început va fi diferența între modurile în care aceștia sunt obținuți. Vor deveni mai ușor disponibili și nu vor fi legați doar de sudoarea frunții sau noroc. 

Tot ceea ce există în creație este menit să fie oferit din abundență și accesat liber. Nu sunteți meniți să duceți o viață ”de succes” doar în funcție de capacitatea voastră de-a ”câștiga” un venit substanțial. Fiecare dintre aceste noțiuni sunt o invenție a stăpânilor. Ele au fost în mod inteligent instalate în dialogul vostru astfel încât voi să acceptați că unii dintre voi sunt născuți în sărăcie, în timp ce alții sunt născuți în regalitate. O acceptați de bună. 

Când analizați profund această diferență, vă veți da seama că viața nu este menită să fie așa. Toți sunteți egali și, prin urmare, toți aveți o autoritate și drepturi egale asupra surplusului pământului. Etichetele precum ”vagabond” și ”regalitate” sunt create de om sau, mai degrabă, concepute de cei care și-au asumat stăpânirea aici. 

Diferența provine din modul în care acest grup vede rasa în comparație cu modul în care se văd pe ei înșiși. Prin introducerea banilor și, prin urmare, a ”claselor”, a ”celor care au” și a ”celor care nu au”, separarea s-a infiltrat în omenire. Nu a fost întotdeauna așa. Într-o bună zi, aceste idei de separare și de ”mai multă” sau ”mai puțină” valoare vor dispărea din rasă. 

Ceea ce vă va ajuta acum în timp ce vă îndreptați către o astfel de perioadă, este să analizați profund conceptul de valoare. Pentru că, cu siguranță, pentru o persoană înfometată o bucată de pâine ar fi o comoară neprețuită în timp ce o monedă de aur ar fi lipsită de valoare. 

Este o poveste. Totul este inventat. 

Sunteți meniți să fiți nemăsurat de abundenți, indispensabili și liberi. Sunteți imaginați ca bucăți de esență eternă, trăind vieți de captivitate și iluzie. Nu cunoașteți profunzimile înșelăciunii în care sunteți cufundați. 

Este într-un fel ca și cum i-ați explica unui pește ce este apa. 

Ceea ce se întâmplă în continuare este o dezvăluire și apoi o expunere a adevărurilor. Acestea vă vor umple de șoc și tristețe. Vi se va spune din nou că pe măsură ce vă dați seama de profunzimea iluziei, să vă feriți să  rămâneți într-o stare de furie, ură sau mâhnire. Da, acestea sunt emoțiile care vor apărea. Sunt necesare. 

Vizitele prelungite în aceste stări ar putea să îți îngreuneze și sufoce munca, om drag. 

Ați venit să construiți din nou pe cenușa a ceea ce a fost. Asta este munca voastră acum și în perioada care vine. 

Aduceți-vă aminte. 

Valoarea este inerentă vieții însăși. Modul în care această valoare este atribuită  este o funcție a societății din care faceți parte. Contribuiți cu o curgere constantă de iubire, lumină, adevăr și apreciere în zilele ce vă stau în față. În acest fel, viața va fi onorată și acest fapt va fi încorporat în noile voastre sisteme comerciale și de schimb. 

De voi depinde să alegeți. De această dată se petrece fără manipulare și control care vizează divizarea și folosirea voastră. Asta este o parte din munca pentru care ai venit, dragul meu om. Promite să fie vesel și împlinitor. Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.