vineri, 10 noiembrie 2023

Conflictul din Orientul Mijlociu

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Cu ce ai dori să începem? 

Acesta este un proces de descoperire. Deoarece atenția lumii voastre este reținută de conflictul din Gaza, hai să începem de acolo. 

Nu știu ce ar fi de spus despre asta. 

Asta datorită punctului vostru de vedere și informațiilor disponibile. Întotdeauna este mai mult de oferit pentru o mai mare claritate. De aici vom începe. 

Bine. Mulțumesc. 

De la oamenii din Gaza veți auzi adevărul. Adevărul despre conflict, brutalitate și autori. Nu de la vreun guvern sau mass-media sa sancționată. Fiecare are un scop complet diferit pentru comunicare. Într-unul din cazuri, oamenii, sunt cei care să informeze. În celălalt, guvernul, este cel care manipulează și controlează. 

Ceea ce descoperiți/vedeți acum în cadrul rasei voastre este o creștere a rapoartelor independente. Oameni care fac cercetări. Indivizi care dețin canale, merg în anumite locuri ca să documenteze personal ceea ce văd. Acest lucru se întâmplă acum în fiecare țară, în întreaga lume. 

Semnalează mai mult decât o Trezire. Semnalează voința, dorința de a crea o Lume Nouă, o lume diferită, o lume informată mai degrabă de Adevăr decât de control. Asta este ceva ce trebuie sărbătorit. Pentru că sub orice formă apare, va fi în contrast cu mass-media corporatistă, iar acest lucru va crește curiozitatea și va pune întrebări mai profunde. 

Trezirea poate avea loc într-o clipă. Conștientizarea deplină, durează ceva vreme. Gândește-te la starea ta de conștiință când deschizi ochii pentru prima dată, în comparație cu 3 ore mai târziu. Este o mare diferență. Voi, ca oameni, sunteți acum în starea de Conștientizare. Și cu fiecare moment de Trezire, începe. 

Ceea ce vedeți în Israel, precum și în Palestina, sunt oameni. Nu uitați asta niciodată. Pentru că, indiferent de nume și/sau etichete, sub fiecare pseudonim se află un suflet. 

Te-ai oprit. 

Da. Pentru că ai devenit gânditoare și interferează cu curgerea transmisiei. 

Mă gândeam la colegul meu de muncă și, prin asociere, la toți oamenii afectați de acest conflict actual. Oamenii nu sunt statul sau pământul sau rasa sau religia. Ca atare, ei vor doar să fie pace și libertate.

 Acest lucru este adevărat pentru întreaga viață simțitoare. 

Să știți că ceea ce vă spune mass-media corporatistă este ceea ce controlorii corporatiști îi instruiește să spună. Este o practică bună să ascultați dezinvolt, fără să determinați adevărul la ceea ce auziți. Titlurile de acum sunt suspecte. Într-un sens foarte real, toate acțiunile politice sunt puse în scenă și planificate cu mult înainte pentru a obține efectul dorit. Ceea ce vă va fi greu să discerneți este care partid ce efect dorește? 

Vocea guvernului are o agendă/program în fiecare caz. Acest lucru nu va fi întotdeauna adevărat – totuși este adevărat în mod specific și mai ales acum. Ați ajuns la finalul spectacolului. Scenele afișate în fața voastră acum sunt o încercare de a încheia lucrurile. Să știți că rezultatul a fost întotdeauna determinat. Trezirea Omenirii și acțiunea globală a Schimbării bazate pe Iubire sunt garantate. 

Motivul concentrării asupra conflictului din Israel și Palestina este variat. Acest lucru este adevărat în fiecare împrejurare. Totuși, ceea ce se poate spune aici este că există un îngust punct de sprijin de control și groază care emană nu de la populație, ci de la deținătorii puterii de pe pământul de-acolo. O sumă imensă de bani este implicată. Sclavia umană, și mai rău, este producătoarea acesteia. 

Centrele de control ale lumii nu sunt doar în locurile care vi s-au spus. Trebuie doar să recunoașteți conflictul constant din Orientul Mijlociu ca să vedeți că întotdeauna a existat o luptă pentru proprietate. Ceea ce echivalează cu control și putere. Aceste războaie nu au fost lipsite de importanță – indiferent de locul în care trăiți pe planetă. 

Faptul că lumea este acum conștientă de Fâșia Gaza și de conflictul de acolo vă spune că lumea devine Una în timp real. Protestele și argumentele despre care parte este cea mai brutală este motivul pentru care conflictul a fost pus în scenă așa cum este. Ei vor să fiți în continuare divizați. 

Faptul că inițial în conversația noastră m-am referit la oameni, a fost o încercare să vă mut focalizarea. Ceea ce este înlăturat aici și acum, este controlul corporatist/guvernamental care există doar ca să strângă mai mulți bani și putere. Amintiți-vă asta în zilele următoare. Pentru că vi se vor spune narațiuni contradictorii. Până când oamenii din ambele/toate părțile nu vor fi protejați, în siguranță și capabili să prospere – nu va exista un răspuns satisfăcător. 

Acesta este mesajul pentru astăzi.

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Daniel Kordan




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.