joi, 16 noiembrie 2023

Asta este o afacere destul de bună ... Acceptați-o!

Creatorii 12D: o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Noi suntem aici pentru voi. Suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici ca să vă ajutăm. 

Cu toții v-ați dus la diferite extreme în viața voastră ca să vă oferiți întregul spectru de experiențe, și asta pentru că viața înseamnă să experimentați, să faceți față provocărilor și să creșteți prin mișcarea pe care o faceți ca să ajungeți dintr-un loc în altul. Și sperăm că, prin experiențele voastre de viață, câștigați mai multă compasiune și o mai mare capacitate să fiți cine sunteți cu adevărat ca ființă a iubirii necondiționate. Uneori vă veți oferi din nou și din nou aceiași experiență până când veți fi capabili să faceți asta. 

Acum, puteți fi foarte deliberați cu privire la ceea ce creați, și așa ar și trebui să fiți, dar ceea ce trebuie să experimentați va fi pe primul loc. Ceea ce este nevoie să experimentați vă va crește adeseori aprecierea față de ceea ce oricum doriți să experimentați așa că, nu există nici un motiv să săriți peste vreo experiență nedorită de un ego sănătos la minte. Fiecare experiență aduce o apreciere mai mare a opusului ei și, prin urmare, nu trebuie să vă străduiți foarte tare să evitați experiențele nedorite. 

Vedeți voi, sunteți deja perfecți și, prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji să faceți totul corect și să vă perfecționați pe voi înșivă sau viața voastră. Oriunde v-ați afla, sunteți meniți să fiți acolo și să creșteți din acel loc într-o apropiere mai strânsă de cine și ce sunteți cu adevărat și, din nou, este vorba de mișcare. Este vorba de călătorie. 

Când vă simțiți supărați că sunteți acolo unde sunteți, dați-vă voie să aveți acea frustrare sau acea furie pentru că sunteți meniți să simți și asta. Nu trebuie să săriți peste nimic și să ajungeți doar la partea bună. Amintiți-vă, vreți să apreciați ceea ce se dorește și vreți să-l savurați. Și să faceți o călătorie către acesta vă permite să aveți acele experimentări. Așadar, deși vă îndreptați cu toții către manifestarea instantanee, există un motiv pentru care nu o aveți chiar acum. Decalajul de timp dintre a cere ceva și a primi acel ceva vă servește foarte bine și, dacă vă puteți relaxa în acel decalaj de timp și să vă bucurați un pic mai mult de călătorie, nu veți avea impresia că va dura atât de mult până când manifestările ajung la ușa voastră. 

Asta este cheia la toate pentru că acesta este modul de a vă bucura de viața voastră și de a vedea fiecare experiență ca având sens, scop și valoare. Dacă puteți face asta, atunci nu aveți niciun motiv să opuneți rezistență la nimic. Fără împotrivire, nu este nevoie să experimentați boli fizice, angoasă mentală și tulburare emoțională. Totodată, vă puneți pe calea rapidă către ascensiune și calea rapidă către manifestarea a orice și tot ce v-ați dorit vreodată. Credem că este o afacere destul de bună.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.