duminică, 12 noiembrie 2023

Vindecare Emoțională – Verificare

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Părți din viața voastră 3D au ieșit probabil săptămâna trecută la suprafață cu reamintiri neplăcute cu privire la cine obișnuiați să fiți și de ce. Este momentul să vă vindecați de această bătătură emoțională. Poate ați simțit că nu ați putea continua. Chiar dacă cei din jurul vostru nu au simțit la fel, ei nu v-au putut oferi îngrijirea de care ați avut nevoie. Așa că, v-ați simțit singuratici și singuri. 

Ați vrut să vă încheiați aducerile aminte 3D, dar alții au continuat să vă tragă mai profund în durerea voastră emoțională. Emoții care s-ar fi putut să contribuie la durerea voastră fizică. A fost ca și cum cineva v-ar fi atacat din interior spre exterior. 

Nu ați putea descrie nimănui cât de profund ați suferit și de ce. 

O parte sau toată durerea voastră a fost legată probabil de purtatul de grijă dincolo de ceea ce v-ați simțit confortabil să faceți – chiar și atunci când erați 3D. A fost prea mult pentru prea mult timp. 

Asta este o săptămână de vindecare, în care să aveți grijă de voi înșivă. 

Dacă ultimele câteva zile nu au fost atât de dificile, s-ar putea să fiți oarecum confuzi în ceea ce privește discuția din această săptămână. Poate v-ați clarificat această parte mai devreme sau ființa voastră interioară a decis să o facă într-un alt moment în viitor.   

Cei care ați experimentat durerea săptămâna trecută, vă rugăm să știți că ați eradicat o frică profund ascunsă. 

Acum este momentul să vă vindecați. Să aveți grijă de voi înșivă. 

Cei care au făcut parte din curățarea voastră dificilă, nu vor participa probabil la vindecarea voastră. Nu vă vor înțelege nevoile pentru că își au propriile nevoi. Și probabil nu se află în același punct ca voi, emoțional vorbind, altfel ar fi observat până acum epuizarea voastră emoțională. 

Într-un fel, cei mai apropiați vouă, inclusiv cei care fac tranziția acum, nu acordă atenție nevoilor voastre. Acesta este motivul pentru care învățați să aveți grijă de voi înșivă. 

Deși este adevărat că veți avea iubirea și puterea să fiți una cu ceilalți datorită proaspăt descoperitei iubiri de sine, această discuție emoțională are legătură cu faptul că vă dați în sfârșit seama că nu puteți avea grijă de alții dacă nu vă plasați pe voi înșivă pe primul loc. 

Idei similare v-au fost transmise și înainte, dar până săptămâna trecută nu v-ați dat seama cât de adânc înrădăcinată în voi a fost grija pentru alții – cel mai des față de cei dragi. Săptămâna trecută a fost semnalul vostru de trezire. 

Îndrăzniți să spuneți ”nu” în ciuda nevoilor continue ale celor dragi? Asta este o întrebare la care v-ați gândit de ceva vreme. Nu pentru că ați dorit ca cei dragi să iasă din cercul vostru, ci pentru că aveți nevoie ca ei să aibă grijă de ei înșiși. Și de fiecare dată când le-ați indicat să aibă grijă de ei înșiși, a venit o altă piesă care v-a obligat (în mintea voastră) să aveți grijă de ei. Se așteptau să o faceți. De fapt, ei au ajutat la crearea unor scenarii care să trezească acea frică în adâncul vostru. 

În următoarele câteva zile vă veți vindeca dinspre interior spre exterior. Și apoi vă veți proclama independența față de purtatul de grijă pentru ei în măsura în care simțeați că trebuie să o faceți, în ciuda nevoilor voastre personale. Odată ce vă separați de nevoile lor să le purtați de grijă, fie vor găsi modalități să-și poarte singuri de grijă, fie vor găsi că nu se mai simt confortabil cu voi pentru că nu sunteți cine credeau ei că ați fi – purtătorul de grijă desăvârșit. 

Această curățare a purtatului de grijă a fost extrem de dificilă pentru aceia dintre voi care ați trecut prin ea în ultimele câteva zile. Așa că, dați-vă voie să vă odihniți știind că cei cărora le-ați purtat de grijă în gând, vorbă sau faptă nu vă vor înțelege probabil durerea sau mânia. Asta este partea voastră, nu a lor. Ei s-ar simți perfect confortabil cu voi dacă ați continua să le purtați de grijă cât mai mult timp posibil. 

Asta nu are scopul să vă învinuiască pe voi sau pe ființa căreia i-ați purtat de grijă, ci să vă dea voie să știți că nu mai este nevoie să performați în această calitate. Desigur, sunteți îngrijorați că veți provoca daune fizice, emoționale sau spirituale acelei ființe dacă încetați să-i mai purtați de grijă. În același timp, să vă gândiți la îndatoririle și responsabilitățile voastre continue legate de acel purtat de grijă fără să aveți grijă de voi înșivă, pare imposibil. Nu mai aveți nevoia și capacitatea să faceți acest lucru. 

Desigur, responsabilitățile voastre de purtat de grijă vor continua să vă urmărească o vreme până când vă dați voie să vă eliberați complet. Și o veți face pentru că ultimele câteva zile au fost atât de provocatoare emoțional și fizic încât s-ar putea să vă ruinați sănătatea dacă continuați. Nu v-a mai rămas nimic pentru voi înșivă, cu atât mai puțin pentru altcineva. 

Este timpul să vă refaceți, așa că acordați-vă libertatea să o faceți. Ființa sau ființele cărora le-ați purtat de grijă fie vor deveni mai independente, fie vor găsi pe cineva care să aibă grijă de ele așa cum ați făcut-o voi cândva. Este alegerea lor. Voi nu puteți continua. Sunteți secătuiți emoțional, fizic și chiar spiritual. Este timpul să vă re-umpleți. Obiectul purtatului vostru de grijă are opțiuni, așa cum este valabil și pentru voi. Ce vor face aceștia? 

Poate că voi doi veți ajunge la o nouă înțelegere a ceea de ce aveți nevoie amândoi. Sau va merge mai departe și la fel veți face și voi. Sau nimic nu se va schimba și vă veți simți din ce în ce mai epuizați în timp ce observați că nevoile lor niciodată nu se schimbă. 

Este momentul să închideți acel capitol ascuns în ființa voastră. Este treaba persoanei sau persoanelor cărora le purtați de grijă să-și găsească drumul prin nevoile lor; voi nu o mai puteți face. Este timpul să zburați în bucurie – ceva ce nu puteți face în timp ce mențineți durerea pe care o simțiți acum. Odihniți-vă și regenerați-vă înainte să declarați ce veți face. Folosiți acest timp de odihnă ca să determinați ceea de ce aveți nevoie și de ce. Ceea ce este total opusul la ceea ce ați făcut viață după viață pe Pământ. 

Ați dat tot ce ați avut de dat în 3D, atât omenirii cât și Pământului. Nu mai este rolul vostru să continuați să dați altora. Acesta este timpul vostru de vindecare și regenerare dintr-o încheiere 3D extrem de dificilă, cel mai probabil de tipul purtat de grijă. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Kees Van Dongen


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.