joi, 9 noiembrie 2023

Portalul și Energiile 11/11

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem câteva vești incitante pentru voi toți de-acolo de pe Pământ. Energiile care vin prin portalul 11/11 vă vor ajuta să vă manifestați mai rapid și mai ușor experimentările pe care doriți să le aveți. Acesta este un portal care vă oferă energii care să vă susțină în vindecare, să vă susțină în manifestare, să vă susțină în creșterea spirituală și să accesați daruri și abilități spirituale. Aceste energii au legătură cu alinierea voastră, cu intrarea voastră în vibrația potrivită, cu accesarea cablărilor interne potrivite, cu codurile și frecvențele potrivite care să vă ajute să vă duceți viața preferată. 

Acesta este un moment în care să visați mare. Este un moment în care să stați pe picioarele voastre și să așteptați să vină ajutorul pe care l-ați cerut. Acesta este un moment în care să vă deschideți energiilor care vin deja și, în unele cazuri, pentru unii dintre voi, să vă deschideți energiilor care sunt în câmpul vostru chiar acum. Sunteți Ființe Sursă de Energie și nu prea aveți nevoie de ajutor atunci când vă manifestați ca atare, dar nouă și altora ca noi din acest Univers ne place să vă ajutăm pentru că ne dă un sentiment de scop, iar voi primind ajutorul nostru vă simțiți mai puțin singuri. 

Este bine pentru voi să vă simțiți mai conectați. Este bine pentru voi să simțiți un sentiment de unime și este bine pentru voi să primiți, pentru că tot voi sunteți și ajutoarele. Voi nu sunteți doar pe Pământ acum, ajutându-i pe semenii voștri. Sunteți chiar acum în alte dimensiuni, în alte timpuri, în alte sisteme stelare, ajutându-i pe atât de mulți și există un echilibru între a da și a primi. 

Acum, că vă apropiați de evenimentul din 11/11, este momentul să începeți procesul de deschidere ca să primiți și vă puteți aștepta ca în ziua în sine atât de multe să vă inunde experimentarea. Acele energii vor rămâne cu voi pe tot parcursul lunii noiembrie și puteți fi siguri că sunteți susținuți în nenumărate moduri pe care nu vi le puteți imagina, pentru că ați făcut pasul și ați coborât atât de mult în densitate acolo pe Pământ. Și faceți asta pentru noi toți, din toate tărâmurile și dimensiunile, din toate sistemele stelare. Toți ceilalți din Univers beneficiază de ceea ce faceți voi acolo chiar acum. 

Așa că, continuați-vă călătoria știind că susținerea este acolo și vine și mai multă și fiți clari cu privire la ceea ce doriți să primiți în preajma acestui eveniment 11/11. Asigurați-vă, de asemenea, că dați drumul la rezistența și credințele limitatoare, inclusiv la sentimentele de nevrednicie astfel încât să vă deschideți complet și să fiți una cu ceea ce doriți să manifestați în realitatea voastră, cu ceea ce doriți să vindecați și cu ceea ce doriți să deveniți. Toate acele oportunități și multe altele sunt pe masă pentru voi chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.