marți, 4 octombrie 2022

Voi Sunteți Echipamentul Sofisticat

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Aveți nevoie să fiți voi. Totuși, descoperiți că să faceți acest lucru este uneori neplăcut pentru voi înșivă și cei pe care îi iubiți. Uneori, este ca și cum un străin răutăcios ar fi pus stăpânire pe limba voastră. Toate ființele Pământului trec printr-o tranziție similară. Așa că, veți face și spune lucruri pe care s-ar putea să le regretați – și același lucru este valabil și pentru alții. 

Mai mult ca oricând, ceea ce a fost nu mai este. 

Această tranziție este ca și cum culoarea lumii s-ar fi schimbat din gri în galben. Toată lumea este confuză. ”Sunt deprimat/ă sau fericit/ă?” este o observare minut-de-minut. 

Aceia dintre voi care vă aflați în frunte sunteți mai confortabili cu această stare de confuzie pentru că voi înțelegeți că vă spălați fricile, vechiul vostru eu. Dar pentru majoritatea ființelor pământene, asta este o perioadă înspăimântătoare. Cei care vă urmează în această lume nouă nu au acea experiență profundă pe care o aveți voi datorită călătoriei voastre de tranziție de luni sau ani. 

Tranziția voastră a fost similară cu privirea unui apus și așteptarea zorilor. Tranziția pentru majoritatea celor care vă urmează acum este ca intrarea într-o cameră întunecată și aprinderea luminii. Nuanțele unei schimbări blânde – chiar dacă tranziția voastră nu s-a simțit probabil atât de blândă – nu fac parte din repertoriul celor care vă urmează. Așa că, confuzia, furia și frica domnesc. 

Voi aveți în voi bule de bucurie care trebuie exprimate. Bule de bucurie care par deplasate, dată fiind apăsarea Pământului în acest moment. Tocmai când simțiți un chicot sau un dans în voi, aflați despre cineva drag că are o durere sau despre o porțiune a Pământului ținută aparent într-un alt viciu sau acțiune 3D. 

Așa că, sunteți derutați. Să-mi arăt bucuria? Este bucuria mea justificată sau mai degrabă o căpușă neplăcută? 

Chiar dacă cei din jurul vostru pot uneori părea bucuroși, circumstanțele lor indică că folosesc tehnica 3D a pretinderii că totul este bine. 

Voi puteți simți acum adevărata bucurie și iubire, dar ceea ce simțiți de la majoritatea este o zonă tampon pentru fricile lor interioare. 

Voi vă aflați într-un loc diferit. Cei care doresc să rămână 3D acum sau pentru totdeauna nu mai sunt atât de interesanți pentru voi. 

Deci, sunteți înconjurați de cei care și-au inițiat procesul noului lor eu, dar nu sunt încă la nivelul stadiului vostru mai avansat. Când nu trec peste durerea lor, scrâșnesc din dinți și plâng de durere. Și radiază frică pentru că cei care vă urmează sunt derutați de ceea ce li se întâmplă lor și lumii lor – așa cum a fost valabil cândva și pentru voi. 

Rolul vostru în tranziția lor este să nu vă prefaceți că sunteți confortabili și veseli, ci să vă exprimați paleta de culori a sentimentelor ori de câte ori acestea apar. Rolul vostru este să fiți voi înșivă. Un rol care ar putea părea greșit sau contraproductiv atunci când observați alte ființe pământene aflate în durere. 

Nu-i treaba voastră să le purtați de grijă, voi sunteți modelul lor. Un model al cunoașterii că totul este bine în ciuda fricilor și neliniștii lor. 

Cei care vă urmează vă privesc bucuria sau mulțumirea și nu pot înțelege de ce este adevărată având în vedere informațiile pe care ei le adună zilnic despre cât de neplăcute sunt viețile lor și Pământul. Ca să scape de fricile lor, cei care vă urmează trebuie să treacă prin ele la fel cum ați făcut-o și voi – și poate, o fac. Așa cum a fost adevărat pentru voi, la foarte puțini le place să-și abordeze fricile. 

Pământul este locuit acum de o majoritate a celor care au făcut tranziția sau au decis să facă tranziția dincolo de 3D. Dar, pentru că mulți dintre ei sunt încă în fazele de început, cele mai dureroase faze, sar înainte și înapoi între 3D și dincolo (de 3D). Acest lucru va fi valabil pentru următoarele câteva săptămâni până când cei care fac acest lucru își revendică pe deplin noua ființă – așa cum ați făcut și voi. 

Chiar dacă s-ar putea să găsiți și să eliminați buzunarele voastre adânc ascunse cu frică 3D, vă aflați într-un loc mult diferit decât este adevărat pentru valurile care vă urmează. S-ar putea să observați mesaje inspiratoare de frică transmise în mass-media și să exprimați o furie sau frică neașteptată. Dar faceți asta ca un ultim efort de curățare nu ca cine sunteți voi. Oarecum ca și cum ați găsi niște ghemotoace de praf într-o casă curată. 

Cei care vă urmează de-abia încep să-și curețe casele. Dar apoi, cei care vă urmează au un echipament de curățare mai sofisticat decât a fost adevărat pentru voi. 

Voi sunteți acel echipament sofisticat. 

Pentru că deși s-ar putea să fiți supărați, triști sau orice alt sentiment care nu este exprimat în bucurie, voi sunteți un model strălucitor pentru ceea ce este în loc de ceea ce a fost. 

Voi sunteți farurile Pământului și ale Universurilor. Voi sunteți cei pe care voi și Universurile i-ați așteptat. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.