luni, 13 noiembrie 2023

Responsabilitatea voastră pentru pace

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite faruri de lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe. Suntem cunoscute ca Ființele Celeste Albe pentru că existăm la nivelul celest și adeseori mulți ne văd energia ca fiind de culoare albă. Suntem în serviciul Pământului și al omenirii chiar de la începuturi și suntem prezente să fim în serviciu și acum. Vă rugăm să apelați la energiile noastre, la prezența noastră, să vă înconjurăm și să vă ajutăm, pentru că dorim să vă fim de ajutor. 

Iubirea noastră, beatitudinea noastră, pacea noastră vă învăluie și înțelegem cât de important este acest lucru în acest moment al evoluției Pământului și al creațiilor omenirii. Sunt multe lucruri care se întâmplă în realitatea voastră și în lumea din jurul vostru care vă pot provoca supărare, depresie sau incertitudine în ceea ce privește propria creștere spirituală, în timp ce încercați să navigați prin realitatea voastră spirituală. În timp ce observați sau experimentați haos în propria realitate, sau în lumea din jurul vostru, poate fi provocator să rămâneți într-o stare de pace, într-un spațiu de iubire și conectare cu adevărul vostru și cu Creatorul. 

Noi, Ființele Celeste Albe, dorim să împărtășim cu voi că, de fapt, este responsabilitatea voastră să continuați să vă aduceți înapoi atenția asupra iubirii din ființa voastră – beatitudinea, pacea, adevărul – și să acționați ca un far de lumină, radiind în lume calitățile sacre ale Creatorului. Dacă voi nu acceptați această responsabilitate, atunci poate alții o vor face. Cu toate acestea, ce se va întâmpla dacă toată lumea ignoră iubirea, adevărul, pacea și beatitudinea din ființa lor? Vibrația Pământului ar scădea și haosul experimentat ar deveni mai mare. 

Ca ființă care este conștientă – conștientă și ați putea spune trezită – aveți responsabilitatea să vă mențineți și chiar să vă accelerați vibrația propriei ființe ca să mențineți și să accelerați vibrația lumii, chiar și a Universului Creatorului. Ceea ce recunoașteți în ființa voastră și vindecați și rezolvați, crează vindecare în lumea din jurul vostru și în propria voastră realitate. Realitatea voastră interioară este reflectată în lumea din jurul vostru. Modul în care percepeți voi lucrurile poate fi diferit de al altora. Modul în care voi percepeți lucrurile vă oferă o perspectivă asupra a ceea ce este nevoie să fie vindecat/transformat în ființa voastră. 

Voi sunteți adevărul. Voi sunteți lumina. Voi sunteți pacea. Este responsabilitatea voastră să alegeți lumina, iubirea, pacea. Nu înseamnă că trebuie să ignorați circumstanțele de pe Pământ sau din propria realitate care vă pot provoca sau supăra. Este nevoie să le acordați atenție, dar nu prin accesarea aceleiași vibrații la care ele au loc. Le puteți acorda atenție din vibrația adevărului din ființa voastră văzând, astfel, lucrurile într-un mod diferit – vă puteți împărtăși adevărul, vă puteți accesa puterea și abilitățile, vă puteți accesa iubirea – și să recunoașteți, de asemenea, modul în care vă afectează ființa, realitatea și lumea din jurul vostru. 

Fiecare suflet își dorește pace – pace în interior, pace în realitatea sa, pace în lume – conectare între toate ființele, armonie, liniște și iubire. Aceste lucruri trebuie să fie manifestate din interiorul ființei voastre. S-ar putea să vă întrebați cum puteți fi pașnici când în jurul vostru este haos. Voi sunteți cei care trebuie să aleagă pacea, știind că această pace va radia ... că este ca un balsam vindecător ... știind că sunteți puternici și ceea ce împărtășiți are impact, știind că pe măsură ce vă conectați cu pacea din ființa voastră, ea vă susține – vă susține să navigați prin realitatea voastră și lumea din jurul vostru. 

Dacă alegeți să vă focalizați pe ceea ce se petrece în realitatea voastră sau în jurul vostru, care poate fi haotică, atunci alegeți să adăugați energie la ceea ce este haotic, să-l amplificați, să-l stimulați. Când alegeți pacea, iubirea sau adevărul, alegeți un remediu. Voi sunteți remediul, la nivel energetic, și aduceți schimbări, transformare și schimbare în voi înșivă, în realitatea voastră și în lume. 

Acesta este motivul pentru care ați fost aduși pe Pământ. Acesta este motivul pentru care ați ales să existați pe Pământ acum. Voi sunteți siguranța pe care o căutați. Voi sunteți, de fapt, tot ceea ce căutați. Când vă întoarceți atenția spre interior și cereți să activați ceea ce căutați, energia voastră interioară întotdeauna va răspunde. Este pur și simplu o alegere. Uneori, chiar și această alegere poate fi provocator de făcut. Uneori este mult mai ușor să vă concentrați mai degrabă asupra haosului și a modului în care acesta provoacă supărare și tristețe în ființa voastră, decât să vă concentrați pe pacea, iubirea și adevărul din ființa voastră. Asta nu este nici într-un fel o judecată. Înțelegem că este provocator să vă acceptați responsabilitatea pentru pace, într-o lume în care pare  poate că alții nu sunt (interesați de pace n.t.). 

Noi, Ființele Celeste Albe, vă susținem pe deplin, vă iubim pe deplin și vă asistăm pe deplin astfel încât să vă puteți accepta responsabilitatea. 

Vă iubim mult.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe și vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.