sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Ascensiunea și mutarea locației

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Astăzi vom discuta situația locației voastre. Este ceva ce vă preocupă pentru că discuțiile voastre cu privire la Noul Pământ, despre o scindare și navele spațiale sunt înflăcărate. Asta este de înțeles. Nu este ceva ce ați făcut înainte și, prin urmare, nu se află în amintirile voastre. Nu se află în memoria voastră și, prin urmare, nu pot fi aduse la suprafață în acest fel. 

Ați avut viziuni. Ați auzit povești. Totuși, niciuna dintre acestea nu este o dovadă absolută a ceea cu ce vă veți întâlni. Cum veți simți asta, este un fel de vis. Deoarece unele vise sunt amintite mai visceral decât altele, acest lucru nu vă va alarma. Nu o veți găsi ca ceva neobișnuit. 

Locul vostru de origine și destinația nu sunt exact aceleași, deși ele vor apărea așa observatorului. 

Este un concept nou pentru voi aici și s-ar putea să vă gândiți la el călătorind între linii temporale sau dimensiuni, deși aceste cuvinte nu sunt Adevărul. Pentru că nu călătoriți atât de mult, pe cât vă relocați sinele de bază. Când visați, vizitați, și există un sentiment temporar de amintire a visului în ziua următoare. 

În acest caz, cazul re-locării, ceea ce va fi temporar în memoria voastră atunci când este re-amintit, este această viață, chiar acum, cea care vă face să citiți aceste cuvinte și să vă întrebați de scindare. 

Într-un fel, vă veți trezi în visul vostru. Veți descoperi acolo continuarea vieții așa cum o percepeți acum, cu o singură excepție notabilă – frica. 

Va exista un sentiment de ”liber” pe care nu l-ați experimentat niciodată. Veți fi acolo cu animalele voastre, cu plantele voastre și cu familia voastră și nu vă veți face griji pentru niciunele dintre ele. 

Absența fricii este o schimbare atât de monumentală în psihicul vostru încât ceea ce veți observa instantaneu este un sentiment profund de bucurie. Ceea ce va aduce în conștientizarea voastră faptul că bucuria este cea care ocupă acum spațiul în care își avea reședința frica. 

Cu bucuria ca frecvență de bază, lumea arată diferit, corpul vostru se simte diferit și percepeți mai multă lumină. Nu puteți cunoaște efectul acestei schimbări în timp ce trăiți într-o frecvență bazată pe frică. Este literalmente dincolo de puterea voastră de înțelegere. 

Povestirile despre aceste corpuri noi și vibrante se datorează parțial acestei lipse de frică. Toate povestirile despre abundență și acțiuni pline de compasiune sunt în totalitate rezultatul acestei absențe a fricii. 

Ceea ce va fi diferit pentru voi este că sunteți conștienți, la ”trezire”, că lucrurile sunt foarte diferite și totuși continuă. Viața voastră continuă, doar că fără concepte care erau baza societății în care v=ați născut. Nu există nici o datorie sau nevoie neîmplinită. 

Așa că, veți ”ajunge la” și veți avea o amintire clară despre tot ceea ce ați trăit până acum ca și cum s-ar fi întâmplat într-un vis. Îl veți vedea ca pe un fel de coșmar care știți că s-a întâmplat cu adevărat, în timp ce știți și că pentru voi s-a încheiat. 

Nu mai experimentați o viață de zi cu zi construită pe frică. 

Asta nu se va petrece în același timp pentru fiecare dintre voi. Se va întâmpla în momentul ales de fiecare dintre voi și când frica, pentru voi, nu mai este un element de control. În cele din urmă se va petrece pentru fiecare dintre voi. 

Nu este implicată nici o moarte. 

Cele două lumi co-există, până când nu o mai fac. 

La un moment dat, va avea loc Ascensiunea și toată cunoașterea va fi a voastră. 

Asta este tot ce va fi spus astăzi. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto MWojciechowski Foto


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.